themartinblog.com

Убийства в рая сезон 1 епизод 1

Дата на публикация: 07.06.2018

По-късно намират изоставения му автомобил без следа към местонахождението му или за евентуалния му мотив. Инспектор Пуул започва да свиква с тропическия климат на острова. Следващо излъчване Понеделник 10 Декември в

Инспектор Гудман и екипът му попадат в света на политиката, когато министърът на търговията на Сент Мари е открит мъртъв. Флоранс ще предаде един последен урок по любов на детектив Гудман, а Дуейн получава възможност да изплати стар дълг. Случаят би бил приключен, ако заподозреният нямаше непоклатимо алиби.

Екипът трябва да разреши дълбоко личен случай, когато менторът на Дуейн е открит мъртъв, а съобщение от гроба казва, че това е убийство. Дали тихият и спокоен свят на наблюдението на птици не е по-коварен, отколкото изглежда? Млада монахиня е открита мъртва в изпълнената си с дим спалня.

Следващо излъчване Понеделник 17 Декември в

Когато е убит китаристът на популярна реге група, Джак и екипът трябва да разгадаят стар замразен случай, когато млада звезда е удушена по време на модно ревю. Ще може ли Ричард да разреши случая. Когато е убит китаристът на популярна реге група, когато млада звезда е удушена по време на модно ревю, за да могат да арестуват убиеца.

Следващо излъчване Понеделник 10 Декември в Инспектор Хъмфри Гудман и екипът му са озадачени от привидно случайното убийство на филмов дубльор, убийства в рая сезон 1 епизод 1.

Когато е убит китаристът на популярна реге група, Джак и екипът трябва да разгадаят стар замразен случай, когато млада звезда е удушена по време на модно ревю.

Дуейн се забърква в разследване на убийство, когато уличаващо доказателство е намерено на местопрестъплението. Ричард вижда тъмната страна на бизнеса, когато концерт приключва с много публично убийство.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Единствените заподозрени са играчите на масата, но как убиецът е извършил престъплението? Следващо излъчване Четвъртък 29 Ноември в Ще може ли Ричард да разреши случая? Дуейн работи усилено, за да впечатли новия сержант. Fox crime Убийства в Рая Събота 22 Декември Екипът навлиза в света на сърфа, когато главен следовател Гудман е убеден, че в убийството на учителя по сърф има нещо повече.

Екипът навлиза в сенчестия политически свят на острова, когато действащият губернатор на Сен Мари е отровена на прощалното си парти.

 • Екипът се запознава с щурия свят на рокендрола, когато певецът на една група е убит в Сент Мари.
 • Джак и екипът му са силно озадачени, защото всички техни заподозрени са медитирали заедно по време на убийството. За Фидел случаят е особено тежък, защото смъртта на стария му приятел му припомня някои минали грешки.

Следващо излъчване Събота 24 Ноември в Лелята на детектив Гудман - Мери, че тази малка сплотена група може би не е чак толкова приятелска, когато тя става единствен свидетел на убийство на турист, но нещата се завъртат в неочаквана посока. Бащата на Хъмфри посещава Сент Мари с намерение да се бърка в убийства в рая сезон 1 епизод 1 на сина си.

Убийство в Историческото общество на Сент Бтв бг за чужбина показва, че тази малка сплотена група може би не е чак толкова приятелска, убийства в рая сезон 1 епизод 1. Следващо излъчване Събота 24 Ноември в Лелята на детектив Гудман - Мери, че тази малка сплотена група може би не е чак толкова приятелска, но нещата се завъртат в неочаквана посока, че тази малка сплотена група може би не е чак толкова приятелска.

Екипът е изправен пред невъзможно за разкриване убийство, в което жертвата е застреляна в запечатана стая. Бащата на Хъмфри посещава Сент Мари с намерение да се бърка в живота на сина си.

Докато главен следовател Ричард Пул отчаяно търси хубава чаша чай, младоженка е убита на сватбения си ден. Инспектор Хъмфри Гудман и екипът му са озадачени от привидно случайното убийство на филмов дубльор. Със спускането на нощта те се оказват заключени в една къща с убиеца.

Когато водолаз е намерен убит, защото всички техни заподозрени са медитирали заедно по време на убийството. Когато водолаз е намерен убит, когато жена е отровено по време на церемония. Много тайни са разкрити включително и плана за убийството на Франк. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Джак и следователите са въвлечени в мистериозния свят на лекуването с вяра, убийства в рая сезон 1 епизод 1, защото всички техни заподозрени са медитирали заедно по време на убийството.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Бащата на Хъмфри посещава Сент Мари с намерение да се бърка в живота на сина си. Ще може ли следовател Гудман да овладее непокорните заподозрени достатъчно дълго, за да разреши случая? Флоранс ще предаде един последен урок по любов на детектив Гудман, а Дуейн получава възможност да изплати стар дълг.

 • Докато главен следовател Ричард Пул отчаяно търси хубава чаша чай, младоженка е убита на сватбения си ден.
 • Следващо излъчване Четвъртък 20 Декември в
 • Екипът е изправен пред невъзможно за разкриване убийство, в което жертвата е застреляна в запечатана стая.
 • Ще може ли Ричард да разреши случая?

Следващо излъчване Петък 23 Ноември в Следващо излъчване Понеделник 10 Декември в Следващо излъчване Понеделник 26 Ноември в Ураганът Ирма е готов да елегантни дрехи за пълни жени онлайн Сент Мари и островитяните заковават прозорците си? Следващо излъчване Петък 21 Декември в Ричард вижда тъмната страна на бизнеса, като се погрижи справедливостта да възтържествува. Завърнал се на острова турист осигурява алиби на осъдения преди седем години редактор на местния вестник и инспектор Муни е принуден да преразгледа случая, убийства в рая сезон 1 епизод 1, когато концерт приключва с много публично убийство.

Много тайни са разкрити включително и плана за убийството на Франк! Много тайни са разкрити включително и плана за убийството на Франк.

Инспектор Гудман и екипът му попадат в света на самолетните пилоти, когато е открита мъртва стюардеса. Междувременно Камил трябва да вземе голямо решение. Следващо излъчване Четвъртък 13 Декември в

Следващо излъчване Четвъртък 13 Декември в. Завърнал се на острова турист осигурява алиби на осъдения преди седем години редактор на местния вестник и инспектор Муни е принуден да преразгледа случая, който е и главният заподозрян по основния случай! Втората част от този специален двоен епизод представя разследването на екипа заедно с полицейски инспектор Джак Муни на привидното самоубийство на банкер, който е и главният заподозрян по основния случай.

Също в заглавието:
  13.06.2018 в 13:26 Печо:
  Следващо излъчване Понеделник 26 Ноември в Когато водолаз е намерен убит, доказателствата сочат към един човек.

  22.06.2018 в 09:39 Рашо:
  Отдавна погребани спомени са разровени, когато човек от миналото на Джей Пи е заловен на местопрестъплението и Джак трябва да разкрие сложна тайна, за да открие истината.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com