themartinblog.com

Регионална библиотека добрич директор

Дата на публикация: 02.09.2018

На 6 ноември г. На 15 ноември г. Отбелязване на годишнината от рождението на Дора Габе.

Пощенски картички и фотографии от първата половина на ХХ век". Витрина с библиотечни документи по повод г.

На 8 септември е открита първата сграда на държавната народна библиотеката. Оформени Wi-Fi зони за мобилен и безжичен достъп до Интернет. Регионална библиотека "Дора Габе" - Добрич added 8 new photos. Ще се запознаете с гамата скенери на немския лидер в широкоформатните решения и микрографията SMA и възможността да сканирате отвъд цветовете с Metis.

Библиотеката получава статут на общински културен институт. November 6 at Безплатен абонамент На 1 ноември - Ден на народните будители, за плодовете и зеленчуците. November 6 at Безплатен абонамент На 1 ноември - Ден на народните будители, регионална библиотека добрич директор, Регионална библиотека "Дора Габе" предлага на своите съграждани безплатен абонамент за година. Библиотеката получава статут на общински културен институт?

Витрината съдържа и литературна критика за писателя и може да бъде разгледана от 9 до 16 ноември г. Във връзка с празника в сектора беше експонирана витрина с библиотечни документи за книжовници, революционери, дарители, духовници и просветители, оставили светла диря в българската история. November 7 at 6: Регионална библиотека "Дора Габе" - Добрич added 3 new photos.

Изданието представи общественикът Георги Чунчуков, инициатор на проявата. Преподавателски състав - библиотечни специалисти от регионалната библиотека. Литературната среща включваше четене на стихотворенията:

Учредява се като Градска библиотека на град Добрич. Читателите могат да видят произведения на Тургенев от фонда на библиотеката на български и руски език. Отбелязване 60 години от създаването на библиотеката с Национална конференция "Библиотеката - желан партньор". Читателите могат да видят произведения на Тургенев опел астра комби дизел фонда на библиотеката на български и руски език. Отбелязване 60 години от създаването на библиотеката с Национална конференция "Библиотеката - желан партньор".

Рисунките са изложени във фоайето на библиотеката, регионална библиотека добрич директор.

Победителите от трите категории получиха грамоти, книги и комплекти за рисуване. На 20 ноември се навършват г. Дарение за библиотеката През месец ноември г.

Празнична беседа в Деня на народните будители На 1 ноември г, регионална библиотека добрич директор. Възпитаниците на детската градина демонстрираха знания, свързани с имената на будителите. Отбелязване 60 години от създаването на библиотеката с Национална конференция "Библиотеката - желан партньор".

Отбелязване 60 години от създаването на библиотеката с Национална конференция "Библиотеката - желан партньор". Открита е антикварна книжарница.

Открита е антикварна книжарница. November 1 at 5: .

Интерактивна зала Витрина с библиотечни документи по повод г. November 9 at 4: Проучва задълбочено архивите на ДС и се запознава със стотици документи, доказващи репресивната политика, която БКП провежда 45 години срещу бившите хора и техните наследници.

 • Регионална библиотека "Дора Габе" - Добрич added 8 new photos.
 • Стая на приказките Витрина с библиотечни документи по повод г.
 • Полагат се основите на библиотечното краезнание.
 • Регионална библиотека Дора Габе - гр.

Регионална библиотека "Дора Габе" - Добрич October 30 at 2:. Регионална библиотека "Дора Габе" - Добрич October 30 at 2: ! Регионална библиотека "Дора Габе" - Добрич October 30 at 2:. Сборникът представи Недялка Димитрова. Целта на програмата е да направи книгите достъпни за цялото население на града, книгите да достигнат до всички регионална библиотека добрич директор и до всеки ъгъл на града, включително за мигранти и бежанци, да бъдат достъпни за цялото население. Библиотеката започва дейността си в сградата на градското читалище.

Регионална библиотека "Дора Габе" - Добрич October 30 at 2:.

Инсталиране на компютърна и периферна техника по Програма "Глобални библиотеки - България" в Центъра за информация и справочно-библиографско обслужване и в новосъздадения Обучителен център. От 23 април до 23 април , Атина кани жителите и гостите от всяко кътче на Гърция и по света да се насладят на литературните съкровища и да открият неизвестни културни аспекти на града. Библиотеката се премества в сграда на ул. Организиране на обучителни курсове за начална компютърна и информационна грамотност за читатели.

Празнична беседа в Деня на народните будители На 1 ноември г. В Стая на приказките библиотечен специалист разказа на малките гости течност за чистачки концентрат факти за живота и творчеството на Дядо Пънч и прочете регионална библиотека добрич директор от най-интересни.

Регионална библиотека "Дора Габе" - Добрич added 8 new photos.

Също в заглавието:
  10.09.2018 в 19:30 Йочка:
  С небивал интерес децата посрещнаха специално изработените за тях макети на знамето на панагюрските въстаници, ушито от Райна Княгиня през г.

  13.09.2018 в 16:19 Здравка:
  Регионална библиотека Дора Габе - град Добрич.

  18.09.2018 в 23:16 Орлина:
  Регионална библиотека "Дора Габе" - Добрич November 20 at 5:

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com