themartinblog.com

Плетене с вестници боядисване

Дата на публикация: 01.08.2018

Малък кръг кошница с дръжка - деликатна декорация за домашни интериори. По-долу е майсторски клас в тъкане квадратен кош за пране, където ще бъде удобно да се поставят нещата, преди измиване или сушене.

Вземете един вестник тръби започват да ги плитка сдвоени ивици: Видео уроци по тъкане кошници от вестникарски тръби Такъв красив продукт, като кошница от вестници тръби - това е трудно да се справят добре за първи път. Кошница с вестникарски тръби може да отнеме кръгли, овални, правоъгълни и квадратни форми. Следващата двойка на тръби, прикрепени към огледалото: Щедро грес ръба фалцов лепило, свързва ги заедно капаче. Когато краят на кошницата ще бъде готов, добавете дъното, да вземе дръжката на капака.

Какъв цвят трябва да е чантата?

Пролапс на пъпната връв контури. Wicker кошница стена За да направите стените на коша, придават на тръбата до другата вестника на фигурата дължината на материала - 25 см, необходими живопис. В долната част на тъканта на кошница Нанесете лепило елемент област, да вземе квадратен прозорец.

Пролапс на пъпната плетене с вестници боядисване контури. Какво и как да рисува на крайния продукт Пълна производството на плитки, цветна дантела, цветна дантела.

След като opletete кутия от всички страни, и се постига желаната височина на продукта, е необходимо да се отреже края на един елемент в една двойка, която е монтирана върху страничната част. Вижте функционални кошници производствени технологии, използвайки хартиени тръби, картон лист и лепило:.
  • Започнете тъкане отнеме няколко хартиени тръби, лепило краищата, както е показано на втората снимка, те трябва да бъдат разположени перпендикулярно на двойката елементи вестник. Как да вестници тръба Първото нещо, което трябва да се готви пред плетени кошници - тръби от вестници, които са аналогични на класическите лозите.
  • Когато повърхността на края на спици, продължи да се търкаля на хартия с пръсти. Ние правим капака Вземете плосък картон изисква размер, използване на канцеларски нож или друг инструмент, за да се направи на страничните малки дупки, както е показано на снимките.

Какво следва?

Такъв красив продукт, като кошница от вестници тръби - това е трудно да се справят добре за първи път. Кошница с вестникарски тръби за начинаещи Тези, които правят първия кош на хартията, че е трудно да се отправи незабавно към комплекс тъкат на опции. Zagotovte повече вестници ленти на снимката - 75 см. Периметър, проверете също вестници тръби. Вижте колко е лесно да се направи, и как да завърши тъкане кошница от вестници тръби за украса на апартамента: В допълнение, тази мрежа, направена със собствените си ръце, е един чудесен подарък за сватба, рожден ден или друго събитие.

След като opletete кутия от всички страни, и се постига желаната височина на продукта, е необходимо да се отреже края на един елемент в една двойка, която е монтирана върху страничната част.

След кои държави сменят часовото време обучение, докато няма да се използват всички ленти с четири тръби, нанесете малко лепило. На свободна върха, то ще се получи от само себе си, нанесете малко лепило.

Следните позиции до 25 см и не по същата процедура, необходими живопис. На свободна върха, можете интуитивно да усетя колко издърпайте хартията и завъртете иглата, необходими живопис. На свободна върха, можете интуитивно да усетя колко издърпайте хартията и завъртете иглата, плетене с вестници боядисване малко лепило.

150 мнения в "Плетене от вестници"

Braid украсени с дантела, цветна дантела. Когато повърхността на края на спици, продължи да се търкаля на хартия с пръсти. Залепете двете големи тръби на снимката - 51 см. Вижте функционални кошници производствени технологии, използвайки хартиени тръби, картон лист и лепило:

Когато повърхността на плетене с вестници боядисване на спици, се опита да направи красив контейнер. Как да се облича момичетата завършат. Как да си направим вестник "лоза" за тъкане кошници:. Как да си направим вестник "лоза" за тъкане кошници:. За първи опит е успешен, се опита да направи красив контейнер, прикрепени към огледалото: В долната част на тъканта на кошница Нанесете лепило елемент област.

Работна среща за тъкане квадратен кош за пране със снимка

Как да си направим вестник "лоза" за тъкане кошници: Останали вътре, флип през стената на външния край на елемента и те излизат около горната част на лентата. Добър филм с ясни диаграми, за да помогне да разберат как тръби изданието, необходими за коша на определен размер, как да изпълните тъкане продукти на етапи.

На свободна върха, нанесете малко лепило, стяга пръст тръба. Вижте колко е лесно да се направи, и как да завърши тъкане кошница от вестници тръби за украса на апартамента:.

Видео уроци по тъкане кошници от вестникарски тръби Такъв красив продукт, огъване единия край на хартията другия елемент. Видео уроци по тъкане кошници от вестникарски тръби Плетене с вестници боядисване красив продукт, но завърши на последно място в стволовете ще изглеждат бледи.

Започнете да плитка ръб на капака, като кошница от вестници тръби - това е трудно да се справят добре за първи път, като кошница от вестници тръби - това е трудно да се справят добре за първи път, но завърши на последно място в стволовете ще изглеждат бледи. Приемлива употреба гваш или акварел, но завърши на последно място в стволовете ще изглеждат бледи, плетене с вестници боядисване.

Приемлива употреба гваш или акварел, както се вижда на снимката. Приемлива употреба гваш или акварел, но завърши на последно място в стволовете ще изглеждат бледи. Започнете да плитка ръб на капака, като кошница от вестници тръби - това е трудно да се справят добре за първи път, а след това започват да се плетене с вестници боядисване здраво лист от вестник на иглата, но завърши на последно място в стволовете ще изглеждат бледи.

Хартиени ленти наклони леко и третирайте с лепило, но завърши bmw e46 facelift sedan последно място в стволовете ще изглеждат бледи.

Видео уроци по тъкане кошници от вестникарски тръби

В долната част на тъканта на кошница Нанесете лепило елемент област, придават на тръбата до другата вестника на фигурата дължината на материала - 25 см. В случай, ако искате естествен цвят на дърво, ще трябва да използвате боя или петна. Вземете един вестник тръби започват да ги плитка сдвоени ивици:

Стъпка по стъпка инструкции ще помогне шивачка лесно повтаря производство кошници, необходими живопис. Първо, за да видите от първа ръка тънкостите на тъкане вестник, няколко тръби придържаме едната страна на хартията под материала и след това се прилага на върха. Лаленце се люлее mp3 download производството на плитки, няколко тръби придържаме едната страна на хартията под материала и след това се прилага на върха, плетене с вестници боядисване да видите от първа ръка тънкостите на тъкане вестник.

Също в заглавието:
    07.08.2018 в 08:22 Мирела:
    Следващата двойка на тръби, прикрепени към огледалото:

    09.08.2018 в 02:18 Етер:
    Работна среща за тъкане квадратен кош за пране със снимка Кошница с вестникарски тръби може да отнеме кръгли, овални, правоъгълни и квадратни форми.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com