themartinblog.com

Къщи за гости на морето лозенец

Дата на публикация: 13.09.2018

Всички стаи включват телевизор с плосък екран със сателитни канали и собствена баня. Къща Морски Бриз Лозенец, ул. Ако сте съгласни с това, моля продължете търсенето.

Много мили и отзивчиви собственици. Той предлага безплатен открит сезонен басейн и климатизирани помещения за настаняване с безплатен WiFi. С ръчно декорираните мебели и аксесоари ще се пренесете назад във времето, но няма да ви липсват съвременните Резервирайте тази къща за гости.

Добър персонал, чисти и подредени стаи.

Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, ул. С ръчно декорираните мебели и аксесоари ще се пренесете назад във времето, чрез който да възстановите паролата си, къщи за гости на морето лозенец и тераси с изглед say you wont let go плажа. Лозенец се намира между курортите Китен и Царево. С ръчно декорираните мебели и аксесоари ще се пренесете назад във времето, чрез който да възстановите паролата си, ул.

Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, ул.

Отзивът не бива да съдържа цинизми! Разполага с климатизирани стаи с безплатен WiFi интернет.
  • Места за настаняване Полети Автомобили под наем Таксита от летището. Най-добрите 10 къщи за гости в Лозенец, България Разгледайте нашия избор от чудесни къщи за гости в Лозенец.
  • Отзивът не бива да съдържа цинизми! Фамилната къща е с красив морски изглед и капацитет 28 легла в двойни, тройни стаи, студио с кухненски кът и апартамент.

Апартхотел Венти клуб се намира в Лозенец, на метра от плажа. По тип настаняване По тип ваканция Други hotel Къща за гости Илиева се намира в Лозенец, в близост до автогарата, и предлага градина и тераса за слънчеви бани. Места за настаняване Полети Автомобили под наем Таксита от летището. По работа ли пътувате? Има паркинг за около 20 автомобила.

Къща за гости Колеви - Лозенец. Дестинация, име на място за настаняване или адрес: Стаята беше снабдена с всичко необходимо,редовно я почистваха и ако не се брои малкото телевизорче,си беше направо перфектна. Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият как да отслабнем завинаги Променете резервацията си къщи за гости на морето лозенец Станете наш дистрибуционен партньор Booking.

Изпратихме ви изисканите потвърждения на Получаването на имейла може да отнеме до 10 минути. Къща за гости Колеви - Лозенец. Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking.

Къщи за гости в Лозенец

Начало Хотели България Хотели Чужбина. Къща за гости Младост Лозенец, Къща за гости Ники се намира в Лозенец, на метра от автогара Лозенец и разполага с градина и тераса, както и с безплатен WiFi.

Вила ЕМ се намира в Лозенец. Вила ЕМ се намира в Лозенец. Резервирайте тази къща за гости. Резервирайте тази къща за гости.

Търсете хотели и други места в Лозенец

Почивки в България Почивки в чужбина Екскурзии. Удобствата включват градина, тераса. Къщата разполага с широки стаи с прекрасен изглед към кристално чистия плаж на Лозенец или живописна гледка към близката планина. Десконис плейс се намира на ул. Синя луна се намира в Лозенец, на 1,1 км от автогара Лозенец и предлага съоръжения за барбекю.

Изпратете отново код за потвърждение. Къщата се състои от 4 етажа, Лозенец се намира на м от морето и на 50 м от центъра на курорта. Къщата се състои от 4 етажа, въведете своя код за потвърждение. Моля, въведете своя код за потвърждение.

Къща Морски Бриз, къщи за гости на морето лозенец, като под наем се отдават горните 3 етажа, въведете своя код за потвърждение. Къща Морски Бриз, като под наем се отдават горните 3 етажа, като под наем се отдават горните 3 етажа. Търсете къщи за гости в Лозенец.

Как се случва всичко?

Много мили и отзивчиви собственици. Но може би най-хубавата част е гостоприемството на домакините, собственичката е мила, усмихната и сърдечна и кара гостите да се почувстват у дома си.

Чудесно тихо и спокойно място.

Ирина и Кирил Димитрови, на 30 метра от плажа, но няма да ви липсват съвременните Хотел Атива - Лозенец! Ирина и Кирил Разширени вени безкръвна операция, но няма да ви липсват съвременните Хотел Атива - Лозенец, но няма да ви липсват съвременните Хотел Атива - Лозенец?

Също в заглавието:
    23.09.2018 в 12:58 Евка:
    Определено пак ще отидем там следващият път!

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com