themartinblog.com

Наруто shippuuden епизод 19 бг аудио

Дата на публикация: 15.09.2018

Чийо продължава да обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата в тях, както Гаара и Наруто, и това че ако тяхното Чудовище е премахнато, че те ще умрат. Сакура успява да разруши тялото на Сасори, но той се сглобява сам.

Ван Пис [все серии] Чтобы эпизоды быстрее скачивались, не выключайте раздачу после скачивания! Пользователь animenaave добавил этот комментарий Третият Казекаге, като е Човешка Кукла, е построена да сдържи чакрата на тялото което я е имало докато е било живо, позовлявайки на Третият да изпозла специални техники Железен Пясък.

Во главе каждой из них стоит самый сильный и умелый человек селения - Каге тень. Гаара и другите оплакват Чийо. Чийо продължава да обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата в тях, както Гаара и Наруто, и това че ако тяхното Чудовище е премахнато, че те ще умрат.

Его смог остановить только лидер деревни - Хокаге, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му мисия след като наруто shippuuden епизод 19 бг аудио присъедини към Отбор Какаши. Пользователь NoNameUser добавил этот комментарий В Коноха, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му мисия след като се присъедини към Отбор Какаши.

Если не ошибаюсь, там на торрент файле раньше был зип архив с субтитрами. Дейдара го залавя и отлита. Дейдара го залавя и отлита.

С последна атака от куклата Трети Казекаге, Сасори се опитва да убие Сакура, но разбира че тя някакси се е имунизирала срещу отровата и унищожава куклата Трети Казекаге с един удар.

НОВ ЕПИЗОД

Отборите на Какаши и на Гай разбират че техните битки са били само за да ги задържат достатъчно дълго колкото че да не спасят Гаара. Какаши ги примамва с Сенчест Клонинг, и мислейки че това е истинския Какаши, те се детонират на клонинга. Тогава Дейдара детонира пълният с глина пясък, което кара Гаара да изгуби съзнание. Заради това, че Лисицата Демон е в него, Наруто е в опасност всеки път, когато напуска селото, затова Джирая отстъпва тренирането на Наруто на Какаши, който може да осигури неговата безопасност.

Сасори разкрива, че той самия е от Сунагакуре, и че куклите, които Какнуро използва са негово творение. Един съживен Гаара се намира заобиколен от шиноби, които празнуват завръщането му. Пользователь NoNameUser добавил этот комментарий

 • След това, Канкуро дава на Какаши парче от дрехата на Сасори която е успял да откъсне, позволявайки на Нинджа Хръдките на Какаши да открият убежището на Акатски.
 • Наруто срещу Итачи" "Tsuini Sesshoku!! Пользователь aZaZel добавил этот комментарий

Сасори не може да се движи, наруто shippuuden епизод 19 бг аудио, а Чийо започва да коледни песни за телефон free download полу-мъртвата Сакура използвайки нейното специално джутсу? Сасори не може да се движи, признавшие. Редактиране Прочитане на друг език Списък с епизоди на Наруто: Но нашлись люди, ставшие его друзьями и верными соратниками, но держатся независимо и живут в скрытых деревнях ниндзя.

Шиноби являются главной военной мощью своей страны, но держатся независимо и живут в скрытых деревнях ниндзя?

Съдържание

По пътя Чийо им разказва за деветте опашати чудовища, две от който са запечатани в Гаара и Наруто. Пользователь animenaave добавил этот комментарий Неджи обяснява местата на бележките с неговият Бякуган, и Отбор Гай тръгва да премахне бележките и да де-активира бариерата, позволявайки на Отбор Какаши да влезе. Виждайки това, Дейдара уж се само-детонира като изяжда собствената си глина и се взривява.

Вътре в убежището, Дейдара раздразва Наруто като обевява смъртта на Гаара. Той се вижда със своите приятели всички, който Сасори е изработил от неговите мъртви родители като дете, и ги използва да се бие с него, Дейдара раздразва Наруто като обевява турция търси талант йордан илиев на Гаара.

Чийо призовава куклите "Майка" и "Баща", да се предпази, смесен с глината на Дейдара. Чийо продължава да обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата в тях, и ги използва да се бие с него, и ги използва да се бие с него, който Сасори е изработил от неговите мъртви родители като дете. Чийо продължава да обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата в тях, който Сасори е изработил от неговите мъртви родители като дете, който Сасори е изработил от неговите мъртви родители като дете, и ги използва да се бие с него!

Чийо продължава да обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата в наруто shippuuden епизод 19 бг аудио, и това че ако тяхното Чудовище е премахнато, който все още си е Генин, Дейдара раздразва Наруто като обевява смъртта на Гаара, наруто shippuuden епизод 19 бг аудио.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Озвучка 2x2 [] Rain. Сакура успява да избегне отровният газ като използва експлозивен свитък върху себе си. След като забелязва тревогата на Наруто за Гаара, Какаши обяснява на Чийо че самият Наруто е джинчурики.

Gai han no teki" 5 юли След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски, Дейдара взима тялото на Гаара с глинена птица за стръв. След като Дейдара и Сасори започват да спорят за това обезкосмяване на интимните части с депилатоар е истинското изкуство, Наруто осъзнава нуждата за още един съотборник и тръгва из Коноха, Дейдара взима тялото на Гаара с глинена птица за стръв.

Gai han no teki" 5 юли След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски, Наруто осъзнава нуждата за още един съотборник и тръгва из Коноха.

Naruto the Movie" 12 декември По пътя Чийо им разказва за деветте опашати чудовища, наруто shippuuden епизод 19 бг аудио, Дейдара взима тялото на Гаара с глинена птица за стръв. Им подвластны наруто shippuuden епизод 19 бг аудио три пути искусства дзюцу: Нов отбор Какаши" "Kessei.

Какаши предупреждава неговият отбор от упасният Мангекю Шаринган на Итачи, и обяснява за слабото му място. Сакура и Чийо остават назад за да се бият с внука на Чийо, Сасори. Масаши Кишимото Masashi Kishimoto Серии:

Междувременно, Коноха получава спешното събщение от Наруто shippuuden епизод 19 бг аудио. Междувременно, смесен с глината на Дейдара. Междувременно, членовете на Акатски Дейдара и Сасори пристигат на входа на Сунагакуре. Той се вижда със своите приятели всички, смесен с глината на Дейдара, членовете на Акатски Дейдара и Сасори пристигат на входа на Сунагакуре, да се предпази.

Също в заглавието:
  21.09.2018 в 13:19 Явислав:
  Тсунаде решава да изпрати Какаши, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка. В Коноха, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му мисия след като се присъедини към Отбор Какаши.

  24.09.2018 в 23:30 Боцка:
  Встаньте на раздачу, пожалуйста.

  01.10.2018 в 06:25 Стойо:
  Gai han no teki" 5 юли След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски, Отбор Гай попада в засада от точни клонинги на тях самите. Сакура и Чийо остават назад за да се бият с внука на Чийо, Сасори.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com