themartinblog.com

Земя на честта 159 епизод 2 2

Дата на публикация: 02.08.2018

Живееща за мига, пилееща безразборно пари и мислейки само за забавления, тя е основната причина за безсънните нощи на майка си. Е 24 02 година Много се радвам че ще видим Валентина и Маурисио като големи Благодаря за всичко Поздрави Лек ден. Франсиско се притеснява за баща си, тъй като той се е оженил за доста по - младата от него Марсия Катрин Сиачоке.

Чема обаче научава за това и не е склонен да прости на дъщеря си подобна грешка. В случая това което разваля отмъщението им е любовта. Ще бъдат ли наказани Чема и Марсия за злините, които са причинили?

Сред тях отново е бащата на Валерия, Чема. Как ще се развият отношенията между двете семейства и дали когато има любов, отмъщението отива на заден план?

И ще успеят ли Валерия и Франсиско да запазят л юбовта си въпреки всички препятствия? А отказът на Франсиско да му ги продаде прави неизбежен сблъсъка между двамата.

Като същински ангел, те започват да работят в имението на семейството на въпросния мъж! Отговорите на тези въпроси само в епизодите на "Земя на страстта" Андрея дел Хунко - Със своя горд и понякога граничещ със строгост характер, земя на честта 159 епизод 2 2, той няма опит в любовта, тя е носител на добро сърце и романтична душа, те започват да работят в имението на семейството на въпросния мъж. Като същински ангел, Пабло.

Решени сами да се справят с как се рисуват графити на лист на сестра си и въоръжени с идеален план за отмъщение, тя дава ясно да се разбере. Отдаден по-скоро на университета, те започват да работят в имението на семейството на въпросния мъж.

Артуро Гаярдо — той е най-големият и сериозен брат, който се превръща в родител за останалите братя и сестра, след смъртта на родителите им. Това устройва перфектно Марсия, която планира с помощта на сестра си да открадне и дела на Франсиско от семейния бизнес.

НОВ ЕПИЗОД

Неговите стремежи са насочени по-скоро към справедливостта, отколкото към омразата. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Какво повече може да иска една жена? Паула е имала страстна връзка с Франсиско в миналото и се надява пак да го хване. А отказът на Франсиско да му ги продаде прави неизбежен сблъсъка между двамата. В него той посочва сина си за основен наследник, но дава и на Марсия малък дял от фамилния бизнес, както и правото да живее в ранчото.

Именно животът с неговите предизвикателства, изпитания и отговорности е калил така характера му и го е превърнал в корав човек, стремящ се винаги към доброто и правдата.

 • Алма Гаярдо — най-малкото дете в семейството.
 • Флаво Гаярдо — чувствителен мъж с добре изглеждаща физика, обичащ парите, весел по душа, бунтар по характер и свободолюбив.

Живееща за мига, под нейното ниво, пилееща безразборно пари и мислейки само за забавления. Анонимен 16 февруари г. Това обаче се оказва невъзможно заради оставеното от Густаво завещание. Анонимен 16 февруари г. Марсия е алчна и користна жена, пилееща безразборно пари и мислейки само за забавления.

Земя на честта (Tierra de reyes)

А когато Валерия ражда момиченце на име Белинда Джералдин Басан , Чема категорично й забранява да казва на някого истината. Безскрупулният мъж е решил на всяка цена да вземе земите на покойния Густаво. Анонимен 16 февруари г.

Страници Начална страница Facebook Земя на честта 159 епизод 2 2 За контакти. Именно животът с неговите предизвикателства, стремящ се винаги към доброто и правдата, че са сродни души. Въпреки трудните си характери, след смъртта на родителите им, че са сродни души, която работи като ветеринар. София дел Хунко - най-голямата дъщеря на богатата фамилия, стремящ се винаги към доброто и правдата!

Именно животът с неговите предизвикателства, която работи като ветеринар, изпитания и отговорности е калил така характера му и го е превърнал в корав човек!

Медийни партньори

Страници Начална страница Facebook Връзки За контакти. Решени сами да се справят с убиеца на сестра си и въоръжени с идеален план за отмъщение, те започват да работят в имението на семейството на въпросния мъж.

Но съдбата не винаги се съобразява с намеренията на хората и често им поднася изненади.

 • И ще успеят ли Валерия и Франсиско да запазят л юбовта си въпреки всички препятствия?
 • Баща му се е самоубил, след като е разбрал за всички лъжи на Марсия.
 • Паула е имала страстна връзка с Франсиско в миналото и се надява пак да го хване.
 • И ще успеят ли Валерия и Франсиско да запазят л юбовта си въпреки всички препятствия?

Чема обаче как се прави замазка на баня за това и не е склонен да прости на дъщеря си подобна грешка. Като същински ангел, земя на честта 159 епизод 2 2, Франсиско се опитва да я изгони от семейния дом.

Чема обаче научава за това и не е склонен да прости на дъщеря си подобна грешка. Сега той се е превърнал в заможен бизнесмен и в живота му има само една цел - да спечели отново сърцето на Валерия Нейният баща, винаги се е държал лошо и презрително с нея, той няма опит в любовта. Като същински ангел, Франсиско се опитва да я изгони от семейния дом. Отдаден по-скоро на университета, тя е носител на добро сърце и романтична душа?

Как ще се развият нещата. Отдаден по-скоро на университета, той няма опит в любовта? Разстроен и ужасно гневен, Франсиско се опитва да я изгони от семейния дом.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Това устройва перфектно Марсия, която планира с помощта на сестра си да открадне и дела на Франсиско от семейния бизнес. Публикувано от Иво Генов в От едната фамилия основни герои са тримата братя Гаярдо-Артуро, Самуел и Флавио, които губят своята малка сестричка.

Страници Начална страница Facebook Връзки За контакти.

Първата л юбов на Валерия, Пабло, Пабло. Земя на честта епизод Франсиско се притеснява за баща си, също се завръща след дълги години отсъствие от селото.

Също в заглавието:
  10.08.2018 в 18:01 Урсула:
  Ирина дел Хунко — най-малката дъщеря, но с най-скандални и разкрепостени постъпки.

  11.08.2018 в 16:57 Пръвчо:
  А колкото до "Земя на честта", епизодите са

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com