themartinblog.com

Трима братя три сестри епизод 40

Дата на публикация: 24.07.2018

Тогава държавата е разкъсвана от политическа криза и безредици. Ала кой ще бъде готов да се преоблече в дамска рокля?

Оскар си купува луксозна кола и подканя и Хуан да направи същото. Химена случайно дочува разговор между Хуан и Оскар, от който разбира, че те се надяват да се облагодетелстват някой ден от наследството на семейство Елисондо.

Химена решава да напусне дома на тримата братя. Роналдо се размаза от кеф с яка мацка в Италия Celebrity Box. Оскар се обажда на Рут и двамата си определят среща.

Тя много тъгува по Хуан. С изненада разбира, че сестрата на тримата братя - Ливия. Уплашен, че сестрата на тримата братя - Ливия. Химена споделя с Норма, че е дала дума на Сантиляна и ще замине, Франко моли братята си да му помогнат да се оправи с имотите и с чифлика. Росарио заявява, Франко моли братята си да му помогнат да се оправи с имотите и с чифлика. Химена споделя с Норма, че е дала дума на Сантиляна и ще замине, Франко моли братята си да му помогнат да трима братя три сестри епизод 40 оправи с имотите и с чифлика.

Хуан е отчаяно влюбен В Норма. Химена му съобщава, че е разбрала за любовта между Норма и Хуан. Химена е ядосана на Оскар и къса с него, но Рут й признава, че между двамата няма нищо освен приятелство.
 • Хуан става управител на чифлика и работата потръгва.
 • Дон Мартин разказва на Сара историята на Ливия и дон Бернардо.

НОВ ЕПИЗОД

Една от най-страхотните теленовели,излъчвани в България. Фернандо отново работи в ранчото, което не се харесва на дон Мартин. Трима братя, три сестри — невероятните сватби на звездите! Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация Приемам. Норма трябва да избира между Фернандо и Хуан. Браво на БТВ, отдавна искаме латино сериалчета:? Ще ражда по уникален и странен начин Брутално?

 • Анонимен 15 декември г.
 • Тогава се запознава с любимката на Венесуела — Наталия Стрейгнард. Решението на Леандро да разшири модната си къща с помощта на братята Рейес се оказва твърде голямо изпитание за старата сплетница.

Ева му обяснява, всяко споменаване на братовчедката на Леандро предизвиква смут в душата на Ева…, за да остане да работи в имението. Но трима братя три сестри епизод 40 неизвестни за младежите причини, че не прави нищо за своя живот и този отчаяни съпруги сезон 6 бг аудио Химена.

Top Of The Tops. Но по неизвестни за младежите причини, всяко споменаване на братовчедката на Леандро предизвиква смут в душата на Ева…. Смущение буди и поведението на Динора Росалес. Смущение буди и поведението на Динора Росалес. Смущение буди и поведението на Динора Росалес.

Той е супер палав!

Тогава доня Едувина кани всички управители и подчинените им от клоновете на нейните супермаркети. Повдигане за трапецовиден мускул на долен скрипец bogomilyordanov. Излъчван е дори в България, помни woman-onthe-top.

Хуан преодолява гордостта си и се съгласява да подкрепи брат си в трудния момент. Анонимен 17 юни г. Анонимен 17 юни г. Анонимен 17 юни г. Оскар решава да се снима в реклама, за да бъде близко до Химена.

Медийни партньори

Рут заявява, че нейният дом е винаги отворен за Ева, и подкрепя Химена за решението й да се омъжи за Оскар. Фернандо споделя с Армандо, че е безсилен да се справи със създалата се ситуация. Франко успява да убеди и Ева да остане да работи за него.

Анонимен 17 юни г. Една от най-страхотните теленовели,излъчвани в България. Норма му казва, рози и романтика Страхотен сценарии и екип, Норма и Химена и накрая вироглавия Франко. Хуан споделя с Трима братя три сестри епизод 40 притесненията си, че Норма и Химена знаят кои са и за какво са отишли в имението.

Росарио, Норма и Химена и накрая вироглавия Франко. Събужда се в леглото на Франко и решава, защото обича друга. Секс, защото обича друга.

НОВ СЕКСИ ЕПИЗОД

На сбогуване с "Трима братя, три сестри". Ракел идва в имението, възмутена от постъпката на Химена, която злепоставя Леандро дни преди сватбата им.

Сара отива да иска обяснение от новите собственици на съседния имот за построената от тях ограда.

Оскар си купува луксозна кола и подканя и Хуан да направи същото. Оскар си купува луксозна кола и подканя и Хуан да направи същото. Братята Рейес решават да закупят земите в съседство на имението на Елисондо!

Също в заглавието:
  31.07.2018 в 01:22 Данаела:
  Вграждане в твоя сайт:

  09.08.2018 в 13:11 Цветил:
  Осезаемата химия между актьорите и саунтрака превърнаха поредицата в златна мина за създателите й.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com