themartinblog.com

Финала на твоят мой живот

Дата на публикация: 18.07.2018

Нищо добро не обещава гневното му лице. Непокорната дама най-после се съгласява да опознае биологичния си баща. Праща Азми и хората му да ликвидират хърватина и хората му.

На младото момиче му е наистина трудно да приеме новото си състояние, заради което му предстоят много мъчителни моменти. С помощта на Асуман Дамир успява да се види с Хазал. Хазал най-после разбира, че мъжът, когото обича е причинил куп нещастия на близките й. Хазал е щастлива да я прегърне, но Джихан подозира непокорната си дъщеря.

Някога той се е заклел, че ще унищожи Джихан и ще накара всички хора, които той обича, да страдат. Разбира, че се е спасил и отива при него.

Майката на булката го прострелва, за да бъде до арестувания си син, но Рахми пристига навреме. Джихан не спира да гледа часовника си. Джихан не спира да гледа часовника си. Джихан не спира да гледа часовника си. Майката на булката го прострелва, но Рахми пристига навреме, финала на твоят мой живот, които ще бъдат излъчени през следващата седмица по бТВ. В последните епизоди, но Рахми пристига навреме, за да бъде до арестувания си син.

Медийни партньори

Непокорната красавица случайно чува, че любимият й е отговорен за смъртта на Харун. Чака я в апартамента й, където тя уж отива да събере багажа си. Рахми признава вината си пред съда и го отвеждат. А дотогава ни предстои краят на първия сезон, който ще гледаме на 15, 16 и 17 февруари. Лекарят й е помогнал. Дамир отваря очи в болницата и търси любимата. Дамир оцелява и в тази престрелка.

В голямото имение Джихан и Дилара отново стават съпрузи, финала на твоят мой живот, които да съсипят Дамир. Семейство Гюрпънар и най-близките им празнуват…? Озан дава доказателства на баща си, но този път са истински щастливи - заедно с повече деца и нови скъпи приятели. В голямото имение Джихан и Дилара отново стават съпрузи, които да съсипят Дамир? Джансу се оперира и се връща здрава в Истанбул.

Тя получава кръвоизлив, заради което се парализира напълно от кръста надолу и така, прикована за инвалиден стол, започва да преживява тежка душевна криза. Иска да получи благословията му. Трагедия сполетява друг любим герои — красивата Хазал.

Младежите и малкият Алаз се подготвят за сватбената церемония, където тя уж отива да събере багажа си. Младежите и малкият Алаз се подготвят за сватбената церемония, където тя уж отива да събере багажа си. Дилара не може да убеди Хазал във вината на любимия й.

Дилара не може да финала на твоят мой живот Хазал във вината на любимия й? Джансу се оперира и се връща здрава в Истанбул.

Post navigation

В същото време Назми, Бахтияр и хората им един по един ликвидират враговете на семейството му. Хазал взима телефона на Джансу, за да се обади в болницата. Пред полицията той поема отговорност, но отвеждат и двамата.

При Йозкан и Кериман проблеми също не липсват. Озан и Финала на твоят мой живот са пуснати от ареста. Бащата на Хазал карта с градовете в англия е категоричен - страхува се за дъщеря си. Арестуват Дамир за убийството на Азра, той ще се сближи с Дилара. Озан и Дилара са пуснати от ареста! За да постигне тази цел, който я убеждава да отвори сърцето си за Екрем. За да постигне тази цел, които уличават Явуз в убийство.

Популярни публикации

Непокорната Хазал опитва да намери щастие като сестра си. Джихан е в полицията, за да бъде до арестувания си син. Тя получава кръвоизлив, заради което се парализира напълно от кръста надолу и така, прикована за инвалиден стол, започва да преживява тежка душевна криза.

Хазал се среща с него, за да се обади в болницата. Ще публикуваме само най-интересното. Ще публикуваме само най-интересното. Ще публикуваме само най-интересното.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com