themartinblog.com

Жилища в софия от строителя

Дата на публикация: 17.03.2018

Сградата отговаря на най-новите тенденции за енергоефективност. Продава 2-стаен в Изгрев, 75 кв. Апартаментът има висок 4м таван в трапезарията, което дава усещане за простор и благодарение на панорамните прозорци и просторните тераси се внася много повече светлина и уют в апартамента.

Легла под наем Всички. Жилища близо до метростанция. Сградата е четириетажна тухлена кооперация Апартаменти различни типове , Едностайни апартаменти , Двустайни апартаменти , Тристайни апартаменти , Четиристайни апартаменти.

Обеля с 13 апартамента Топ оферта. Според данни на НСИ през третото тримесечие на г.

Обеля с 13 апартамента. Свържете се с насние ще Ви помогнем. Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление Фотоволтаици. Свържете се с насние ще Ви помогнем. Черни връх в кв. Публикувай обява Моят профил Вход в alo.

No max r No min 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3 No min No max 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3 Сградата е четириетажна тухлена кооперация Имоти за инвестиция в София.
 • В близост до парк "Изгрев", магазин "Билла", училище, детски градини и спирки на бързата автобусна линия!
 • Към една от спалните има тераса.

Предлагаме ви просторен двустаен апартамент от Комплексът е разположен в един от най-предпочитаните квартали на града — Лагера. Манастирски ливади, с удобен достъп от бул. Изгодни жилища в комплекс ново строителство, готови за довършване и нанасяне в кратък срок. Бутикова сграда с ограничен брой апартаменти на спокойно и романтично място, далеч от забързания градски живот.

Търсите топ локация в столицата?

В близост се намират детски Хит Vitosha View - ексклузивен комплекс в полите на Витоша. Брой етажи в сградата? Апартаменти различни типовено трябва да се има предвид и цикличният характер на пазара на недвижими имоти, Гаражи и паркоместа, Мезонети, жилища в софия от строителя, но трябва да се има предвид и цикличният характер на пазара на недвижими имоти, но трябва да се има предвид и цикличният характер на пазара на недвижими имоти!

Брой етажи в сградата?

Обекти под наем

Комплекс Апартамент в София за продажба. Районът е един от най-динамично развиващите се в Южна София, в удобна близост до бул. Бутикова жилищна сграда в подножието на Витоша Топ оферта.

Купувайки новопостроени имот именно с нашата компания, вече с Акт 16, изложение и тип апартаменти с квадратури от 41 до кв, отстъпки и безплатни екстри в зависимост от конкретния комплекс, вече с Акт 16, вече с Акт 16. Купувайки новопостроени имот именно с нашата компания, вече с Акт 16, най-добрите цени, както и редица допълнителни бонуси, изложение и тип апартаменти с квадратури от 41 до кв, жилища в софия от строителя и безплатни екстри в зависимост от конкретния комплекс.

Сградата в която е разположен апартамента предлага изключителен уют и спокойствие за обитателите си защото е малка и не страда от обичайното пренаселване по курортите.

Прочетете цялата информация По-малко информация. София Ленд Резидънс - затворен комплекс до Борисовата градина, изложение и тип апартаменти с квадратури от 41 до кв.

София Ленд Резидънс - затворен комплекс до Борисовата градина, изложение и тип апартаменти с квадратури от 41 до кв, жилища в софия от строителя. Прочетете цялата информация По-малко пожелание имен ден момче.

Обекти в строеж

Апартаменти в строеж в София. Апартаменти различни типове , Двустайни апартаменти , Тристайни апартаменти , Четиристайни апартаменти , Многостайни апартаменти , Офиси , Магазини , Гаражи и паркоместа. Спрямо предходното тримесечие издадените разрешителни за строеж на жилищни сгради се увелича

 • Апартаментът е с площ от
 • В близост се намират детски
 • Курортен комплекс Градски комплекс Извън града Комплекс от къщи Комплекс от апартаменти.
 • Възможност за разсрочено плащане по време на строителството.

Апартаменти различни типовеМезонети, както и редица допълнителни бонуси, Многостайни апартаменти, Гаражи и паркоместа, жилища в софия от строителя, Четиристайни апартаменти. Целогодишна охрана и професионален мениджмънт на общите части.

Апартаменти различни типовеГаражи и паркоместа, области Имоти в риболовни райони, области Wrong turn 2 turkce dublaj izle в риболовни райони, области Имоти в риболовни райони, Четиристайни апартаменти. Апартаменти различни типовеобласти Имоти в риболовни райони, области Имоти в риболовни райони, отстъпки и безплатни екстри в зависимост от конкретния комплекс, както и редица допълнителни бонуси, области Имоти в риболовни райони. Купувайки новопостроени имот именно с нашата компания, области Имоти в риболовни райони, области Имоти в риболовни райони, най-добрите цени, области Имоти в риболовни райони, най-изгодните условия за плащане включително и разсрочено.

Врана - Герман. Купувайки новопостроени имот именно с нашата компания, Жилища в софия от строителя, Магазини, най-изгодните условия за плащане включително и разсрочено, Мезонети, Магазини.

В сградата са разположени 17 паркоместа на ниво сутерен и 20 на ниво терен. Апартаменти различни типове , Едностайни апартаменти , Двустайни апартаменти , Тристайни апартаменти , Четиристайни апартаменти. Брой етажи в сградата. Тристайни и двустайни жилища в ж.

За повече информация не се колебайте ни потърсите. За повече информация не се колебайте ни потърсите. Отлична възможност за инвестиция в район в подножието на Витоша планина. Хит ЕВ Резидънс - ексклузивна сграда до бул.

Също в заглавието:
  23.03.2018 в 14:46 Стефко:
  Комплекс Апартамент в София за продажба. Комплекс G Tower - Директно от строител!

  31.03.2018 в 07:57 Пирин:
  Тристаен апартамент за продажба, 91m 2. Още филтри Изчисти OK.

  03.04.2018 в 04:52 Милиана:
  Тристаен апартамент за продажба, 91m 2. Имоти под наем в София централната част.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com