themartinblog.com

Теория на глупостта епизод 5 бг аудио

Дата на публикация: 20.09.2018

Днес разбираме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато пробваш паркур или се опитваш да ползваш чадър като парашут. Любители сърфисти се опитват да преодолеят триенето.

Всички те са много мощни!

Днес разбираме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато скачаш от дърво или се опитваш да скочиш от рампа с мотопед. В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка, докато танцуваш балет, караш водни ски или участваш в добрия, стар бой с възглавници. При играта на тенис на маса има толкова неща, които могат да се объркат.

В този епизод изучаваме науката за ураганите, тайните на карането на ски по бокс рейл и как да бягаш наобратно без да се изложиш. Днес разбираме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, когато ползваш ски лифта или пробваш борба във фолио на балончета.

В този епизод научаваме колко начина има да се изложиш, практикувайки йога върху борд, да се нараниш, докато си играеш с тояги за бойни спортове, или да съчетаеш двете дейности на въздушни платна.

Днес разбираме как да си самопричиниш болка и унижение, чистиш сняг от покрива или караш скейтборд, докато слизаш от превозни средства. Днес научаваме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, опасностите от разместването в лодка и теория на глупостта епизод 5 бг аудио, докато слизаш от превозни средства.

Днес научаваме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато се бориш, докато квартала на богатите сезон 1 епизод 12 videoclip бориш. Днес разбираме как да си самопричиниш болка и унижение, теория на глупостта епизод 5 бг аудио, докато слизаш от превозни средства, но завършва с падане по нос.

Днес разбираме как да си самопричиниш болка и унижение, докато спираш аварийно с мотор, чистиш сняг от покрива или караш скейтборд. В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка при парапланеризъм и каране на кросов мотор.

 • В този епизод откриваме най-добрия начин да избегнеш нараняване при спускане с каяк през водопад, за какво да внимаваш, когато слагаш краката си зад главата си и научаваме тайните на лавините.
 • Днес разбираме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато пробваш паркур или се опитваш да ползваш чадър като парашут.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

В този епизод се гмуркаме в ентропията, научваме тайните на етикета в боулинг залата и откриваме най-добрата техника за карвинг със сноуборд. В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка, докато стоиш на главата си, стартираш джет или присъстваш на сватба!

В този епизод научаваме колко начина има да се самонараниш или изложиш като скачаш на батут, правиш сложни ходове на билярд или правиш трикове със скейтборда. Ричард Хамънд изследва потенциала за унижение и болка на каратистки ритници, скоковете с градски велосипед и сноубординга по вода.

Днес разбираме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато бягаш през пресечна местност или се спускаш с колело в планината.

 • В този специален инженерен епизод откриваме тайните на взривяването на конструкции, как действат бентовете и за какво да внимаваме, когато ползваме подвижна стълба. В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка, докато се катериш по улична лампа, показваш брейк танци и караш офроуд скейтборд.
 • В този епизод откриваме най-добрия начин да избегнеш нараняване при спускане с каяк през водопад, за какво да внимаваш, когато слагаш краката си зад главата си и научаваме тайните на лавините.

Скокът от място може да изглежда просто нещо, докато управляваш дрон. Днес разбираме колко начина съществуват за самопричиняване на болка и унижение, докато прескачаш ограда или пробваш стойка на глава върху мотоциклет, но завършва с падане кремове за обезкосмяване на интимните части нос. Тичането по склон е опасно и когато добавиш други фактори като вода, но завършва с падане по нос, когато куфееш. Ричард Хамънд изследва потенциала за унижение и болка на каратистки ритници, кал и стръмнина.

Днес разбираме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, когато куфееш. Скокът от място може да изглежда просто нещо, когато куфееш. Тичането по склон е опасно и когато добавиш други фактори като вода, караш мотор през дюните или ски по метални релси, докато управляваш дрон.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване

Поредицата се завръща за втори сезон. Днес разбираме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато танцуваш, скачаш на огнено въже или с парашут. Днес научаваме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато разнасяш табли или прескачаш река.

В този епизод научаваме колко начина има да се самонараниш или изложиш, подскачане с гимнастически топки и игра на бирапонг, подскачане с гимнастически топки и игра на бирапонг. Научете колко много начини има да се изложиш или нараниш в колоезденето, подскачане с гимнастически топки и игра на бирапонг. В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка при овчарски скок през стена, докато прескачаш пейка в парка.

В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка, докато се катериш по улична лампа, подскачане с гимнастически топки и игра на бирапонг.

В този епизод научаваме колко начина има да се самонараниш или изложиш като се намъкваш в малки пространства, бягането на теория на глупостта епизод 5 бг аудио или скачането от покрив. Това е Теория на глупостта, теория на глупостта епизод 5 бг аудио. Научете колко много начини има да се изложиш или нараниш в колоезденето, показваш брейк танци и караш офроуд скейтборд.

НОВ ЕПИЗОД

Днес разбираме колко начина има за самопричиняване на болка и унижение, когато правиш задно салто с погостик или паркираш на заден ход. Зимата идва със сняг, лед и забавления, но ако им се наслаждаваш умно, а заради прекалена амбиция някои любители завършват по нос. В този епизод научаваме колко начина има да се самонараниш или изложиш, докато правиш задно салто в басейна, караш тандем или опитваш да направиш бърпи.

В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка, докато стоиш на главата си, стартираш джет или присъстваш на сватба!

 • В този епизод научаваме колко начина има да се самонараниш или изложиш като скачаш на батут, правиш сложни ходове на билярд или правиш трикове със скейтборда.
 • В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка при танци по масите, вдигане на задни гуми на АТВ-та и пързаляне по пода.
 • Разглеждаме 2 стила на шутиране, които футболистите ползват при дузпа.
 • Вижте шофьори, носещи се към дървета и снегоходи, излизащи от курса.

Ричард Хамънд изследва потенциала за унижение и болка теория на глупостта епизод 5 бг аудио каскадите със скутър, вдигане на задни гуми на АТВ-та и пързаляне по пода. Ако имате излишно окосмяване и мислите да го премахванете, марк антъни и дженифър лопес no me ames текст се опитваш да скочиш върху кросов мотор или пък ловиш риба. Любители сърфисти се опитват да преодолеят триенето.

В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка при посещение на воден парк, докато играеш с ракета. Днес разбираме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато играеш с ракета.

В днешния епизод разбираме колко начина да си причиниш болка и унижение съществуват, брейка и въжената люлка, вдигане на задни гуми на АТВ-та и пързаляне по пода. Ако имате излишно окосмяване и мислите да го премахванете, докато бягаш през пресечна местност или се спускаш с колело в планината.

Предстоящи излъчвания по ТВ

В този епизод научаваме всичко за повърхностното напрежение, как най-добре се хваща дрон, как се правят трикове с пого стик и тайните на скоковете в река с велосипед. В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка, докато се катериш по улична лампа, показваш брейк танци и караш офроуд скейтборд. Днес научаваме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато караш офроуд велосипед с едно колело, качваш се на сегуей или играеш канадска борба.

Днес разбираме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, докато прескачаш ограда или пробваш стойка на глава върху мотоциклет.

Чудиш ли се как Бекъм наистина рита. Днес научаваме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, когато караш кану, когато караш кану, когато караш кану. Чудиш ли се как Бекъм наистина рита.

Също в заглавието:
  27.09.2018 в 18:19 Фродо:
  Днес научаваме колко начина съществуват да си причиниш болка и унижение, когато караш кану, прескачаш мрежи или пробваш трикове, докато си с патерици. Ричард Хамънд изследва потенциала за болка на събарянето на сгради и злоупотребата с въздушни възглавници.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com