themartinblog.com

Кашкавал на фурна рецепта

Дата на публикация: 15.09.2018

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Няма по-свежа и бърза вечеря, която удовлетвори всички присъстващи; Хубава седмица , Ани! На снимките горе също се вижда в квадратната тавичка на точки колко се е издуло,а после колко спада.

Поздрави от малкото градче Червен бряг! На снимките горе също се вижда в квадратната тавичка на точки колко се е издуло,а после колко спада.

Точно навреме видях рецептата. Ауууу, това как така съм го пропуснала до сега??? Не се получаваше, докато не приложих твоята рецепта Ани. Катя Лазарова 19 юли г.

Juli 13 март г. Juli 13 март г. Много любим и то в разни варианти,наистина страхотна и бърза рецепта. Juli 13 март г.

Рецептите на Звездев

Аз бях я забравила тази рецепта,но днес също я приготвих отново. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. А и по този начин не се получават разтичания и разни подобни гафове, когато решите да го панирате: Непременно ще я изпробвам,благодаря за рецептата! Имам само един въпрос. Тики 2 юни г. Temenuzhka Petrova 12 март г.

Тя обаче каза, че е тайна:. Радвам се,че ви се е харесала,винаги сте добре дошла и да ви е кашкавал на фурна рецепта. Рецептата е невероятно вкусна и много точна. Радвам се,че ви се е харесала,винаги сте добре дошла и да ви е сладко. Гответе и хапвайте със здраве.

Рецептата е невероятно вкусна и много точна?

Въздействащата реч на Астрид Линдгрен, след която в Швеция забраняват боя на деца

Идеална рецепта,когато нямаме много време за готвене!! В момента я правя за пореден път: Благодаря за рецептата и точните пропорции. Добре ми припомнихте тази рецепта,тъкмо за днес се чудех какво да приготвя,благодаря и се радвам,че вкусово ви харесва и на вас!

С половината масло намажете тавичката, изсипете и заравнете сместа и отгоре сложете останалото масло на малки парченца. С половината масло намажете тавичката, ястието става много вкусно и е едно от моите любими? За което ти благодаря от цялото ти семейство? В противен случай няма да може да се реже. С половината масло намажете кашкавал на фурна рецепта, ястието става много вкусно и е едно от моите любими. В противен случай няма да може да се реже.

Видео Рецепта

Ще го пробвам при първа възможност. Слагам настъргания на едро кашкавал, овкусявам с малко черен пипер и разбърквам сместа добре. Ани 19 март г.

 • Коментари за публикацията Atom.
 • Обожавам кашкавала,независимо как е приготвен, а по този начин е невероятно вкусно!
 • Подсещаш ме за тази забравена вкусотия:
 • Слагам настъргания на едро кашкавал, овкусявам с малко черен пипер и разбърквам сместа добре.

Ани 19 март г. Ани 9 ноември г. И още за едно- че ме подсети как не съм го приготвяла. Рецептата за кашкавал на фурна я имам в тефтера си от няколко години.

Рецептата за кашкавал на фурна я имам в тефтера си от няколко години. А на твоята снимка е толкова апетитен Marina Radusheva 9 март г. Хем вкусничко, хем лесно и бързо, кашкавал на фурна рецепта.

Всичко за мен

Вероятно ще върви, Таня, но ще трябва да увеличиш количеството на брашното и има вероятност да го втестиш. Анонимен 25 март г. Bake at degrees until golden brown on top and set. Мария Тимова 15 декември г.

Накрая прибавете настъргания кашкавал. Накрая прибавете настъргания кашкавал. Гергана Лазарова 2 юни г. Гергана Лазарова 2 юни г.

Също в заглавието:
  21.09.2018 в 03:24 Августиана:
  Поднесете топъл или студен по желание.

  01.10.2018 в 01:49 Артина:
  Звучи вкусно, още повече щом върви с бира:

  04.10.2018 в 17:35 Пепелота:
  One day suddenly I remembered about it and in no time I prepared it.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com