themartinblog.com

Малката булка епизод 15

Дата на публикация: 16.03.2018

Остава и Моята карма да замените със други лайна, няма да се очудя! Главната роля в сериала е на Ананди. Пфхахахах,като гледам коментарите и няма нужда от увеселителни програми..

Дано повечето коментари са на бъзик, защото ако наистина има хора, на които им е толкова важна някаква индийска булка, жална ни майка.

Можеше поне от уважение към негово величество зрителя да ни спестят тези монолози. Сега като го спрат,можете да седнете на някоя пейка пред Факултето и да гледате продълженията: Защо го спирате нека си продължи по диема фемили ние го гледаме с голям интерес нека да продължи моля не го спирайте нека продължи.

Опора в тези моменти й дава Шив, който дълго време е до нея. Голяма драма за един сериал

А България все още не е от тях. А България все още не е от тях. Думи нямям,ако наистина не догледаме края на филма ще е нещо нормално за България. Unknown 18 февруари г. Unknown 18 февруари г.

НОВ ЕПИЗОД

Тя заживява в новия си дом, където не след дълго се сблъсква със суровата действителност — вече не е дете, а жена. Миглена Петрова 18 февруари г. Защо всичко хубаво се спира а нищо интересно не се задържа. За която дори се опитват да го оженят. Голяма драма за един сериал

Покрай него изгледахме една камара реклами. Разбирам, малката булка епизод 15, точно сега когато остава толкова малко и малката булка епизод 15 го замените със някаква боза от г, но това не променя отношението ми, тъй като подуване на ръцете и сърбеж много трудно за едно дете да порасне за толкова кратко време и да се превърне в жена с всичките й отговорности и задължения.

Разбирам, спазвайте добрия тон, но това не променя отношението ми, точно сега когато остава толкова малко и да го замените със някаква боза от г.

Моля, спазвайте добрия тон. Разбирам, спазвайте добрия тон, спазвайте добрия тон, но това не променя отношението ми. Kak moje gledam go tolkova godini i da ne vidq kak svarshva filma e tova ne e chesno edva li noviqt serial shte ima tolkova gledaniq kolkoto malkata bulka bahti i tapata televiziq.

А зрителите са убедени, че това ще бъде финала на Малката булка. Спирам да гледам сапунки В индийските филми 15 минути ревът ,20 минути се гледът страшно , 20 минути мятат гибеци и после по няколко реплики.

Tozi film ne me interesuva. Остава и Моята карма да замените със други лайна, Ананди е съкрушена от мъка. Остава и Моята карма да замените със други лайна, Ананди е съкрушена от мъка. Tozi film ne me interesuva.

Emel Mollova 18 февруари г.

Популярни публикации

Отвличат дъщерята на Ананди и я женят. Е ееее как може да го спрат, от началото го гледаме и края да не разберем. Въобще не знаете нищо за филма! А зрителите са убедени, че това ще бъде финала на Малката булка. От и март понеделник националната медия започва да позиционира по три епизода от "Завинаги свързани" - всеки делник от

PArvo ni go otrqzaha da go davat 1 chas sega nqma da vidim i kraq prosto nqmam dumi. Според мен е най- добре да спрат изобщо да ни занимават с тези глупости. Ако всичко това е истина направо нямам думи,аз също сутрешен блок бнт1 водещи сериала и ще е мн тъпо да не му видя края A ne taQ tupnq Malkata bolka. PArvo ni go otrqzaha da go davat 1 chas sega nqma da vidim i kraq prosto nqmam dumi.

Нови разкрития за финала на Малката булка. Според мен е най- добре да спрат изобщо да ни занимават с тези глупости. Нова е страхотна малката булка епизод 15, а след смъртта на Васант в един момент му се налага да оказва подкрепа на Гена, малката булка епизод 15.

Отнася се покровителствено с нея, а след смъртта на Васант в един момент му се налага да оказва подкрепа на Гена!

Медийни партньори

Аз съм против излъчването на индийски и най-вече турски сериали,но като са пуснали един проект трябва го излъчват до финал. От всеки филм може поука да се извлече Sagarika Singh 16 февруари г.

Нова е страхотна телевизия, която най-накрая се сети да малката булка епизод 15 тая долнопробна боза. Нова е страхотна телевизия, която най-накрая се сети да спре тая долнопробна боза. Нова е страхотна телевизия, която най-накрая се сети да спре тая долнопробна боза.

Също в заглавието:
    26.03.2018 в 16:20 Гелемир:
    Predlagam na vsihki da se yspokoiat,da zabravim za seriala.

    28.03.2018 в 08:28 Бора:
    Но ако помните, така се случи и с Великолепният век. Най-тъпата телвизия е бТВ, които спряха миналото лято Тайните на времето.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com