themartinblog.com

X factor bg жури

Дата на публикация: 02.07.2018

За част от участниците то ще бъде дългоочаквания звезден миг, за други — пропусната възможност, но регламентът на формата повелява, че до големия финал достигат само най-добрите. Добавено на 10 сеп Победител в четвъртото издание е Християна Лоизу.

Сериозна конкуренция, серия от предизвикателства и истинско музикално шоу очакват претендентите за слава в новия сезон на X Factor.

Концертите са на живо и се провеждат пред публика и менторите на шоуто. Победителят има право да запише сингъл в международно студио с подкрепата и помощта на Sony Music Entertainment.

Добавено на 10 сеп За първи път група от четири момичета се явява на кастинг, а Саня ще се сдобие с ухажор по време на прослушванията", продуцентите повдигат завесата, издавайки любопитни новини от предстоящия сезон.

В рамките на 3 дни всички минават през няколко изпитания, като биват сформирани групи, в които певците трябва да успеят да се спеят и да затвърдят мястото си в шоуто.

Това е първият етап, който се излъчва по телевизията. През есента на година е реализиран четвъртият сезон на шоуто, като стартира на 8 септември. Добавено на 10 сеп Съдийските школи са последният етап преди концертите на живо, x factor bg жури.

Добавено на 10 сеп Съдийските школи са последният етап преди риболов на щека на река на живо. Добавено на 10 сеп Съдийските школи са последният етап преди концертите на живо.

Още в първи епизод ще видим участници, пристигнали от Испания, Германия, Англия и Македония, за да опитат своя шанс. Всеки ментор трябва да избере трима участници, които да продължат напред в състезанието. Всеки, одобрен след прослушванията, се явява пред четиримата ментори и пред публика.

Видеото ще започне след

Добавено на 17 дек Всеки ментор трябва да избере трима участници, които да продължат напред в състезанието. Членовете на журито имат право да правят смени, след които смененият отпада. Свалете безплатно нашето приложение, за да гледате видеото Свалете. Още в първи епизод ще видим участници, пристигнали от Испания, Германия, Англия и Македония, за да опитат своя шанс.

 • Добавено на 8 окт
 • Сериозна конкуренция, серия от предизвикателства и истинско музикално шоу очакват претендентите за слава в новия сезон на X Factor. Участниците биват интервюирани, преди да излязат на сцената от водещите на шоуто.

Именни пространства Статия Беседа. Преди участниците да се срещнат с менторите минават през предварителни прослушвания, като менторът на съответната група решава дали да даде стол на участника. Победител в третия сезон е Славин Славчев. X Factor Епизод 1 Сезон 5 97 минути, като менторът на съответната група решава дали да даде стол на участника, x factor bg жури, проведени от продуцентите.

Именни пространства Статия Беседа.

Съдържание

Последните двама отиват на елиминации. Добавено на 15 окт X Factor ще събере на сцената си хора от цял свят. Преди кастингите пред публика участниците получават съобщение под различна форма дали са одобрени да участват във формата, или не.

Победител в шоуто става момичешката група 4 Magic. Добавено на 12 ное На други езици English Редактиране. Преди участниците x factor bg жури се срещнат с менторите минават през предварителни прослушвания, проведени от продуцентите. Преди участниците да се срещнат с менторите минават през предварителни прослушвания, проведени от продуцентите. Концертите са на живо и се провеждат пред публика и менторите на шоуто.

Талант, харизма и амбиция са трите задължителни съставки за успеха в X Factor, но какво още е необходимо на претендентите - ще чуем съвсем скоро от Саня, Криско, Заки и Любо. Добавено на 3 дек Концертите са на живо и се провеждат пред публика и менторите на шоуто.

Български реалити сериали Предавания на Нова телевизия година в България. Добавено на 5 ное

X Factor Епизод 1 Сезон 5 97 минути, Добавено на 10 сеп Менторите и водещите са в абсолютно същия състав! Гледай безплатно предаването в NovaTv мобилно приложение Пусни в мобилното приложение. Сериозна конкуренция, серия от предизвикателства и истинско музикално шоу очакват претендентите за слава в новия сезон на X Factor.

Добавено на 8 окт Свалете безплатно нашето x factor bg жури, за да гледате видеото Свалете. Гледай безплатно предаването в NovaTv мобилно приложение Пусни в мобилното приложение.

X Factor – стани част от прослушванията пред жури и публика

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. За разлика от предните три сезона, освен наградата запис на сингъл и награда от 50 лв.

Победителят има право да запише сингъл в международно студио с подкрепата и помощта на Sony Music Entertainment. Get the latest version here.

Добавено на 26 ное. Мария Игнатова и Алекс РаеваДео 1. Добавено на 26 ное .

Също в заглавието:
  12.07.2018 в 13:47 Щерка:
  Звездното жури отново ще има отговорната задача да открие най-талантливите участници, то ще бъде важна част от сътворението на звездите. Добавено на 17 сеп

  20.07.2018 в 06:01 Филимон:
  Всеки ментор трябва да избере трима участници, които да продължат напред в състезанието.

  25.07.2018 в 15:01 Янис:
  Предаването е в програмата на Нова телевизия.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com