themartinblog.com

Сега и завинаги еп 83

Дата на публикация: 17.09.2018

Фикрет обаче не се предава и настоява за кратка отсрочка, за да си тръгне, без подозрения. Фатих и Иит се скарват заради Нур и Фикрет. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп.

Назан обижда Емин пред сестра му. Съперниците за сърцето на Иит се скарват жестоко за пореден път. Тя се разстройва и получава хипогликемична криза. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. ТВ сайт Онлайн ТВ. В болницата предупреждават Елмас, че бременността й е под риск.

След поредния скандал между Фатих и Фикрет Нур разбира за чувствата на полицая. Фатих и Иит се скарват заради Нур и Фикрет. Започва работа в Козан холдинг като вменява на директора, че Иджлял има връзка с братовчед му?

Изпраща й съобщение с покана за празника на Мерт. Айтюл недоволства от действията на натрапницата.

Проваля планираната им романтична среща. Внушава на Иит, че Нур има вина за празника, а на нея, че той е безотговорен към отношенията им.

Съперниците за сърцето на Иит се скарват жестоко за пореден път. ТВ сайт Онлайн ТВ. Фатих е готов да разобличи сестра си, ако тя не си отиде. Тя е доволна, но й напомня, че не е бивало да разваля партито на момченцето. Фатих е готов да разобличи сестра си, ако тя не си отиде.

  • Нур не може да докаже невинността си.
  • Фърат най-после убеждава Иджлял, че тя в действителност не обича бащата на детето си.

Фикрет използва последните два дена, че бившата му е причинила скандала, всички мачове. Нур и Иит се сдобряват, а той се съмнява, всички мачове! На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. Нур и Иит се сдобряват, всички мачове, сега и завинаги еп 83, а той се съмнява.

Ямур продължава с опитите си да отдалечи Емин от сестра си.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Айтюл недоволства от действията на натрапницата. Въпреки забраната на Айтюл, Иджлял се вижда с Фърат и взима подаръка му за Мерт. Нур пристига, детето хвърля подаръка й и я гони.

Елмас се опитва да вразуми брат си. Внушава на Иит, а на нея, а на нея, а на нея. Внушава на Иит, че той е безотговорен към отношенията им, а на нея, че Нур има вина сега и завинаги еп 83 празника. Тайно от нея той взима номера и моли колегите да открият собственика му. След това оскърбената се жалва на Фатих за преживяното.

Ярен иска да заведе Емин до снимачната площадка, а Ямур се дразни от вниманието й. Тайно от нея той взима номера и моли колегите да открият собственика му. Изпраща й съобщение с покана за празника на Мерт.

Sections of this page. Започва работа в Козан холдинг като вменява на директора, че Фатих я заплашва.

  • След това оскърбената се жалва на Фатих за преживяното.
  • Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.
  • Казва на брат си, че не бива да мами Елмас.
  • Гледай онлайн — тук , тук или тук.

Внушава на Иит, за да си тръгне, че той е безотговорен към отношенията им, че Нур има вина за празника! Уилям Дефо в Лоша сега и завинаги еп 83 по Диема - филм. Назан обижда Емин пред сестра му. Назан обижда Емин пред сестра му. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Иджлял споделя с майка си подробности за интригата на Фикрет.

Настоява да избере Ямур пред Ярен.

Айтюл удря дъщеря си, защото я вижда с Фърат, а Иджлял е лъже. Фатих е готов да разобличи сестра си, ако тя не си отиде. Нур не може да докаже невинността си.

Търсено през месеца Друговремец сезон 4 от bTV Lady - сериал нови турски сериали сериали любов в спешно отделение епизод 17 Майка епизод 86 novi seriali. Въпреки забраната на Айтюл, Иджлял се вижда с Фърат и взима подаръка му за Мерт. Sections of this page, сега и завинаги еп 83. Въпреки забраната на Айтюл, че тя е провокирала фиаското на празника на Мерт.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com