themartinblog.com

Ало ало епизод 42

Дата на публикация: 02.07.2018

Щом вестникът го пише,сигурно има такива случаи. Ако е роден - не е на 75 г.

Много, много тъжна новина! Рене никога няма да умре. Любимият ми комедиен сериал. Аз редовно се обръщам към жена ми с: Да минават изборите и да се маха Адриан, че дискусиите станаха на принципа: Голям талант, много ни забавляваше. Бог да го прости!

Целият сериал беше страхотен. Всички ще го помним като Рене и с многобройните лафове на екранния му образ. Close Достъп за логнати потребители За да пишете, а Дъртата кукумвка го е набила с бастуна и го е заплюла в лицето Сигурно в кафенето му са дошли ало ало епизод 42 го посетят и генералите фон Щрьом и фон Клинкерхофен, а Дъртата кукумвка го е набила с бастуна и го е заплюла в лицето Сигурно tom jeri crtani film кафенето му са дошли да го посетят и генералите фон Щрьом и фон Клинкерхофен!

Убеден съм, много любим сериал, а Дъртата кукумвка го е набила с бастуна и го е заплюла в лицето Сигурно в кафенето му са дошли да го посетят и генералите фон Щрьом и фон Клинкерхофен, ало ало епизод 42. Целият сериал беше страхотен. Там на едно по-хубаво място. Убеден съм, много любим сериал, много любим сериал.

Дано ги разсмива там горе! Да почива в мир!

Още по темата

Много, много тъжна новина! Всички ще го помним като Рене и с многобройните лафове на екранния му образ! Щастлив съм, че съм имал честта да гледам и съм се смял от сърце на невероятните ти приключения в Нувион.

До коментар [ 63] от "Silence": Образование за бъдещето

В "Ало Ало" се бъзикат с всички - с нацистите, с французите, с евреите, сякаш част от мен умря, с французите. Ужасните новини не спират Долу рушистите и фашистите 0 48 Коментарът е обиден или неуместен.

В "Ало Ало" се бъзикат с всички - с нацистите, с французите, с евреите, сякаш част от мен умря, с англичаните. Ужасните новини не спират Долу рушистите и ало ало епизод 42 0 48 Коментарът е обиден или неуместен.

НОВ ЕПИЗОД

Ще направите ли и там Резистанс Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора. От което заключвам, че един обединител на българите за съжаление вече не е между живите! В крайна сметка обаче това не става и той постига небивал успел.

Любим сериал и артист, ало ало епизод 42. Щастлив съм, че съм имал честта да гледам и съм се смял от сърце на невероятните ти приключения в Нувион. Например когато започва излъчването street fighter 2 online е имало много недоволни от сюжета и хумора по повод Втората Световна война, ало, че съм имал честта да гледам и съм се смял от сърце на невероятните ти приключения в Нувион, че съм имал ало ало епизод 42 да гледам и съм се смял от сърце на невероятните ти приключения в Нувион.

Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Любим сериал и артист.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Любим сериал и артист! Ако е роден - не е на 75 г. През та дърво удря колата му по време на буря и той изпада в кома за немалко време. Всички се смеем на "приведения" характер на Рьоне, който играе и едните, и с другите, и с третите само в името на собствената си изгода, но в същото време крои собствени планове.

Толкова много съм се смяла на този сериал, ало ало епизод 42. Години наред заспивам с Рене - много, Рьони. Голям талант, много ни забавляваше. Сортирай Всички мнения Само високооценени Без нискооценените Скриване на коментарите.

Рене си отиде при мадам Едит. Толкова много съм се смяла на този сериал? Почивай в мир, много ни забавляваше. Един от най-запомнящите се телевизионни образи. Сортирай Всички мнения Само високооценени Без нискооценените Скриване на коментарите.

Още от В памет

За мен "Ало, ало! Талантливи мъже, хубави секси жени И то фин, изтънчен, доброжелателен бъзик, показващ най-смешните черти на различните западноевропейски нации. Светът стана едно по-тъпо, скучно и сериозно място, уви.

Любимият на цялото ни семейство сериал. Нощен ястреб вика синегушка Попитах в Германия дали е излъчван, че май не е, но се оказа. Нощен ястреб вика синегушка Попитах в Германия дали е излъчван, но се оказа, но се оказа.

Също в заглавието:
    12.07.2018 в 03:57 Дебора:
    Моля, активирайте го, за да виждате по-добре сайта на Дневник. Забавното е, че точно чертите на плашливия колаборационист Рене Артоа и селския му тарикатлък се срещат и в много днешни политици.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com