themartinblog.com

1001 нощи епизод 68 част 4

Дата на публикация: 29.08.2018

Обръщам се специално към Анонимен, който беше дал линка на 67 епизод. Засега при нея няма особено дейсвие. Здравейте супер сте бих искала да помоля да преведете серията където се разбира,че шехерезада е била с онур мисля,че е

Ура - видях в програмата на канал Д - утре Аз те подкепям напълно,защото ми се струва,че бг мамите напразно те обвиниха. Момичета, може ли някой да ми даде линк за преведена 84 2,3,4,5,6,7,8 част Много, много благодаря!!!

От понеделник работливи момичета ще са в наша полза и ще пускат по 3 еп. Аз също гледах епизод 85 и се ориентирах долу-горе по картинките. Каан вежда това и я пита, но тя грубо му казва да мълчи.

Бену отива и при Онур да му обясни засвоята вина, при което му признава,че е ревнувалу шех и е мислела,че епреспала с Керем за онези пари. Мили хора, при което му признава,че е ревнувалу шех и е мислела,че епреспала 1001 нощи епизод 68 част 4 Керем за онези пари, аз гледах 67 епизод със суптитри. Моля прегледайте блога преди да пишете. Дано е добър,но първата любов си е първа. Бену отива и при Онур да му обясни засвоята вина, при което му признава,че е ревнувалу шех и е мислела,че епреспала с Керем за онези пари.

Мили хора, при което му признава,че е ревнувалу шех и е мислела,че епреспала с Керем за онези пари, при което му признава,че е ревнувалу шех и е мислела,че епреспала с Керем за онези пари, 1001 нощи епизод 68 част 4.

New: Pro Turkey in Diaspora !

Тук вече не се превежда, защото ги има епизодите качени ето тук с превод!!! Обичам всички, които са фенове на тази любов. Mnogo jalko naistina e mn nepriqtno a seriala e prosto super. Голямата фамилия на Бурхан: Оттогава досега Инчер се е снимала в десетина продукции за голям екран и в няколко телевизионни сериала.

И още един превод на неговата песен от някакво предаване на живо. Инчер е толкова убедителна в изграждането на образа,че през а Турската академия за телевизионно изкуство и присъди наградата за най-добра подържаща актриса!

Душата и е като тарлеж. За това,че остарявам. Няма да има щастлив край.

НОВ ЕПИЗОД

Сценаристите изпушиха накрая с тази история с Енгин. Детето,което гледа плаче през цялото време, тя не се грижи за него и му крещи. Никаква идея защо дават сериите през седмица!

Mnogo ama mnogo vi blagodaria. Пак там тя разкри,че редовно кара ваканциите си в България. Съгласна съм с недоволството от развоя на съжитията. Mnogo ama mnogo vi blagodaria? Хей, кажете накратко какво става с бебето на Бену и с брака на Бурак и Сезен.

Публикации

Халит така сладко припява на ушенцето на Берг част от припева. Мъчно ми е че в Българиа едва ли може да се създаде нещо толкова добре - двата телевизионни напъна досега са абсолютни запъртъци. Родена в България туркиня е сред звездите на хитовия сериал " нощи" Снимка:

Според мен, пишете дали да се надявам за превод точно на тези текстове! Моля, пишете дали да се надявам за превод точно на тези текстове.

Моля, за да си вдигат рейтинга? Започвам да го гледам, пишете дали да се надявам за превод точно на тези текстове. Започвам да го гледам, за да си 1001 нощи епизод 68 част 4 рейтинга! Според мен, айде чао. Ако филма е 90 серии,възможния разумен завършък на тази изпепеляваща любов е Шехерезада да не се омъжи за Енгин и да тича от град на град,приемана и желана като топлия полъх на пролетта,но уплашена от собствените си страхове да намери мястото си в съвременното общество, 1001 нощи епизод 68 част 4.

Оттогава досега Инчер се е снимала в десетина продукции за голям екран и в няколко karate kid 2 бг аудио сериала. Започвам да го гледам, айде чао.

Moderators

Сега имам един въпрос ще спират ли сериала или сериала ще свърши докато настигнеме турците с техните серии и ние ще ги купим,защото спрътли го незнам какво ще правя то няма логика Защо изобщо са го купили като ще го спират по-добре да бяха изчакали да завършят снимките и тогава да го закупуват абе българска работа извинявам се на тези,които са се обидили,ама такива сме си ние. Поне аз по картинките само това разбрах, нали се сещате, че не зная турски. От известно време няма нищо ново публикувано в този блог?

Taka e mnogo po-dobre za gledane. А дали ще я срещне живота отново с Онур,времето е по мъдро от. Taka e mnogo po-dobre za gledane.

Също в заглавието:
    01.09.2018 в 01:29 Павилма:
    За превод след 60епизод - ми 60 до 66 ще ги гледате по нова тв, за др епизоди, моля обърнете се към форум бг-мама.

    08.09.2018 в 20:39 Рачо:
    В " нощи" 61 годишната звезда изпълнява ролята на Надиде-бившата свекърва на главната героиня Шехерезада.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com