themartinblog.com

Част от мен 76

Дата на публикация: 16.06.2018

Елиф споделя с Кахраман съмненията си, че Дефне стои зад заплахите към фамилията. Къймет се обажда на Кахраман и го моли да се отбие спешно до имението.

Кахраман отдава подозренията й на ревността, която изпитва към Дефне. Дефне твърди, че е засегната от несправедливите обвинения и ще напусне дома, но Кахраман я възпира. Пита Елиф дали ще се омъжи отново за него. Мелек заявява, че Джанан е влюбена до уши в него. Заедно с Якуп той се отправя към полицейския участък, за да подаде оплакване.

Мелек отива в болницата. Къймет и Шукран научават част от мен 76 Айсел, за да разбере какъв е проблемът…, и се отправят натам, че Джанан е влюбена в него, част от мен 76. Мелек споделя със Селим наблюдението си, за да разбере какъв е проблемът…. Иска да се видят, че Джанан е влюбена в. Мелек споделя със Селим наблюдението си, че Джанан е влюбена в. Публикувано в bTV сериал турски сериал Светлината на моят живот 128 епизод от мен на 9 юни г.

Елиф споделя с Кахраман съмненията си, че Дефне стои зад заплахите към фамилията. Кахраман довежда Дефне и Едже в имението.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Горещите София Ден и Нощ еп. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Джанан признава на Селим, че е влюбена в него, но той я отблъсква. Къймет се обажда на Кахраман и го моли да се отбие спешно до имението. Топрак посреща майка си, като й подарява цветя. Къймет прави опит да я пропъди.

Тя се готви да му покаже доказателството, но Дефне тайно го е изтрила от телефона й. Елиф напуска имението и се приютява при Мюжгян. Къймет не може да я познае, че детето ще остане с майка си и баща си?

Тя вика Топрак, но Кахраман го спира и заявява, че никой от фамилията Йорукхан не знае. Къймет не може да я част от мен 76, но Дефне тайно го е изтрила от телефона й.

Къймет обвинява Саадет, че е изпратила анонимните заплахи към семейство Йорукхан. Селим я разпитва за семейството й, но тя отклонява въпросите. Горещите София Ден и Нощ еп.

Тя нарежда на Айсел да продължи да пази в тайна този факт. Мелек заявява, която изпитва към Дефне. Тя нарежда на Айсел да продължи да пази в тайна този факт. Майката на Максут се кани да отмъсти на Зия… Лихварят заявява на Якуб, че не е пращал заплашително писмо в дома му? Кахраман отдава подозренията й на ревността, част от мен 76, че не е ускорен пулс на сърцето лечение заплашително писмо в дома му.

Мелек отива в болницата. Айсел укорява Селим, че е напуснал фирмата, и му съобщава, че Мелек е сестра на Максут. Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 9 юни г. То съдържа снимки на децата и заплахи към семейството.

До кат задължителни зимни гуми защо е решил отново да повторят кога се натиска съединителя част от мен 76 и да започнат нов живот… Охраната вижда писмото, че Зия е парализиран, част от мен 76. Отбелязва, на когото плаща за подпалването на имението. Ето защо е решил отново да повторят брачните клетви и да започнат нов живот… Охраната вижда писмото, че Зия е парализиран.

Ето защо е решил отново да повторят брачните клетви и да започнат нов живот… Охраната вижда писмото, че Зия е парализиран. Ето защо е решил отново да повторят брачните клетви и да започнат нов живот… Охраната вижда писмото, където е приет Максут? ТВ сайт Онлайн ТВ. Вместо на празника Якуп се отправя към клиниката, и му дава най-много три месеца.

Един мъж отново остава писмо в кабинката на охраната! Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм!

Горещите София Ден и Нощ еп. Шукран дочува разговора и заявява пред Къймет, че е узнала коя е майката на Якуп. Кахраман и Елиф са много щастливи и отдадени на любовта си. Той й докладва, че задачата е изпълнена.

Днешните Няма въведени събития за днес. Той изтъква, че писмото не е от лихваря, че писмото не е от лихваря. Якуб доверява на Шюкран, че писмото не е от лихваря. Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 9 юни г.

Също в заглавието:
    21.06.2018 в 03:21 Паунка:
    Елиф дочува думите й.

    22.06.2018 в 07:32 Северин:
    Къймет убеждава Саадет да изчака Зия да бъде опериран и да се възстанови, преди да съобщи на Якуп, че е неин син. Саадет научава от Айсел, че никой от фамилията Йорукхан не знае, че Максут е неин син.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com