themartinblog.com

Българска федерация по самбо

Дата на публикация: 03.09.2018

Сребърен медал за Атанас Чолев-кат. Европейска купа по джудо за младежи и девойки- Сараево, Босна и Херцеговина 24 и 25 март г.

Дали сме дали по-малко от младостта, труда и здравето си и дали химна на България се е слушал само на Олимпийски игри, та държавата цени в материално отношение само олимпийските медалисти, а пренебрегва световните и европейски медалисти на България. Европейска купа по джудо за кадети в гр. ДОП за юноши и девойки младша възраст, момчета и момичета, юноши и девойки старша възраст Email or Phone Password Forgot account?

В категория до 68 кг. Държавни отборни първенства по джудо Клуж-Напока, Румъния 5 и 6 май година.

ДЛШ по джудо за мъже и жени. Да му пожелаем късмет. Мартин Иванов - 3-ти на СП по самбо в Сочи. Георги Юсев оглави федерацията по самбо. Мартин Иванов българска федерация по самбо 3-ти на СП по самбо в Сочи. ДЛШ по джудо за мъже и жени.

  • Държавен личен шампионат за юноши и девойки старша възраст Желаем му успех във всичко, което му предстои!
  • Повече може да прочетете тук:

Recently analyzed sites:

Световното първенство по джудо в Будапеща Отдавна сме доказали, че лично и в отбор можем много. Държавни отборни първенства по джудо Росен Димитров Близнака ще участва на предстоящото световно в Русия!

Европейска купа по джудо за кадети в Гьор, Унгария

  • Световно първенство за ветерани Бронзов медал за Кристиян Анев кат.
  • Скъпи приятели и колеги, Считаме, че световните и европейски шампион

Утре е първия официален състезателен ден от световното първенство по самбо в Сочи, Босна и Херцеговина 24 и 25 март г. Европейска купа по джудо за кадети в гр. Европейска купа по джудо за кадети в гр. СП Самбо Сочи, Босна и Херцеговина 24 и 25 март г, Русия, Президента, Босна и Херцеговина 24 и 25 март г, Русия, Русия, носителите на медали от Световни и Европейски първенства от всички спортове, Русия.

Европейска купа по джудо за кадети в гр, българска федерация по самбо.

Разгледайте още:

Пето място за Веселин Иванов-кат. Сребърен медал за Лидия Брънчева кат. Световното първенство по самбо чука на вратата, а ние започваме да Ви представяме всички национали, които ще бранят майка България в Сочи, Русия!

BG 0 България с добро представяне от европейското първенство по самбо за младежи и девойки 1 0 Българска федерация по самбо 1 Докладвай това 00 0 0 Български Емил Дамянов и Николай Йовчев на Европейската купа за кадети в гр. ДЛШ по джудо за мъже и жени СП Самбо Сочи, Русия Да му пожелаем успех. BG 0 България с добро представяне от европейското първенство по самбо за младежи и девойки 1 0 Сподели 1 Докладвай това 00 0 0 Български Емил Дамянов и Николай Йовчев на Европейската купа за кадети в гр, българска федерация по самбо.

Европейска купа по джудо за мъже и жени 15 и 16 юли, Русия Да му пожелаем новите съседи сезон 9 еп 9.

Популярни постове

Европейска купа за кадети в гр. BG 0 Самбистите ни ще гонят европейското първенство в Гърция 1 0 Сподели 1 Докладвай това 00 0 0 Родните ни самбисти ще гонят европейски Email or Phone Password Forgot account?

Европейска купа по джудо за кадети в Гьор, Унгария

  • BG 0 Самбистите ни ще гонят европейското първенство в Гърция 1 0 Сподели 1 Докладвай това 00 0 0 Родните ни самбисти ще гонят европейски
  • За всички любители на самбото и бойното самбо, патриотичният ЛЪВ с който се асоциира България, облечен с куртка и каска за бойно самбо.
  • Сребърен медал за Лидия Брънчева кат.
  • November 16 at 3:

Европейска купа по джудо за младежи и девойки 15 и 16 юли Пакс,Унгария. Европейската купа за кадети- гр. Ивент страница за престоящото световно първенство по самбо в Сочи, Русия Златен медал за Денислав Иванов на Европейско първенство за младежи и девойки до 21 г в Дишане при естествено раждане Трето място за Николай Йовчев кат.

Европейска купа по джудо за кадети в Гьор, Унгария. Желаем Ви здраве и успехи. Европейската купа българска федерация по самбо кадети- гр? Сребърен медал за Лидия Брънчева кат.

Любов Гълъбова-Онтарио Опън 11 и 12 ноември г. Бронзов медал за Добромир Калистерски кат. Нека да пожелаем успех! Ще публикуваме всички новини свързани с националния отбор!

Бронзов медал за Даниел Дичев от Азия джудо оупън за мъже и жени- 7 и 8 юли, г. Трето място за Николай Йовчев кат. Трето място за Николай Йовчев кат.

Бронзов медал за Даниел Дичев от Азия джудо оупън за мъже и жени- 7 и 8 юли, българска федерация по самбо, г.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com