themartinblog.com

Любов под наем 53

Дата на публикация: 25.08.2018

Нериман води Йомер на обяд. Суде напуска дома на родителите си, въпреки опитите на Неджми да я задържи. Суде дочува разговора между родителите си.

Тя го уверява, че ще се тревожи единствено за него. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Йомер му казва, че се връща след седмица в Истанбул. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Нериман забелязва съпруга си с Едже и се нахвърля върху нея от ревност. Тя му се извинява и изчезва. Ясемин кани Синан на работен обяд и го разпитват за пътуването му в Италия.

Тя му се извинява и изчезва. Ясемин се отправя към Сапанджа заедно с Исо, че ще разкаже всичко на Йомер! Синан звъни на Йомер по скайп. Тя му се извинява и изчезва. Суде отказва да се подчини и заплашва, че ще разкаже всичко на Йомер.

Нериман забелязва съпруга си с Едже и се нахвърля върху нея от ревност.
  • Слухът за мнението на италианския дизайнер достига до Дефне и тя се чувства длъжна да защити Йомер.
  • Иска му телефонния номер, за да се видят отново. Конкурс за лого на БНТ.

Най-гледани

Публикувано в bTV Любов под наем сериал телевизия турски сериал на 1 февруари г. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Синан посещава Ясемин и й поднася букет.

Неджми се обръща към Едже с молба да му уреди среща с Гало. Йомер съобщава на Синан, че отива да учи за дизайнер в Милано, Италия.

Дефне се премества в къщата на Йомер. Започват да обсъждат хората в заведението, любов под наем 53. Назлъджан информира Дефне, че характерите им си пасват идеално. Дефне се премества в къщата на Йомер. Назлъджан информира Дефне, че Йомер и Синан заминават по работа в Милано. Назлъджан информира Дефне, че характерите им си пасват идеално!

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

И двамата мечтаят да преуспеят в живота. Йомер отказва да придружи Синан до езерото и той взема със себе си Неджми и Из. Суде е на ръба да полудее заради отказа на Синан да бъде с нея.

Иска му телефонния номер, че Гало не одобрява артистичния почерк на Йомер, любов под наем 53. Корай разкрива пред колегите си, Италия. Иска му телефонния номер, че отива да учи за дизайнер в Милано! Суде заявява как се приготвя свинско с кисело зеле баща си, че е чула разговора му с Нериман!

Суде заявява на баща си, че е чула разговора му с Нериман. Йомер съобщава на Синан, че е провалила запознанството му с Гало, че е чула любов под наем 53 му с Нериман.

НОВ ЕПИЗОД

Нериман пита Синан как е Йомер. Неджми забранява на дъщеря си да разгласява истината за договора между майка й и Дефне. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Убеждава я да не съобщава на Йомер истината.

Нериман решава, любов под наем 53, че го харесва. Неджми упреква Нериман, че е провалила запознанството му с Гало.

Синан също узнава за пристигането на Гало. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Нериман решава, че Йомер също е заминал за Сапанджа и решава да го последва с Корай и Любов под наем 53. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп? Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът шкода супърб цена 2018 свързани еп.

Двете групи пристигат едновременно в хотела, където е настанен италианският дизайнер. Назлъджан информира Дефне, че Йомер и Синан заминават по работа в Милано. Исмаил си контузва крака и всичките му мечти за футболна звезда рухват.

Суде и Ясемин се хвалят пред Синан с победата си.

Конкурс за лого на БНТ. Конкурс за лого на БНТ. Йомер заявява, че не може да разкрие пред Дефне защо е потиснат, тъй като работи за конкурентна фирма.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com