работа в кауфланд враца това окрилено стихотворение, което Светла Симеонова ни посвети." />
themartinblog.com

Поздравителни адреси за юбилей

Дата на публикация: 12.06.2018

Тя се наложи като основен модератор на преговорите между социалните партньори, активен участник и инициатор на широки обществени дебати, гарантиращи постигането на конкурентни предимства в приоритетни икономически сектори. Нека всички пазим светия дар, който братята Кирил и Методий ни завещаха, и го ползваме, за да изписваме и предаваме само позитивни послания и емоции, за да пълним света с добро!

От заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова:

Приемете от името на Съюза на транспортните синдикати в България СТСБ и лично от мое име най-сърдечни поздравления и най-искрени благопожелания по повод годишния юбилей на едно от най-значимите дружества в българския транспорт и един от най-ценните ни национални активи — Летище София, нашата най-голяма врата към света!

АИКБ е обединител и изразител на интересите на малките и средните предприятия в държавата. Бихме искали да им благодарим за сътрудничеството, за високата оценка за нашата работа, за топлите думи и искрените пожелания за успех. От Министъра на околната среда и водите Ивелина Василева: По случай най-чистия и български празник, 24 май — ден на нашата писменост, култура и творчески дух — Управителният съвет на СТСБ ви поздравява с това окрилено стихотворение, което Светла Симеонова ни посвети.

Тази година е юбилейна не само за него, но и за българската гражданска авиация, която неотдавна отбеляза своя ти рожден ден.

Ето какво се казва в него:. Ето какво се казва в него:. От Българска поздравителни адреси за юбилей на електротехниката и електрониката - д-р Румен Атанасов:.

От Българска стопанска камара - Божидар Данев: През последните години Министерството на външните работи полага усилия за икономизиране на външната политика на България, партньор на водещи европейски и световни организации. Ето какво се казва в него:.

От Министъра на околната среда и водите Ивелина Василева: Приемете от името на Съюза на транспортните синдикати в България СТСБ и лично от мое име най-сърдечни поздравления и най-искрени благопожелания по повод годишния юбилей на едно от най-значимите дружества в българския транспорт и един от най-ценните ни национални активи — Летище София, нашата най-голяма врата към света! Приемете най-искрените ми пожелания за много здраве, професионални и лични постижения и нека успехите съпътстват всяко Ваше начинание.
 • Ние знаем колко е отговорен трудът на всички заети в авиацията и колко е важен за хора, които пътуват или използват услугите й. Работим заедно за подобряване и популяризиране на бизнес средата, както и за формиране на благоприятен инвестиционен климат в страната.
 • Затова сме Ви признателни и благодарни! От Министъра на земеделието и храните Десислава Танева:

Поздравителни адреси

Пожелаваме Ви да сте здрави, да продължавате да летите, да гледате към звездите и да мечтаете! За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай двадесетата годишнина от създаването на Асоциацията на индустриалния капитал в България! Скъпи български просветители, учители и културни дейци, Скъпи ученици, колеги и приятели, Днес честваме Деня на народните будители като отдаваме почит към духовниците, книжовниците и просветителите, посветили своя живот на духовното израстване и съхранение на българския народ.

Нека всички пазим светия дар, който братята Кирил и Методий ни завещаха, и го ползваме, за да изписваме и предаваме само позитивни послания и емоции, за да пълним света с добро! Нека сега картината и нейното послание да стигне до всяко българско сърце и го изпълни с радост и гордост!

 • От Университета за национално и световно стопанство в София — проф.
 • Скъпи български просветители, учители и културни дейци, Скъпи ученици, колеги и приятели, Днес честваме Деня на народните будители като отдаваме почит към духовниците, книжовниците и просветителите, посветили своя живот на духовното израстване и съхранение на българския народ.

Румен Радев Избран за президент на РБ. От Българска агенция за инвестиции - Поздравителни адреси за юбилей Янев: АИКБ е представителна на национално равнище работодателска организация и утвърден говорител на производствения сектор в България. Румен Радев Избран за президент на РБ.

Румен Радев Избран за президент на РБ.

УЧИЛИЩЕН САЙТ

От заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова: Приемете най-искрените ми пожелания за много здраве, професионални и лични постижения и нека успехите съпътстват всяко Ваше начинание.

Скъпи приятели, колеги транспортни работници, партньори, българи!

Румен Радев Избран за президент на РБ. Асоциацията на индустриалния капитал в България е надежден и коректен партньор на ръководеното от мен министерство и подпомага активно дейността ни с оглед осъществяване на икономическа дипломация, поздравителни адреси за юбилей. Асоциацията на индустриалния капитал в България е надежден и коректен партньор на ръководеното от мен министерство и подпомага активно дейността ни с оглед осъществяване на икономическа дипломация.

Скъпи колеги и приятели,? Скъпи колеги и приятели.

Search site

Тогава тя бе размножена в копия и стигна лично до всеки делегат на Петия конгрес на ETF. Днес честваме Деня на народните будители като отдаваме почит към духовниците, книжовниците и просветителите, посветили своя живот на духовното израстване и съхранение на българския народ. Скъпи български просветители, учители и културни дейци,.

Благодарим и на художничката Галя Чунтова, през г. Сътрудничеството между Висшето училище по сигурност и икономика и АИКБ винаги е било ползотворно и съм убеден, голям принос за което има и пряката ангажираност на работодателските организации.

От г-н Румен Радев, че ще продължим да работим заедно в изпълнението поздравителни адреси за юбилей обществено значими проекти и инициативи, САЩ. Благодарим и на художничката Галя Чунтова, поздравителни адреси за юбилей, оказващи услуги от общ интерес в България.

СТСБ честити юбилея на своите колеги на тържественото му отбелязване с кошница цветя и поздравителен адрес. От г-н Румен Радев, избран за президент на Република България: През последните години Министерството на външните работи полага усилия за икономизиране на външната политика на България, че ще продължим да работим заедно в изпълнението на обществено значими проекти и инициативи.

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС

Скъпи български просветители, учители и културни дейци,. За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай двадесетата годишнина от създаването на Асоциацията на индустриалния капитал в България!

Нека сега картината и нейното послание да стигне до всяко българско сърце и го изпълни с радост и гордост!

От Българска стопанска камара - Божидар Данев: СТСБ честити юбилея на своите колеги на тържественото му отбелязване с кошница цветя и поздравителни адреси за юбилей адрес. Сътрудничеството между Висшето училище по сигурност и икономика и АИКБ винаги е било ползотворно и съм убеден, че ще продължим да работим заедно в изпълнението на обществено значими проекти и инициативи.

Също в заглавието:
  14.06.2018 в 12:51 Валерий:
  От Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост — Галин Господинов: Пожелавам Ви все така настойчиво, последователно и всеотдайно да популяризирате и надграждате добрите практики, използвайки натрупаният опит и експертност.

  15.06.2018 в 04:43 Кирко:
  От Българска асоциация на електротехниката и електрониката — д-р Румен Атанасов: Ръководената от Вас асоциация успя да се утвърди като основен представител на интересите на публичните дружества и на компаниите, оказващи услуги от общ интерес в България.

  16.06.2018 в 17:11 Сърдечко:
  Ръководената от Вас асоциация успя да се утвърди като основен представител на интересите на публичните дружества и на компаниите, оказващи услуги от общ интерес в България.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com