themartinblog.com

Мнения за мерцедес s класа

Дата на публикация: 17.03.2018

Обратно към началната страница Реклама при нас. И според мен тези всичките двигатели до км са много здрави и не им се налага никакъв ремонт или греша? Смятате ли, че възможността за безплатно паркиране може да бъде сериозен мотив за покупка на електромобил?

Срещу доплащане задните седалки и тази до водача могат да се изваждат. Отвратен съм от политиката на Мерцедес - това за мен си е отказ от сервизиране! Купувачите обаче го ценят не заради някакви спортни качества, а благодарение на високата позиция на седене.

Ето такива полезни съвети и мнения ми се иска да науча от вас Vesko70 Профил на потребител. Ние използваме "бисквитки", за да можем да ви предоставим по-добро използване на сайта и релевантно съдържание.

Автономни камиони Volvo Trucks Infiniti ще покаже хибридно купе в Париж. Автономни камиони Volvo Trucks Infiniti ще покаже хибридно купе в Париж! Като започнем от трабант и стигнем до разни Зилове. Автономни камиони Volvo Trucks Infiniti ще покаже хибридно купе в Париж.

 • Спирачната система сработва здраво, оборудването за предпазване при катастрофа е достатъчно пълно серийни предни и странични възглавници за водача и пътника до него.
 • S-класата съчетава рафиниран комфорт на возене със сигурно пътно поведение.

Тип автомобил

Не е практична кола - поема много резходи. Спирачната система сработва здраво, оборудването за предпазване при катастрофа е достатъчно пълно серийни предни и странични възглавници за водача и пътника до него. Колеги ще се радвам ако дадете някакви отговори на въпросите от темата ми или просто някакви мнения и съвети - Благодаря ви за помощта. Горният коментар е писана да има нещо.

От Германия Всякакви коментари и препоръки са приветсвани и ще ми бъдат полезни.

 • С изключение на двете върхови V12 машини, през годините всички агрегати в модела са подменени с нови. Сега карам Б класа с ръчка и съм много доволен!
 • Онези, които желаят да спестят най-много, избират Mercedes B с неговия 1,5-литров бензинов мотор. Немския премиум клас определено има какво да предложи, колкото и да сме фенове на Ситроен и хидравлика.

S-класата съчетава рафиниран комфорт на возене със сигурно пътно поведение. За мен колкото повеч цилиндри има толкова по добре. Vesko70 Профил на потребител! Но защо ли цената на S - класата е толкова близка до цената на ксарата?

Вуичето има две такива едната е L и е доска по удобна. Vesko70 Профил на потребител. Мнение за Мерцедес W s От доверен монтьор мнения за мерцедес s класа чувал, че за предпочитане е по- малкия мотор, защото е по надежден и не е надут като кубиковия.

Имаш късмет нямаш проблеми. Лидерите на повечето страни ползват ес-класи. Е мили дядковци, работата ми е такава, че съм около такива хора и да ви кажа, голяма част от тях са пълни мизерници, като повечето тук, които искат да бъдат аристократи с 5 лева в джоба.

С бензиновия си V8 двигател Mercedes S е еталон за лимузина от висок клас, не са от нито една от изброените тук марки, мнения за мерцедес s класа. Мнения за мерцедес s класа бензиновия си V8 двигател Mercedes S е еталон за лимузина от висок клас, не са от нито една от изброените тук марки. По отношение на колите ми, особено добре се представя новият 4,7-литров битурбомотор. А смяната на маслко и филтър на такава 7G кутия на колко км. Но защо ли цената на S - класата е толкова близка до цената на ксарата.

Ами аз съм казал за кой модел сега и завинаги 560 въпрос някой ако знае колко литра и колко струва филтъра и на колко километра се сменя щото не съм имал автоматик и незнам на колко се сменя по принцип.

Чичо ми има такава купи я от Б. Член на Клуб Ситроен-България. Като цяло съм се насочил към дизел и модела SCDI.

 • Другото, което би ме притеснило е, че подобна кола има вероятност да е на страшно много километри, а цените на Мерцедес са убийствени за поддръжка.
 • Ние използваме "бисквитки", за да можем да ви предоставим по-добро използване на сайта и релевантно съдържание.
 • Не напразно хората казват:
 • Aнонимен Кола и жена втора употреба си е чисто тото.

Страничните възглавници за глави обаче се предлагаха само срещу доплащане. Стоян Дай Боже всекиму. Колко цолови гуми се препоръчва за такъв автомобил. Стоян Дай Боже всекиму. От всички двигатели за С-класа това е най-добрия и здрав мотор: E що не видиш по форумите на мерцедес. Затова ми моля за вашата помощ. Sep 26.

Вид абонамент 12 месеца 6 месеца. Категория 1 до 50 км. Член на Клуб Ситроен-България. Имам такава кола от около седмица,това са парите,които платих за смяна и консумативи.

Това е стар модел година ,всеки казва търси по-ново? Това е стар модел година ,всеки казва търси по-ново! Един приятел караше такава в далечната та и оплакването му беше, че гори много и не върви изобщо.

Също в заглавието:
  27.03.2018 в 21:42 Павла:
  Знам че някои от въпросите ви се струват смешни или неумсетни, но както си личи нямам опит с купуването на коли, но съм решил сам да си я намеря и купя, като част от полужителната емоция от купуването на такава кола и огромниа скок за мен от Става дума за модел след година.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com