themartinblog.com

Разписание автобус шумен русе

Дата на публикация: 22.03.2018

Новите автобуси са оборудвани с двигатели отделящи по малки емисии на вредни газове, имат по ниско ниво на шума и са с възможност за по добър комфорт на пътуване. Шумен — , бул. Благодарение на дългогодишния опит и знания на авторемонтния персонал, в нея се извършват всички видове ремонтни работи на двигатели от собствения автомобилен парк и на клиенти от страната.

Иван Банков Главен счетоводител Галина Стойчева office shumenpat. Ръководния екип на дружеството са: В последните години автобусният парк се обнови над 60 процента. За дружеството Дружеството е основано на За информация и резервация на удобен за Вас ден и час за преглед:

Връзки За дружеството Още информация. Петър Лунчев, ръководител на отдел Техническа експлоатация и сервизна дейност. За актуална информация моля обадете се на тел ; Сервиз Началник сервиз Изградената практика и дългогодишния опит в техническата експлоатация на автобусите, разписание автобус шумен русе, гарантира своевременно и точно изпълнение на мероприятията осигуряващи техническата им изправност.

Петър Лунчев, ръководител на отдел Техническа експлоатация и сервизна дейност.

Започва работа като главен инженер в системите на Министерство на Транспорта през г. За информация и записвания: Дмитрий Янакев, ръководител отдел Експлоатация.

Търсене на билети за автобусни линии

За информация и резервация на удобен за Вас ден и час за преглед: Сервиз Началник сервиз Иван Банков За контакт Управител инж. Роден през г. Те притежават най-висока V категория за извършване на периодични технически прегледи за всички видове пътни превозни средства съгласно ЗДП, ЗАП, Наредба

Ръководния екип на дружеството са: В последните години автобусният парк се обнови над 60 процента. В сервиза се извършва и абонаментно техническо обслужване. Варна, през г, през г. Работи в дружеството от г. Работи в дружеството от г.

Найти расписание между Русе и Бухарест

Доказан специалист в автомобилния транспорт и доверен партньор на клиенти от друга страна, той успешно ръководи дружеството през изминалите години с помощта на своя екип. Функционира и сграда за ежедневно обслужване на автобусите — маслено стопанство, оборудвано с канал за смяна на масло и с колонки за зареждане на масла и антифриз; автоматична мивка за външно измиване на автобусите, отделение за вътрешно измиване, естакада с пароструйка за частично и цяло измиване и гресировъчен канал.

Опитът на сервизните специалисти, ресурса на материалната база и качеството на извършваните услуги привличат превозвачи от страната, които са поверили на дружеството сервизното обслужване на техните превозни средства.

Транспортна дейност Автобусният парк на дружеството се състои от бр.

За информация и записвания:. За информация и записвания:. Връзки За дружеството Още информация. Благодарение на дългогодишния опит и знания на авторемонтния персонал, в нея се извършват всички видове ремонтни работи на двигатели от собствения автомобилен парк и на клиенти от страната, разписание автобус шумен русе.

През последните години дружеството се утвърди като център, в който собствениците на товарни автомобили и автобуси от страната получават максимален брой услуги на едно място.

Навигационни линкове към другите страници в сайта

За информация и резервация на удобен за Вас ден и час за преглед: Дмитрий Янакев, ръководител отдел Експлоатация. Доказан специалист в автомобилния транспорт и доверен партньор на клиенти от друга страна, той успешно ръководи дружеството през изминалите години с помощта на своя екип.

Новите автобуси са оборудвани с двигатели отделящи по малки емисии на вредни газове, имат по ниско ниво на шума и са с възможност за по добър комфорт на пътуване.

Експлоатация Дмитрий Янакев ianakev shumenpat. За дружеството Дружеството е основано на Дружеството е основано разписание автобус шумен русе Автогара Шумен Информация Началник Началник автогара. Дмитрий Янакев, ръководител отдел Експлоатация. За дружеството Дружеството е основано на Дружеството е основано на Автогара Шумен Информация Началник Началник автогара. Дмитрий Янакев, ръководител отдел Експлоатация.

Дмитрий Янакев, разписание автобус шумен русе, ръководител отдел Експлоатация! Експлоатация Дмитрий Янакев ianakev shumenpat. Новите автобуси са оборудвани с двигатели отделящи по малки емисии на вредни газове, имат по ниско ниво на шума и са с възможност за по добър комфорт на пътуване?

Автобусни линии

От създаването си дружеството се ръководи от инж. Иван Банков Главен счетоводител Галина Стойчева office shumenpat. За актуална информация моля обадете се на тел ; Вътрешноградски транспорт Междуселищен транспорт.

За информация и записвания:

Сервиз Началник сервиз. Сервиз Началник сервиз. Сервиз Началник сервиз.

Също в заглавието:
    30.03.2018 в 10:00 Гъбена:
    Завършва Технически Университет в Република Молдова, специалност Експлоатация в автомобилния транспорт, през г. Работи в дружеството от г.

    06.04.2018 в 09:44 Лъчезарка:
    Новите автобуси са оборудвани с двигатели отделящи по малки емисии на вредни газове, имат по ниско ниво на шума и са с възможност за по добър комфорт на пътуване.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com