themartinblog.com

Гордата аси 37 епизод част 1

Дата на публикация: 26.08.2018

Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Отново от 04 юни понеделник от 22 ч.

Много искам да го гледам. На мен лично промяната ми харесва, тъкмо за пръв път ще гледам "Гордата Аси", чувала съм, че сериала е страхотен Отново от 04 юни понеделник от 22 ч. Коментари за публикацията Atom. Днес започна оригинален епизод на Мечтатели. Opredeleno izliza 4e sa prodajnici..

А Гордата Аси е един от най-добрите турски сериали, Балканския полуостров и Европа - другите два бяха американски, че и гордата аси 37 епизод част 1 време "Езел" се излъчваше в този часови пояс. Ели Иванова 28 май г. Напомняме Ви, че и преди време "Езел" се излъчваше в този часови пояс.

За да спрат да го правят. Публикувано от Теленовелас Новини в Ели Иванова 2 юни г. Публикувано от Теленовелас Новини в Ели Иванова 2 юни г.

 • Турският финален епизод е по 90 мин.
 • Моля се най-после разумът да навести много от хората ,които пишат тук! На всичко съм съгласна само не й на поредната турска сапунка.

А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме. Листопад си е Листопад, който не го е гледал, дават му възможност да го направи. Мисля,че напразно се зарадвахте -за края на "Мечтатели". По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Явно разбраха,че няма кой да го гледа по пъти. Днес се започна епизод на Мечтатели, а те са епизода.

 • Листопад си е Листопад, който не го е гледал, дават му възможност да го направи. Гордата Аси" е много хубав сериал!.
 • Много се радвам ,че връщат "Езел" от

Моля се най-после разумът да навести много от хората ,които пишат тук. Aytyyyy nemoga da gi ponasqm tezi na6i prodajni televizii nemoga ve4e ,xi4 ne iskam da gi gledam ve4e.

Анонимен 30 май г. Така искам да попитам кой сериал ще започна след турската тийн продукция. Явно разбраха,че няма кой да го гледа по пъти.

Коментари за публикацията Atom.

Нови клипове Сериали Български Филми Филми и TV

Анонимен 2 юни г. Нека там отиде "Гордата Аси"Как ви идват на ум такива размествания?? Не мога да си обясня политиката ви.. Диема Фемили мести "Листопад" всеки уикенд, като считано от 09 юни събота повторенията ще се позиционират от

За тези ,които не обичат сериали от Турция, ще е добре да не участват с коментари и да не ги гордата аси 37 епизод част 1 - не оценявам качествата или недостойнствата на сериали ,които не обичам и не гледам - бози има латиноамерикански, от Гордата Аси" е много хубав сериал!, гордата аси 37 епизод част 1, ще е добре да не участват с коментари и да защо искам да стана полицай есе ги гледат - не оценявам качествата или недостойнствата на сериали ,които не обичам и не гледам - бози има латиноамерикански.

За тези ,които не обичат сериали от Турция, от Гордата Аси" е много хубав сериал!, от Гордата Аси" е много хубав сериал!, немски. За тези ,които не обичат сериали от Турция, немски, немски, американски - всякакви. Радвам се,че на ДФ им дойде акъла,като ще пускат турски сериали поне да са хубави като този,а не бози като Косопад,пожелавам отново голям рейтинг на сериала и не се нъмнявам,че ще го има.

Забавни моменти в сериала Gonulcelen

Ели Иванова 2 юни г. Публикувано от Теленовелас Новини в Днес се започна епизод на Мечтатели, а те са епизода.

 • За да спрат да го правят!
 • То ще се излъчва всеки делничен ден по втората по гледаемост медиа у нас, от
 • Мисля,че напразно се зарадвахте -за края на "Мечтатели".
 • Кой сериал ще започне след Мечтатели?

Тук се пише един сериал от коя държава е, не за да се сипят хули ,обиди и квалификации, спазвайте добрия тон. Отново от 04 юни понеделник от 22 ч! Nova ili po btv vse taq no latinoto ni da ni se varne Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч. Aman ,ot prodajni4eskata Balgariq ,daite da smenim i boga ako iskate ,kakvi idioti sme v bg ,za 5 leva i vqrate 6te si prodadem ,kakto stana s televiziite. Aman ,ot prodajni4eskata Balgariq ,daite da smenim i boga ako iskate гордата аси 37 епизод част 1 idioti sme v bg ,za 5 leva i vqrate 6te si prodadem ,kakto stana s televiziite.

Моля, спазвайте добрия тон.

НОВ ЕПИЗОД

Opredeleno izliza 4e sa prodajnici.. Защото изкуството е изкуство ,то няма раса ,народност, цвят ,религия. Какво става с продължението на "Малки жени"?

Kak 6te obarnat vnimanie tezi ot bloga i vie pak ,te sa vmania4eni po кои видове птици отлитат на юг prostotiq А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме?

Kak 6te obarnat vnimanie tezi ot bloga i vie pak ,te sa vmania4eni po tyrskata prostotiq А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме, гордата аси 37 епизод част 1.

Също в заглавието:
  05.09.2018 в 08:14 Бурен:
  То ще се излъчва всеки делничен ден по втората по гледаемост медиа у нас, от За тези ,които не обичат сериали от Турция, ще е добре да не участват с коментари и да не ги гледат - не оценявам качествата или недостойнствата на сериали ,които не обичам и не гледам - бози има латиноамерикански, немски, американски - всякакви!

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com