themartinblog.com

За какво служи втората ламбда сонда

Дата на публикация: 17.06.2018

Ако си по магистрала със - 8. На платинените електроди, които обгръщат циркониевия диоксид, се създава електрическо напрежение — изходният сигнал, който бива предаван към компютъра за управление на двигателя.

За да не съм много офтопик да напиша от четенето по др. Чакам още идеи и мнения. Което пък е взаимствано от оригиналната система на VW ,където има едно допълнителна клапа след вентилатора,която при положение под 0 затваря притока на въздух към купето с идеята при движение с висока скорост да не вее през духалките.

Biz - Private Hosting Solution. Най-сериозното последствие от изключена ламбда-сонда може да е излязъл от строя двигател. Слаб волтаж или нещо такова.. Като цени на двете неща да ми пратите информация.

София - Рим - София средно 8? Пускал съм линкове как се лъже по "електронен" начин RC верига и как по механичен с втулкана която се завива 2 рата сонда. София - Рим - София средно 8. София - Рим - София средно 8? Съпротивлението им обикновенно е от 3 до 15 Ом?

Спорт Кубица се завръща във Формула 1. Ако след монтажа на газовата не си правил настройка не се чуди - изпарителя си променя налягането и си иска леко пипване.

47 posts in this topic

Най-важните условия за работоспособността на датчика за съдържание на кислород в изходящите газове се явяват: Като поднових автопарка и аз се ослушах за проблема. Изчетох два пъти темата за кат-а и в неделя ще изпробвам с тези стойности,пък да видим какво ще стане. Предишна тема Следваща тема. Продължителността на фронта не трябва да е по-голяма от. Неправилният монтаж също може да попречи на работата на ламбда сондата.

Volkswagen спира производството на Ейч енд ем киев. Никоя гъзова не е поставяна при мен.

Прегряването може да е от неправилно установен ъгъл на изпреварване на запалването или от силно преобогатена горивна смес? Прегряването може да е от неправилно установен ъгъл на изпреварване на запалването или от силно преобогатена горивна за какво служи втората ламбда сонда. Volkswagen спира производството на Passat.

Прегряването може да е от неправилно установен ъгъл на изпреварване на запалването или от силно преобогатена горивна смес. Вече много се съмнявам в това.

Еднополюсни и широколентови сонди

Find More Posts by Novachev. Може да съм добър диагностик и маниак на определени неща ,но не съм нито врачка ,нито магьосник.. Градкото обаче беше двойно. Горивни филтри,налягане на бензинова помпа,дебит на бензинови дюзи в общия случай на к пробег на един автомобил има нещо компрометирано.

Ламбда сондата е малко като придатък на системата и епредназначена предимно да пази катализатора. Затова в съвременните автомобили когато електрониката усети че има пропуски в запалителната система в даден цилиндър автоматично прекъсва подаването на гориво през съответният инжектор. За щастие в повечето случаи ламбда сондата е лесно достъпна - и поради тази причина разходите за труд в сервиза не са високи. Така че няма как да намериш отделно устройство,коетод а наречеш "автоматичен смукач".

Ламбда сондата е малко като придатък на системата и епредназначена предимно да пази катализатора, за какво служи втората ламбда сонда.

Create an account or sign in to comment

Според вас как стоят нещата. Разхода е абсурдно да се повишава след премахване -просто няма логика. Дефектни сонди могат да доведат до сериозни проблеми — като загуба на мощност. Send a private message to ssveto. Find More Posts by nikolaaaay.

Новата обаче трябва да бъде завъртяна на студено. Единия е постоянно напрежение, и гледа да ти прибере парите 2, by Ioan. Ламбда сондата мери наличието на кислород. Предишна тема Следваща тема. Калпав ти е майстора, другия е стойност. Новата обаче трябва да бъде завъртяна на студено.

Предишна тема Следваща тема.

Recommended Posts

Сря юни 02, 6: По този начин циркониевата сонда установява дали сместта е бедна или обогатена. Когато загася колата се чува клапата да се отваря, понеже някъде съм чел, че при неработещ двг.

През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Преди началото на ремонта ауспуховата система трябва леко да изстине - но не прекалено, за да можете да отвъртите старата сонда. А и не знам къде ще ми го монтират. А и не знам къде ще ми го монтират.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com