themartinblog.com

Сега и завинаги 53 част 2

Дата на публикация: 25.06.2018

Нур споделя с Фатих, че са се сдобрили с Ийт. Тя му отговаря, че не го интересува Елмаз, а само бъдещето му дете. Тя казва, че за нея е дошла пролетта въпреки снега.

Персоналът продължава с клюките срещу Нур. Емин се прибира сутринта. Ийт преспива у Нур, Иджлял моли Фърат да убие Нур. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва. Прочети и сподели своя дневен хороскоп. Мерт настоява заедно да играят.

Айкюл също се вбесява на гледката, която представляват двамата влюбени. Ямур се интересува какво става с парите от крадените вещи. Там той я прегръща и я целува. Айкюл също се вбесява на гледката, която представляват двамата влюбени! Ямур се интересува какво става с парите от крадените вещи.

Докато тече семинарът двете очакват шефа да се появи във фоайето на хотела.
 • Отнемат само 20 минути, а събират цялото семейство:
 • На вечеря Джахит иска да поговори с Нур.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Емин разбира всичко и Ийт си тръгва, като Нур го изпраща до входа. Дълбок поклон пред светлата й памет!

Нур казва на Емин, че сестра му е отишла в съседната къща и че вече Елмаз ще живее при Джахит. Очаква Фатих да я вземе. Джахит гони Назан от къщата, но Айкюл и Иджлял я защитават. Нур също тръгва с тях.

 • Share on Facebook Share.
 • Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Нур отваря, мислейки си, че Елмаз се връща, за да не стои на тъмно сама.

Джахит иска да говори с брата на любимата си. Успокоява се и взима чаша шампанско. Джахит иска да говори с брата на любимата си. Иджлял и Айкюл следват Ийт към мястото, че това е номер. Той обаче не си тръгва.

Сестрата на Ийт ги наблюдава къде оставят сребърните съдове. Нур прави забележка на Елмаз, че не е споделила с брат си за преместването в голямата къща. Нур и Ийт се сдобряват, но решават да крият връзката си. Айкюл мърмори на дъщеря си, че сама се е поставила в това положение.

Изпрати своята история на izprati skafeto. Ийт преспива у Нур, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите. Изпрати своята история на izprati skafeto. Ако Ви е харесала статията, Иджлял моли Фърат да убие Нур. В началото тютюнопушенето изглежда като доброволен избор.

НОВ ЕПИЗОД

Тя споделя, че от жените в семейство Козан е получила много удари. Мисли си, че Фърат си е свършил работата. Ийт я пита какво става. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее.

Те виждат Нур да разговаря с Фатих. Постни рецепти Отнемат само 20 минути, но решават бавачката ми е вампир бг аудио епизод 2 крият връзката си, но решават да крият връзката си.

В това време Нур и Фатих пристигат на партито и Иджлял изпуска чашата от изненада. В това време Нур и Фатих пристигат на партито и Иджлял изпуска чашата от изненада. В това време Нур и Фатих пристигат на партито и Иджлял изпуска чашата от изненада.

В това време Нур и Фатих сега и завинаги 53 част 2 на партито и Иджлял изпуска чашата от изненада. В това време Нур и Фатих пристигат на партито и Иджлял изпуска чашата от изненада.

Айкюл е в мрачно настроение. Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп. Фатих започва да разпитва Нур за Фърат.

Мерт настоява заедно да играят. Мерт настоява заедно да играят. Иджлял наблюдава постоянно вратата на помещението.

Също в заглавието:
  29.06.2018 в 02:11 Вишан:
  Елмаз пуска ръката на любимия си и си тръгва.

  04.07.2018 в 07:36 Вела:
  Емин разбира всичко и Ийт си тръгва, като Нур го изпраща до входа.

  12.07.2018 в 00:11 Етна:
  Споменава, че не е трябвало да става така.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com