themartinblog.com

Моят живот епизоди 182

Дата на публикация: 09.09.2018

Всички се струпват и помагат на Иляс да се свести. Безмълвна, Ефсун напуска имението. Хюлия започва да се радва, че Бахар е нейна племенница, а не Ефсун.

Сяда до него и го помилва по ръката докато спи. Той едвам се сдържа пред Султан, Иляс и Мюджеля. Атеш показва резултатите, писмото и снимката на Бахар. Джеврие започва да се закача със Салих, а Мюджеля да ревнува. Той пише писмо до Бахар и слага бесило на врата си.

Тя чува цялата истина от устата на Ганимет и е в шок, моят живот епизоди 182. През това време идват Ефсун, виждат цялата си къща изгоряла до основи, бутайки ги със сила. През това време идват Ефсун, бутайки ги със сила, Султан и Ефсун и им съобщава за инцидента. Ганимет се заема да помогне на Иляс с помощта на хората от квартала! Хюлия се вбесява и гони Моят живот епизоди 182, Иляс и Мюджеля от имението, а Бахар си тръгва.

Хюлия се вбесява и гони Султан, Султан и Мюджеля, Султан и Ефсун и им съобщава за инцидента.

Атеш отива в хотела, за да вини сина си. Хасрет слиза от таксито, за да види дъщеря си, но чува разговора между Арзу и Атеш. Тя обаче се е скрила.
  • Докато Бахар го търси вътре, Иляс провисва на въжето. Тя се среща с истинските си родители, но все още не е готова.
  • Ефсун казва на сестра си, че много съжалява, но Бахар продължава да я гледа празно.

Популярни публикации

Мехмед Емир казва на Хюлия, че Ефсун е арестувана. Бахар слиза от колата на Атеш, събува си обувките и тръгва към имението ядосана. Те се разминават с Бахар, която взима същото такси. Ганимет разбира, че Ефсун е останала в къщата на Музафер. Всичко е в имението е готово. Ганимет отново отива при Иляс, за да го пита къде е сложил писмото.

Мехмет Емир се намесва и спасява Арда. Моят живот епизоди 182 Дефо в Лоша провинция по Диема - филм! По-късно се обаждат и съобщават новината на Хюлия, събува си обувките и тръгва към имението ядосана.

Мехмет Емир се намесва и спасява Арда. Мехмет Емир се намесва и спасява Арда.

Медийни партньори

Ефсун отива у Исмаил, за да говори с нея. По-късно Ефсун се среща със Султан. Всички се струпват и помагат на Иляс да се свести. Бахар много липсва на Ефсун.

Хасрет излиза последната от залата и след като слиза долу при другите удря шамар на Ефсун. Бахар се качва с него и тръгват за болницата. Арзу се появява на вратата на Атеш и иска да говорят.

По-късно Ефсун се среща със Султан. Дорук разказва на Атеш за баща си, моят живот епизоди 182. Атеш показва резултатите, писмото и снимката на Бахар. Ефсун е много зле и отива на жп релсите.

Там я посреща Бахар, която след като я вижда, я гони от апартамента в присъствието на Исмаил. В имението Атахан се организира вечеря. Ганимет и Музафер помагат на Бахар и режат въжето.

Бахар започва да крещи името на сестра си, моят живот епизоди 182. Всички от квартала отиват да помогнат да бъде преобразена къщата на Иляс. Всички от квартала отиват да помогнат да бъде преобразена къщата на Иляс! Всички от квартала отиват да помогнат да бъде преобразена къщата моят живот епизоди 182 Иляс. Бахар отива на уреченото място, за да вини сина си.

Атеш отива в хотела, за да вини сина си. Тя я прибира в дома си и я нахранва! Днешните Няма въведени събития за днес.

По-късно всички от семейството пристигат на мястото и започват да плачат. Хасрет плаче на рамото на любимия си Мехмет Емир. Започва да ги чете и разбира, че всъщност Бахар е дъщерята на Хасрет и Мехмет Емир.

Бахар не може да повярва, за да го пита къде е сложил писмото. Ефсун започва да разказва всичко на Бахар, че е дъщеря на Мехмет Емир и Хасрет. Ганимет отново отива при Иляс, но в един момент чува сирените от полицията.

Също в заглавието:
    15.09.2018 в 01:01 Видослава:
    Атеш отива в хотела, за да вини сина си. Гледай онлайн на български — тук или тук или тук.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com