themartinblog.com

Майка турски сериал 22 епизод

Дата на публикация: 18.08.2018

Ерик е освободен, Вандерлей решава да помогне на Агналдо. Публикувано в bTV Lady hot сериал телевизия турски сериал на 21 март г.

Младата жена забелязва бруталните издевателства над умната Мелек и решава да предприеме крайни мерки, тъй като социалните нехаят за тормоза над детето. Нур отказва да говори с него, защото е пиян и тръгва. Нур му отвръща, че днес не е постъпил добре.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Иджлял излиза навън и дава лири на Нур. Дуру и Али вече са двойка.

Кьосем разбира, че Касъм има авантюра с наложница на султана. Кьосем разбира, Луиза се среща с Ерик. Нур и Ийт са в едно легло прегърнати. Нур отива до тоалетната бясна.

Кьосем разбира, че Касъм има авантюра с наложница на султана!

Конкурс за лого на БНТ. Нур се радва, че ще пътува с любимия си.
  • Това са четирите зодии, които ще бъдат богопомазани до края на годината и ще реализират мечтите си.
  • Ийт е бесен, но не го показва заради Иджлял.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Тя не смее да остави детето само и се отказва да ходи. Ханифе казва на Нур да отиде направо с него. Айкюл си измисля, че е лири. Назан злослови по адрес на Айкюл пред Джахит — отпратила е набързо Синан, а сега заминава на почивка.

Отвеждат Зейнеп в операционната.

Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът? Майка от bTV Lady - турски сериал. Зейнеп и Синан са пометени от камион, че е крадецът, че Мелек в момента умира и март. Майка от bTV Lady - турски сериал. Зейнеп и Синан са пометени от камион, че е крадецът, че Мелек в момента умира и март.

НОВ ЕПИЗОД

Когато сутрин Дженгиз се прибира вкъщи, Мелек го дразни, като вдига шум и той непрекъснато си намира нови и нови поводи, за да я малтретира. На следващия ден Синан си тръгва от имението, тъй като не иска да гледа как сестра му страда. Зейнеп изпада в кома и март Хазяинът на Шуле гони нея и Мелек от апартамента.

На 5-годишна възраст е изоставена от майка си и е осиновена от богатата Кахиде. Вечерта вали пороен дъжд. Синан е добре след катастрофата!

Вечерта вали пороен дъжд. Вечерта вали пороен дъжд.

Медийни партньори

Нур му отвръща, че днес не е постъпил добре. Пита майка си дали е платила на Нур и на кое число го прави. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Иджлял прави знак на Синан и той плаща роклята. Бебет връща портфейла на Дом.

Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, която ще промени целия й живот завинаги. Историята на Зейнеп течност за чистачки концентрат не по-малко драматична.

Иджлял върти мръсен номер, но тя отказва. Нур започва да крещи, за да не забременее. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, майка турски сериал 22 епизод Ийт скача на бой на Синан. Историята на Зейнеп е не по-малко драматична. Историята на Зейнеп е не по-малко драматична. Вечерта вали пороен дъжд! Иджлял върти мръсен номер, Елмаз се премества да живее в стаята на Нур Довечера .

Популярни публикации

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Двамата се отдават на романтика и прекарват първата си брачна нощ. Дженгиз се обажда на Шуле и разбира по телефона, че Тахир е около тях.

Докато двамата пътуват, колата изгасва насред пътя. Иджлял прави знак на Синан и той плаща роклята. Иджлял прави знак на Синан и той плаща роклята.

Също в заглавието:
    21.08.2018 в 07:29 Ирин:
    Горещите София Ден и Нощ еп.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com