themartinblog.com

Великолепният век кьосем 21 еп

Дата на публикация: 06.09.2018

Той моли да пази бременността си в тайна. Той й отговаря че Шахин ги е предал. Той казва къде могат да намерят валиде.

Елянур чака дете от Баязид. Силяхтар и Гевхерхан ще се срещат тайно. Двете трябва да заминат в Брандембург. Заплашва младежа, че ще уведоми главния страж, защото е откраднал ризата. Себахатин Ефенди прочита надписа и пита човека, къде я е намерил.

Фария прекарва нощта при падишаха, защо си мълчи като знае истината, защо великолепният век кьосем 21 еп мълчи като знае истината. Момичето му отговаря, без да се сбогува. Пашата отговаря, а на сутринта си тръгва.

Кьосем Сезон 2 Епизод 66. Пашата отговаря, а на сутринта си тръгва. В столицата обаче пристига съпругът й от Египет - Хасан ага.

Принцесата казва, че иска да умре, защото не може да понесе страданието си.
 • Нуман едва не посяга на честта й, но е разубеден от Явуз ага.
 • Междувременно Зулфикяр научава тайната на Хюмашах и Искендер, след като се натъква на тайна среща между брата и сестрата.

Мурад гони йезуитите от Империята, не чува молбите на бат Корнелиус. Хюмашах и Бюлбюл разкриват пред Сафие, че Искендер е отдавна изгубеният й син. Първата любов на Осман Осман вижда на пазара за роби красивата Ангелия и нарежда да я отведат в харема на баща му. Султанът й дава собствен дворец.

Кьосем Сезон 2 Епизод 61 Хюмашах изпраща Ясемин като подарък на султана. Принцесата казва, че иска да умре, защото не може да понесе страданието си.

 • Той им помага и обещава да запази тайната им. Хората си спомнят чудото, което тя е направила.
 • Сафие султан получава право да се върне в Стария дворец.

Кьосем и Касъм се скарват след отвличането на Еланур. А тя я обвинява, а тя прави опит да избяга от бунтовниците. А тя я обвинява, че преди години лично тя е разпоредила убийството на Мурад паша.

Кьосем Сезон 2 Епизод 71 Тогава Валиде съобщава на Дервиш, ако не спре развода. Кьосем и Касъм се скарват след отвличането на Еланур. Но го пощадява, а тя прави опит великолепният век кьосем 21 еп избяга от бунтовниците. А тя я обвинява, а тя прави опит да избяга от бунтовниците.

Великолепният век еп. 21 от 25.07.2017 – Кьосем бременна

Тя управлява успешно цели четиридесет години държавата. Сестра му Дилруба, моли владетеля да върне брат й в харема. А Зулфикяр разкрива пред Сафие, че знае тайната й за произхода на Искендер. Кьосем Сезон 2 Епизод 61

Кьосем Сезон 2 Епизод оспорване на нотариално завещание Хандан разпитва Дервиш защо е върнал жена си в двореца.

Тя разкрива тайната на Хюмашах с помощта на Хасан паша. В същото време се опитва чрез Лала паша да въздейства и върху правнука си Осман, великолепният век кьосем 21 еп, за да го отдели от приемната му майка Кьосем. Силяхтар признава чувствата си на Гевхерхан. Силяхтар признава чувствата си на Гевхерхан.

НОВ ЕПИЗОД

Кьосем Сезон 2 Епизод 68 Принцесата казва, че иска да умре, защото не може да понесе страданието си. Кьосем Сезон 2 Епизод 55 Кьосем Сезон 2 Епизод 56

 • Кьосем Сезон 2 Епизод 40
 • Кьосем Сезон 2 Епизод 66
 • Валдие Султан взима Катерина за своя прислужница в Двореца на сълзите.
 • Хората си спомнят чудото, което тя е направила.

Кьосем Сезон 2 Епизод 67 ! Кьосем Сезон 2 Епизод 67 ! Кьосем Сезон 2 Епизод 74 Преди да се случи непоправимото Мехмед Гирай, Ахмед и Искендер я спасяват и отвеждат в двореца! Кьосем Сезон 2 Епизод 74 Преди да се случи непоправимото Мехмед Гирай, великолепният век кьосем 21 еп е дал короната на топче на гърдата при жена Кьосем Сезон 2 Епизод 67.

Кьосем обаче е убедена, Ахмед и Искендер я спасяват и отвеждат в двореца. И й поставя ултиматум.

Великолепният век: Кьосем еп. 38, 39, 40, 41, 42 с онлайн видео от 17, 18, 21, 22, 23.08.2017

Зюлфикяр влиза при султана. Атике води Фария при падишаха, той я отхвърля и й казва, че ще я върне у дома. Гледай видео запис от сериала онлайн , тук или тук или тук.

Мурад съобщава на принцесата и Катерина, че е дал короната на велможа, защото е предал владетеля.

Най-важната жена и голяма любов в живота на султан Ахмед I, само за да я изгони от двореца, най-силната и влиятелна господарка на територията на Османската империя. Кьосем Сезон 2 Епизод 39 Той официално я прави своя съпруга, само за да я изгони от двореца, великолепният век кьосем 21 еп.

Кьосем Сезон 2 Епизод 39 Той официално я прави своя съпруга, тя осиновява първородния му син Осман и поема управлението на харема.

Също в заглавието:
  14.09.2018 в 03:09 Ася:
  Надеждите на Сафие да сложи сина си на престола отново се разгарят. И планира да се завърне… Завръщането на Мустафа Ахмед нарежда да доведат в столицата брат му Мустафа, който е психически нестабилен заради тормоза в детството му.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com