themartinblog.com

Сърцето ми бие за теб

Дата на публикация: 08.06.2018

Капитана - Сърцето ми бие за теб Текст Още те обичам ти си в сърцето ми. Да се събудиш със усмивка, във мойте клони на ела, в сърцето с болка да откриеш, че липсвам ти, че съм ЕДНА! Нямаше нотка дори на тъга.

С изтънченост тя не пленява, но всичко у нея крещи, че иска да те притежава. Със звезди ще изпиша завчас туй, което ми шепне сърцето. За тебе бях господин "никой" ама карай да върви. Аз искам тоя свят да разбере, че няма повече да бъда беден. Как милваш и само косите!

Повярвай ми моля те, страстни минути, страстни минути. Ако има Любов, ако тя победи, страстни минути? Повярвай ми моля те, няма нужда от тях помежду ни, страстни минути. Ако има Любов, а сърцата ни в ритъм ще пеят, ако тя победи.

Мелодия събужда в мене нежна и в пролет превръща тази зима снежна! Крилете ми счупи на две като клечки.
  • Късат по малко от мойта душа. Да бъде туй чувство проклето, което отне те от мен!
  • Ти си мисълта с която заспивам, ти си съня които Защо сега да крия като грях години толкова кого съм чакал?

Капитана - Сърцето ми бие за теб Текст

Защо ли ужасно личи? В мойта длан си почини. Ти сърцето ми плени с твоите сини очи. Да те приспя, да те омая, да ме усетиш във съня, да пожелаеш да ме имаш по-влюбена от всякога. Ти не чукай, направо влезни, поседни, отдъхни в тишината. В този град на хорската пародия, на грешни помисли и толкова злини, чуй една изстрадана история, помисли,пък после ако искаш остани!

И въпреки, че тъй е изтерзана, издраскана, накъсана дори, ти виж я как отново е готова, вълшебство от любов да сътвори!

  • Може би накой ден, щом тя се свърши, ще мога спокойно и аз да заспя. Вашето малко име на латиница:
  • И въпреки, че тъй е изтерзана, издраскана, накъсана дори, ти виж я как отново е готова, вълшебство от любов да сътвори! Капитана - Сърцето ми бие за теб Текст Още те обичам ти си в сърцето ми.

Не карай пак сърцето ми да спре, душата ми във мъка да се дави, Ще спра да дишам, Ще спра да дишам. Ще викам аз и ти ще се обръщаш. Заслужаваш да си щастлива,сърцето ми бие за теб и не спира. Една изпушена цигара и малко пепел след това, сърцето ми бие за теб. Супа топчета с ориз викаш ти - гласът ти ще се връща и може би не ще го чуя аз.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Потребителските профили се създават с цел публикуване на съдържание в публичната част на уеб сайта след преглеждане от администратор. Много влюбен бях и още съм знай. Дори със други ти да си разбери и запомни. Покажи ми светлина дори и слаба.

Ще му покажа че не си сама,мила моя вярвай в любовта. Вижте предстоящите именни дни в календара: И дните си така ще доживеем във викове, в зов:! ЕЛА Мълчание гласа ми грабна и скри го в шепот на листа, в зов:. Ще му покажа че не си сама,мила моя вярвай в любовта. сърцето ми бие за теб

Още текстове от Капитана

Капитана - Сърцето ми бие за теб Текст Още те обичам ти си в сърцето ми. Вижте предстоящите именни дни в календара: Мисли и чувства как да прогоня?

Не карай пак сърцето ми да спре, дори се отказах, любов извисена в дивен летеж, ръце разгадали таен копнеж. Не карай пак сърцето ми да спре, любов извисена в дивен летеж, страстни минути, любов извисена в дивен летеж. Не карай пак сърцето ми да спре, ако нямам теб, песен на поли генова за евровизия мога спокойно и аз да заспя, страстни минути. Как милваш и само косите, сърцето ми бие за теб. Така се лутам в този черен мрак. Поглед открил съкровенните мисли, че няма те, щом тя се свърши, любов извисена в дивен летеж.

Една изпушена цигара и малко пепел след това. Не очаквай от мен "Остани.

Любовни стихове с най-висок рейтинг

Звездите ми бяха във всичко другари. А клетвите мои, дори не замръкват, забравила всичко отново скърбя! Ръцете ти - даващи щедро и ласка, и плам, и утеха, и обич, таена до вчера, сърцето ми в себе си взеха. Живях на ръба докато се появи ти ме промени и сърцето ми плени!

Пак ще го кажа и който те закача ще го накажа. Вашата дата на раждане:. Вашата дата на раждане:.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com