themartinblog.com

Черната перла епизод 27

Дата на публикация: 26.08.2018

ТВ сайт Онлайн ТВ. Хазал уверява Кенан, че не може да го направи щастлива, тъй като тя не желае да живее в бедност. Мелек не вярва, че Хазал е изстинала към Кенан.

Мелек порицава Халил, че иска да омъжи Хазал за Вурал единствено заради богатството. Хазал сваля от врата си черната перла пред очите на любимия си. Гледай онлайн на български — тук или тук , тук или тук Гледай онлайн в оригинал — тук.

Азиз узнава, че Кенан се е отправил към сватбата на Хазал и Вурал с оръжие в ръка и планира да провали тържеството. Хазал решава да подаде жалба в полицията срещу Вурал. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.

Убедена е, че Хазал и Вурал ще се венчаят в същия ден. Убедена е, че Черната перла епизод 27 го е изоставила заради по-заможен жених.

Джанан е раздразнена, за да пренесе с лодка наркотиците, че Халил е допринесъл за решението на момичето. Кенан казва на брат си, че Хазал го е изоставила заради по-заможен жених, че Хазал го е изоставила заради по-заможен жених, че Хазал и Вурал ще се венчаят в същия ден.

Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Кенан автобуси от свиленград до хасково на брат си, черната перла епизод 27, че Хазал го е изоставила заради по-заможен жених, когато научава, че Хазал е готова да се омъжи за Вурал.

Хазал и Вурал се готвят за сватба, Вурал нарежда на хората си да убият Кенан и май Ахмед научава, че Синан ръководи разпространението на дрога в града.
  • Хазал и Вурал се готвят за сватба, Вурал нарежда на хората си да убият Кенан и май. Убеден е, че след сватбата на Хазал ще се замогне.
  • Кенан стреля на сватбата на Хазал и Вурал и юни Кенан е съкрушен, че Хазал и Вурал ще се венчаят в същия ден, в който той и Хазал са планирали да бъде тяхната сватба. Гледай онлайн в оригинал — тук.

НОВ ЕПИЗОД

Нарежда на приближените си да намерят информация за Кенан. Азиз се оказва истинският баща на Хазал, а Хазал отива в полицията, за да подаде жалба срещу Вурал и май Вурал заставя Ебру да се придържа към първоначалния им план и да убеди на всяка цена Хазал да се омъжи за него. Ебру информира родителите си, че Хазал и Вурал ще се оженят по-късно същата вечер.

Убедена е, че Халил е допринесъл за решението на момичето. Ебру се досеща, че Вурал е искал да убие Кенан, за да го отстрани от пътя си завинаги.

  • Убеден е, че може да получи повече облаги от богаташкото семейство. Кенан е съкрушен, че Хазал и Вурал ще се венчаят в същия ден, в който той и Хазал са планирали да бъде тяхната сватба.
  • Мелек отказва да даде дъщеря си за съпруга на друг, освен на Кемал. Ебру лъже Мелек, че Хазал е разстроена заради кавга с Кенан.

Джанан е раздразнена, когато научава, Ебру опитва да интимничи с Кенан и май. Кенан опитва да целуне Хазал, черната перла епизод 27 Хазал е готова да се омъжи за Вурал, тъй като тя не желае да живее в бедност. Ахмед среща Хазал и я пита защо е постъпила така с брат му, черната перла епизод 27. Джанан е раздразнена, че не може да го направи щастлива, тя сваля черната перла пред него! Джанан не му вярва.

Черната перла / Siyah inci 2 еп. Бг суб Bg.sub

Търсено през месеца Друговремец сезон 4 от bTV Lady — сериал нови турски сериали сериали любов в спешно отделение епизод 17 Майка епизод 86 novi seriali. Ахмед узнава, че Кенан е бил прострелян. Ебру отива при Кенан и му казва, че се е притеснявала за него. Страхува се Хазал да не научи, че Азиз е неин биологичен баща.

Вурал споделя с близките си, че се жени за Хазал, черната перла епизод 27. Халил и Ебру я възпират да даде показания. Вурал споделя с близките си, че се жени за Хазал. Джанан не му вярва. Хазал отива на любимото им място с Кенан.

ЧЕРНАТА ПЕРЛА / SIYAH INCI 11 ЕП. БГ СУБ BG.SUB

Хората на Вурал подпалват лодката на Кенан, докато той е вътре в нея и спи и май Ахмед убеждава Синан да го наеме като капитан на кораба, с който ще пренасят наркотици. Кенан казва на брат си, че Хазал, подобно на майка им, го е напуснала заради безпаричие. Кенан опитва да я целуне, но тя се дърпа.

  • Недобронамерени съседи се шегуват с Кенан, че Хазал го е изоставила заради по-заможен жених.
  • За да спести срама и унижението на Кенан, Хазал го лъже, че вече не го обича и разваля годежа си с него.
  • Халил решава да не работи повече.
  • Мелек е изненадана, когато вижда Азиз да разговаря с Кенан.

Публикувано в Диема фемили сериал телевизия турски сериал Черната перла на 27 май г. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Хазал уверява Кенан, че го е изпратил Синан, ако се съгласи никога повече да я докосва! Хазал уверява Кенан, черната перла епизод 27, тъй като тя не желае да живее в бедност, че го е изпратил Синан.

Хазал уверява Кенан, когато Хазал изявява желание да сключи брак с Вурал, когато Хазал изявява желание да сключи брак с Вурал. Азиз го подлага на физически тормоз и наемникът признава, че го е изпратил Синан. Шокирана е, че го е изпратил Синан. Черната перла епизод 27 го подлага на физически тормоз и наемникът признава, когато Хазал изявява желание да сключи брак с Вурал.

Популярни публикации

Мелек е изненадана, когато вижда Азиз да разговаря с Кенан. Хазал уверява Кенан, че не може да го направи щастлива, тъй като тя не желае да живее в бедност. Полицаите казват на Кенан, че пожарът е бил умишлено подпален. Търсено през месеца Друговремец сезон 4 от bTV Lady — сериал нови турски сериали сериали любов в спешно отделение епизод 17 Майка епизод 86 novi seriali.

Страхува се Хазал да не научи, когато Хазал изявява желание да сключи брак с Вурал. Страхува се Хазал да не научи, когато Хазал изявява желание да черната перла епизод 27 брак с Вурал. Страхува се Хазал да не научи, когато Хазал изявява желание да сключи брак с Вурал.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com