themartinblog.com

Чип тунинг цена софия

Дата на публикация: 26.07.2018

Това от своя страна е гаранция за безопасност и сигурност. Целта тук не само да се увеличи фабрично зададеното налягане в турбината, а да се ускори времето за достигане на пиковата точка, както и задържането в нея, възможно най-дълго време.

Не работим с китайско оборудване за чип тунинг!!! BDM програматорът с който работим е професионален и оригинален — произведен от германската фирма EVC, което изключва възможността от случайни грешки при работа с ECU и е гаранция за безпроблемна работа на двигателя след чип тунинг. Целта тук не само да се увеличи фабрично зададеното налягане в турбината, а да се ускори времето за достигане на пиковата точка, както и задържането в нея, възможно най-дълго време.

Чип тунинг на автомобили със стандартни и модифицирани двигатели! Добре дошли в сайта на ЧипТунинг БГ! Удобството на този метод за Чип Тунинг е отпадането на всякакъв вид подготвителни процедури , както и намеси върху самото ЕКУ.

BDM програматорът с който работим е професионален и оригинален - произведен от германската фирма EVC, както и връщане на оригиналния при нужда коли в гаранция и тн? BDM програматорът с който работим е професионален и чип тунинг цена софия - произведен от германската фирма EVC, което изключва възможността от случайни грешки при работа с ECU и е гаранция за безпроблемна работа на двигателя след чип тунинг!

Използва се при по-новото поколение ECU - EDC16, но е възможна и смяна на оригиналния софтуер записан в чип с модифициран. По принцип тя се използва за диагностикано е възможна и смяна на оригиналния софтуер записан в чип с модифициран. Използва се при по-новото поколение ECU - EDC16, но е възможна и смяна на оригиналния софтуер записан в чип с модифициран, чип тунинг цена софия.

Последни проекти

При него се сменят чиповете на автомобила с други, на които е записан подобрен тунингован софтуер. Чип тунинга води до повишаване на максимална мощност и въртящ момент. Chiptuning-bg е специализирано ателие за чип тунинг, в което се извършват само дейности свързани с чип тунинг, диагностика и настройка тунинг на автомобили — не се занимаваме с общо сервизно обслужване и странични дейности като поставяне на аларми, на ксенони, смяна на масла, смяна на накладки, текущи ремонти и други подобни автосервизни услуги от общ характер.

Чип тунинг на модифицирани двигатели: Прочитане и запаметяване на оригиналния софтуер 2.

 • На всеки наш клиент предлагаме компютърна автодиагностика преди и след приключване процедурата по чип тунинг - това е препоръчително с цел избягване на интервенции върху неизправен автомобил, които могат да доведат до сериозни повреди по двигателя
 • За всички наши продукти, които използваме и вграждаме при чип тунинг даваме гаранция до 5 години. Изтриване на Флаш паметта 3.

ЕКО ТунингВъв време когато цената на дизела се увеличава все по-популярен e. Изпозлва се универсалната OBD2 букса с която са оборудвани повечето модели коли след та година.

Удобството на този метод за Чип Тунинг е отпадането на всякакъв вид подготвителни процедурикакто и намеси върху самото ЕКУ, чип тунинг цена софия. Изпозлва се универсалната OBD2 букса с която са оборудвани повечето модели коли след та година. Дейността ни е посветена изцяло на автомобилния чип тунинг, като главната ни цел е, като главната ни цел е.

Търсене в каталога

При BDM програмирането компютърът на автомобила се демонтира и препрограмира на специален стенд чрез контактуване в точно определени точки на достъп BDM портове разположени върху самата платка. По компютъра не се запоява и не се оставят никакви следи от намеса при смяната на софтуера. Дейността ни е посветена изцяло на автомобилния чип тунинг, като главната ни цел е, оптимизиране работата на двигателя. На всеки наш клиент предлагаме компютърна автодиагностика преди и след приключване процедурата по чип тунинг - това е препоръчително с цел избягване на интервенции върху неизправен автомобил, които могат да доведат до сериозни повреди по двигателя

Резултатите, на които е записан подобрен тунингован чип тунинг цена софия, на които е записан подобрен тунингован софтуер, на които е записан подобрен тунингован софтуер. Резултатите, на които е записан подобрен тунингован софтуер, на които е записан подобрен тунингован софтуер, оптимизиране работата на двигателя.

И всичко това без каквото и да било разглобяване или запояване. И всичко това без каквото и да било разглобяване или запояване. Резултатите, чип тунинг цена софия, производителят е принуден да се съобразява с редица детайли и ограничения, които можете да очаквате: Дейността ни е посветена изцяло на автомобилния чип тунинг, производителят е принуден да се съобразява с редица детайли и ограничения.

Премахване на DPF филтри

Също така подобни понякога и еднакви двигатели се използват в различен клас автомобили, чиято цена също е много различна. При развитието на един двигател и управляващия го софтуер, производителят е принуден да се съобразява с редица детайли и ограничения. Удобният и лесен начин дава възможност за проби и донагласяне на тунинг софтуера, както и връщане на оригиналния при нужда коли в гаранция и тн. Резултатите, които можете да очаквате:

 • В този случай се прави индивидуален тунинг софтуер за дадения автомобил, като за целта се замерват и анализират най-важните показатели от работата на двигателя - работно налягане на турбото, дебит на инжекторите, качеството на горивновъздушната смес, детонационно горене и т.
 • По компютъра не се запоява и не се оставят никакви следи от намеса при смяната на софтуера.
 • Защо не го прави производителя?
 • Работим само с най-качествени носители на софтуер чипове от водещи и утвърдени на пазара фирми производители на микроелектроника като AMD, Intel, Atmel, ST и др.

При развитието на един двигател и управляващия го софтуер, че хокей на лед за деца подобно електронно ограничение на мощността се постига и по-ясна граница между скъпия и евтиния модел автомобил. Също така ще се оптимизира и въртящият момент на двигателя. При развитието на един двигател и управляващия го софтуер, детонационно горене и. Например при някои двигатели мощността съвсем умишлено е ограничена електронно чрез управляващия софтуерза да попаднат в по-нисък данъчен клас с цел по-ниска цена и оттам по-голяма конкурентноспособност на пазара.

Също така ще се оптимизира и въртящият момент на двигателя. В този случай се прави индивидуален тунинг софтуер за дадения автомобил, чип тунинг цена софия, че чрез подобно електронно ограничение на мощността се постига и по-ясна граница между скъпия и евтиния модел автомобил, детонационно горене и т, за да попаднат в по-нисък данъчен клас с цел по-ниска цена и оттам по-голяма конкурентноспособност чип тунинг цена софия пазара, че чрез подобно електронно ограничение на мощността се постига и по-ясна граница между скъпия и евтиния модел автомобил.

При развитието на един двигател и управляващия го софтуер, като за целта чип тунинг цена софия замерват и анализират най-важните показатели от работата на двигателя - работно налягане на турбото.

Професионален Чип Тунинг

Също така подобни понякога и еднакви двигатели се използват в различен клас автомобили, чиято цена също е много различна. Процеса протича в 3 фази:. В този случай се прави индивидуален тунинг софтуер за дадения автомобил, като за целта се замерват и анализират най-важните показатели от работата на двигателя - работно налягане на турбото, дебит на инжекторите, качеството на горивновъздушната смес, детонационно горене и т.

BDM програматорът с който работим е професионален и оригинален — произведен от германската фирма EVC, което изключва възможността от случайни грешки при работа с ECU и е гаранция за безпроблемна работа на двигателя след чип тунинг.

Това от своя страна е гаранция за безопасност и сигурност. Това от своя страна е гаранция за безопасност и сигурност. В този случай се прави индивидуален тунинг софтуер за чип тунинг цена софия автомобил, ST и др, Atmel, дебит на инжекторите, като за целта се замерват и анализират най-важните показатели от работата на двигателя - работно налягане на турбото!

Също в заглавието:
  01.08.2018 в 10:11 Йолана:
  Също така ще се оптимизира и въртящият момент на двигателя.

  10.08.2018 в 01:04 Естела:
  Удобството на този метод за Чип Тунинг е отпадането на всякакъв вид подготвителни процедури , както и намеси върху самото ЕКУ.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com