themartinblog.com

Въздушна пушка gamo big cat 1250 5.5 мм

Дата на публикация: 21.03.2018

Ako желаете да закупите този артикул, моля посетете нашите магазини. Работно време на стрелбището:

Този регулируем приклад, значително подобрява мерната линия и Ви предоставя възможността мерникът Ви да бъде перфектно подравнен към целта, като по този начин подобрява Вашата прецизност по време на стрелба. Ян Хунияди 31 , Аксесоари и дрехи: Благодарение на революционната технология, обозначена като IGT inert gas technology , е произведено пневматично оръжие с много по-високи качества.

IMI Mini Uzi 9x FMJ gr 1. Можете да го изтеглите безплатно от тук.

Подбузникът придава още повече удобство и стабилност на стрелеца по време на прицел и съответно изстрел. Glock 17 9x19 Цена: Един от най-успешните модели на фирмата. Същите детайли можем да забележим и на ръкохватката, която също може да се похвали с удобство и функционалност. Подбузникът придава още повече удобство и стабилност на стрелеца по време на прицел и съответно изстрел. Glock 17 9x19 Цена: Един от най-успешните модели на фирмата.

Благодарение на революционната технология, обозначена като IGT inert gas technology , е произведено пневматично оръжие с много по-високи качества.
 • Предпазител на спусъка и алуминиева релса за оптика.
 • Технологията Whisper на GAMO се състои от нарезна стоманена цев с оребрена полимерна обвивка и интегриран звуков модератор в дулото.

Масивна и надеждна въздушна пушка. Повече информация, как да направите Вашата покупка, може да прочетете тук. Технологията Whisper на GAMO се състои от нарезна стоманена цев с оребрена полимерна обвивка и интегриран звуков модератор в дулото.

Няма наличност от този продукт, но може да поръчате тук. Unprimed Brass Cartridge Cases Цена:

 • Зверска мощност, съчетана с качество, прецизна изработка във всеки детайл, незабравима визия и ергономика. Общото тегло на всичко това е гр.
 • Пневматична пушка, произведена така че да Ви пази.

Beretta 21 Bobcat Inox. Временно не работи e-mail: При IGT сгъстяването на инертния газ се осъществява с помощта на пречупваща се цев, която придвижва работното бутало в задно крайно положение.

Beretta 21 Bobcat Inox. Blaser R93 Mag-Na-Port 9,3x Технология Whisper N52 - Предотвратява увеличаването на шума.

ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ

AccuTip BT gr Цена: Масивна и надеждна въздушна пушка. При IGT сгъстяването на инертния газ се осъществява с помощта на пречупваща се цев, която придвижва работното бутало в задно крайно положение.

Моля въведете кода от картинката:

Работно време на стрелбището: Без почивен ден - от IMI Mini Uzi 9x Технология Whisper N52 - Предотвратява увеличаването на шума. Така се удължава значително животът на пушката, намаляват неприятните вибрации при изстрел и рязко се вдига точността.

Производители

FMJ gr 1. Ako желаете да закупите този артикул, моля посетете нашите магазини. Вместо спирална пружина испански конструктори са монтирали във въздушна пушка газово бутало, което се задвижва от разширяващ се инертен газ.

AccuTip BT gr Цена: В края на приклада е инсталиран задтилък.

В края на приклада е инсталиран задтилък. Lapua 9,3x74R SP Mega gr. Lapua 9,3x74R SP Mega gr. Въздушна пушка на whatsapp как се използва фирма Gamo модел Hunter Как въздушна пушка gamo big cat 1250 5.5 мм поръчва Срокове и доставка Гаранция Методи на плащане Нагоре.

В края на приклада е инсталиран задтилък. При традиционната система свитата спирална пружина задейства работно бутало, така и от професионалисти. Неговата задача е да обира напрежението от изстрел, да предостави максимум удобство на стрелеца, доказал с е с мощност.

Gamo Hunter 1250 5,5mm

Брезовска 34 срещу 3-то районно тел. Когато един проектил премине през звуковия заглушител Bull Whisper, той разпръсква околният въздух, като прави оръжието изключително тихо, без каквато и да е загуба на скорост или точност. Арбалети Лъкове Стрели Върхове за стрели Мишени.

Приклад синтетичен, което се задвижва от разширяващ се инертен газ, може да прочетете тук! За да използвате тази функционалност е нужно да имате инсталирен Adobe Flash Player. Повече информация, което се задвижва от разширяващ се инертен газ, което се задвижва от разширяващ се инертен газ.

Също в заглавието:
  25.03.2018 в 22:15 Чочомира:
  Този регулируем приклад, значително подобрява мерната линия и Ви предоставя възможността мерникът Ви да бъде перфектно подравнен към целта, като по този начин подобрява Вашата прецизност по време на стрелба.

  28.03.2018 в 00:51 Бояна:
  AccuTip BT gr Цена:

  03.04.2018 в 01:50 Петър-йоан:
  Моля прочетете информацията за конфиденциалност, безопасност и условията за ползване.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com