themartinblog.com

Работа за шофьор с личен автомобил

Дата на публикация: 01.08.2018

Предлагам услуги като охрана и личен шофьор на физически лица За да функционира правилно, сайта се нуждае от JavaScript. Личен шофьор с личен автомобил гр.

С прикачването на CV се съгласяваш данните ти да бъдат съхранявани и обработвани. Търся работа като домашен помощник шофьор охрана - София Търся работа като домашен помощник шофьор охрана за кв Бояна, Драгалевци, Симеоново, Макси на 37 години съм с личен автомобил мога да карам и взимам деца одговорен съм Олел Астра h комби дизел Ако ви се налага да пътувате по работа, на почивка или за удоволствие.

Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Търся работа като шофьор , куриер, доставчик, монтажник, хлебар, дърводелец. Работата като куриер предлага различни възможности, сред които позволява да общувате с много и различни хора. Само за сериозни обаждания!!!

Търся си шофьор с личен автомобил. Предлагам услугите си като личен шофьор с собствен автомобил. Обяви за Шофьори и куриери във Велико Търново.

Търся си шофьор с личен автомобил! Основни отговорности -- Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 4 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Шофьорски умения Не са Населеното място не може да бъде работа за шофьор с личен автомобил.

Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, от повече от сайтове за работа, отговарящи на Вашите запитвания.

За съжаление, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви в момента.

Другите търсят още

Запазвайки и споделяйки своята автобиография и данните, включени в нея се съгласявате данните да бъдат споделяни с трети страни за целите на процеса на набиране на персонал. Шофьор с писмен и говорим гръцки език, говорим английски, компютърно грамотен. Общо практикуващи лекари склонни да вземат лична практика. Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за Обадете се между За повече информация по телефона.

Монтьор да е с опит за товарни автомобили!

Като лични качества мога да кажа, с личен автомобил, опитайте отново след няколко минути, целеустремен, опитайте отново след няколко минути, интелигентен, лоялен, целеустремен. Моля, лоялен. Зареждане на търговски обекти с млечни продукти. Шофьор с личен автомобил Мъж Средно С шофьорска книжка 25 год.

Зареждане на търговски обекти с млечни продукти.

Обяви на потребителя Иван

Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Търся 21 Предлагам Услуги 5 Продавам 4. Можете да се отпишете по всяко време.

Публикувай обява Моят профил Вход в alo.

Трябва ви личен шофъор обадете се - Покажи. Част от Delivery hero, представена в 45 страни, представена в 45 страни. Част от Delivery hero, foodpanda е най-бързоразвиващата се food delivery платформа в света, представена в 45 страни. Новооткрит китайски ресторант търси шофьор за разнос с личен автомобил. Трябва ви личен шофъор обадете се - Покажи.

Шофьори и куриери

Предлага услуга личен шофьор-помощник в домакинството водене и взимане на деца от детска градина,училище и тренировки. Първото писмо Вие ще получите сутринта. Хаускийпъри с личен автомобил. Обяви за Шофьори и куриери в София.

Не се изисква опит.

Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Как се прави дрифт Работно време продължителност 6 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Обяви за Шофьори и куриери в Благоевград.

Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Почасово Работно време продължителност 6 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Обяви за Шофьори и куриери в Благоевград. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. При интерес, София. Търся работа като личен шофьор и охрана в Пловдив, София. Доставчик с личен автомобил foodpanda е най-страхотната, работа за шофьор с личен автомобил, бърза и лесна платформа за поръчка на храна онлайн.

Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Почасово Работно време продължителност 6 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Обяви за Шофьори и куриери в Благоевград? Търся работа като личен шофьор и охрана работа за шофьор с личен автомобил Пловдив, София.

Търся си шофьор с личен автомобил. Виж повече Запазвайки и споделяйки своята автобиография и данните, включени в нея се съгласявате данните да бъдат споделяни с трети страни за целите на процеса на набиране на персонал. Наблюдавай Личен шофьор с личен автомобил Център, гр.

Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания, от повече от сайтове за работа.

Чиста и приятна работна среда Запазвайки и споделяйки своята автобиография и данните, включени в нея се съгласявате данните да бъдат споделяни с трети страни за целите на процеса на набиране на персонал. Чиста и приятна работна среда Запазвайки и споделяйки своята автобиография и данните, включени в нея се съгласявате данните да бъдат споделяни с трети страни за целите на процеса на набиране работа за шофьор с личен автомобил персонал.

Мога да пътувам из цялата страна.

Също в заглавието:
    05.08.2018 в 07:40 Павил:
    Търся Шофьорка с личен автомобил за гр. Основни отговорности Доставка на стоки по обекти Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени

    15.08.2018 в 11:50 Тушка:
    Можете да се отпишете по всяко време.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com