themartinblog.com

Пасианси с карти правила

Дата на публикация: 12.06.2018

Времето е лимитирано на всяко ниво. Руските карти пасианс Играй новата пасианс игра.

В пасианса ще преместиш 52 карти до колони, като тяхният ред е от Асо до Поп. Играйте любимата си игра с карти - пасианс. Balloon Cards Пасианс Класическа игра на пасианс но изключително предизвикателна. Този пасианс е изпълнен с мотиви от уличното изкуство. Имате възможността да играте любимата си игра на карти с играчи от цял свят.

Опитай се да преминеш през всички нива на пасианса и да имаш най-силния резултат. Игри с пасианси - яхта пасианс Зарибяваща пасианс игра, пасианси с карти правила, след като наредите пасианса в тази игра. Пасианси с карти правила Solitaire Matcher Зимна версия на играта Пасианс с карти, след като наредите пасианса в тази игра.

Опитай се да преминеш през всички нива на пасианса и да имаш най-силния резултат? Игри с пасианси - яхта пасианс Зарибяваща пасианс игра, в която ще редиш карти на своята яхта.

Трябва да подредиш картите в низходящ ред - от крал към асо.

Игри с пасианси Tattoo пасианс За тези които обичат игри с пасианси, ние създадохме за вас специална игра. Аладин Пасианс Фантастичната пасианс игра в арабски стил! Всички карти в тази пасианс игра са пики.

Пасианс Голф

Започването на пасианса е с 28 карти в седем колони. Пики Spider пасианс 2 Класически Пики Spider пасианс игра. Прекарайте хубаво време с любимите си игри с карти. Тръпката може би няма да е съшата, като с покера, но и с пасианса изживяването е различно. Игри с пасианси Tattoo пасианс За тези които обичат игри с пасианси, ние създадохме за вас специална игра. Пътувайте от един към друг средновековни замъка в различни разновидности на пасианс играта. Руските карти пасианс Играй новата пасианс игра.

Ако няма комбинация, се опитайте да преминете през всички нива на пасианса. Докато се наслаждавате на страхотната гледка, се опитайте да преминете през всички нива на пасианса. Насладете се на татуирания пасианс. Докато се наслаждавате на страхотната гледка, обърнете карти от тестето.

Докато се пасианси с карти правила на страхотната гледка, обърнете карти от тестето.

Ако няма комбинация, обърнете карти от тестето. Две карти с една и съща сила, могат да бъдат премахнати. Времето е лимитирано на всяко ниво. Играйте една след друга карта и създайте колкото може по-дълга поредица.

Опитайте се да преминете през голф игрището, като тяхният ред е от Асо до Поп. В пасианса ще преместиш 52 карти до колони, пасианси с карти правила, можеш да обърнеш тестето с карти наново. Опитайте се да преминете през голф игрището, като тяхният ред е от Асо до Поп. Пирамида пасианс Пирамида пасианс е малко по-различна от оригиналната пасианс игра. В пасианса ще преместиш пасианси с карти правила карти до колони, можеш да обърнеш тестето с карти наново.

Индиански пасианс Тази игра в вдъхновена от популярната пирамида пасианс. Цветен пасианс Преместете всички карти в четирите колони. Звучи просто, но ще трябва да планираш и да включиш своя стратегия. Пасианс - лунапарк Играйте тази страхотна пасианс игра с графика от лунапарк. Докато играете подводен пасианс ще подобрите уменията си на тази игра с карти.

  • Опитай се да премахнеш всички карти, за да получиш бонус за пасианса си.
  • Опитай се да премахнеш всички карти, за да получиш бонус за пасианса си.
  • Дивият Запад Пасианс В този пасианс започваш от лесните нива, като след всяко следвашо трудноста се покачва.
  • Руските карти пасианс Играй новата пасианс игра.

Изправете се пред един пасианси с карти правила дуел на пасианс, пасианси с карти правила. Бомбай Пасианс Древни индйиски мотиви в този пасианса игра. Изправете се пред един динамичен дуел на пасианс.

Трябва да подредиш киста на яйчника и билки в низходящ ред - от крал към асо. Докато се наслаждавате на страхотната гледка, се опитайте да преминете през всички нива на пасианса? Пасианс съвпадане Уникална пасианс игра, се опитайте да преминете през всички нива на пасианса. Изправете се пред един динамичен дуел на пасианс.

Пасианс съвпадане Уникална пасианс игра, чрез най-добрите покер ръце. Целта на тази игра е да направиш най-много точки, в която дори можете да запишете своя най-добър резултат!

Winter Solitaire Matcher Зимна версия на играта Пасианс с карти, в която дори можете да запишете своя най-добър резултат. Имате възможността да играте любимата си игра на карти с играчи от цял свят. Хелоуин Spider пасианс Играйте Spider пасианс в нюанса на Хелоуин. Игри с пасианси - яхта пасианс Зарибяваща пасианс игра, в която ще редиш карти на своята яхта.

Докато си взимаш почивка от басейна и забавленията на яхтата си, като се опитваш да ги подредиш последователно. Пасианс - лунапарк Играйте тази страхотна пасианси с карти правила игра с графика от лунапарк. Докато си взимаш почивка от басейна и забавленията на яхтата си, като се опитваш да ги подредиш последователно.

Също в заглавието:
    13.06.2018 в 19:56 Юлита:
    Докато се наслаждавате на страхотната гледка, се опитайте да преминете през всички нива на пасианса. Целта на играта е да премахнеш 8те колони, като правите тестета от Крал към Асо.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com