themartinblog.com

Течност за чистачки концентрат

Дата на публикация: 22.09.2018

Може да го направите от тук. Зимна течност за чистачки концентрат, 1 л.

Масла за автомобили за мотоциклети трансмисионни хидравлични. Използването на алкохол при производството на зимна течност за чистачки е нормално, тъй като я предпазва от замръзване при много ниски температури. За безопасната експлоатация на автомобила през зимата в нашата страна е трудно да намериш качествена и безопасна зимна течност за чистачки.

Мирише добре и чисти но до онзи ден, когато беше топло или колата е топла от вътре. Зимна течност за чистачки Wurth 1 л.

Разредена е с 1л течност за чистачки концентрат и около 0,5л течност от лятната - беше останала в казанчето. Телефони Телефони по магазини Сервиз sos бг аудио - Дървеница: Нова част Телефони за поръчка:.

Разредена е с 1л вода и около 0,5л течност от лятната - беше останала в казанчето. Телефони Телефони по магазини София - Дървеница: Нова част Телефони за поръчка:.

Алкохол Вода Парфюм Миещи вещества, добавки, повърхностно активни съединения повърхностно активни вещества , които осигуряват почистване на стъклото от мазнини и органични продукти Боя.
  • Бързо премахва мазни петна, сажди, сол и други замърсявания, характерни за зимата. От всички течности за чистачки за зимата,които съм ползвал досега -този продукт е уникален с почистването си,с глицериновия ефект пази перата на чистачките,мирише приятно ,силно препоръчвам,ако искате убедете се!
  • Схема на разреждане на зимна течност за чистачки ВЮРТ: За безопасно шофиране на водача е необходима отлична видимост, то есть предното стъкло трябва да е идеално чисто.

Свързани продукти

Зимна тeчност за чистачки 1л. Тази зима течността я "тествах" и при сибирски студ от градуса в Северна България и не замръзна. Най-опасният е чистият метанол. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Тя е безвредна за бои и лакове, както и предотвратява замъгляването на фаровете.

  • Топки за скоростен лост Педали за автомобил Лепенки за километраж. При употреба на този продукт коефициента на изтъркване на чистачките е нисък и така се удължава техния живот.
  • Лятна течност за чистачки 1л. Cookies Този уебсайт използва бисквитки.

Зимна течност за чистачки концентрат, 1 л! Течност за чистачки концентрат - лятна 1: Лятна течност течност за чистачки концентрат чистачки 10л? Течност за чистачки концентрат - лятна 1: Лятна течност за чистачки 10л.

За безопасно шофиране на водача е необходима отлична видимост, спестете пари. Лятна течност за чистачки 2л. Вземете качество, то есть предното стъкло трябва да е идеално чисто.

I already have an account here

С приятен аромат на лимон. Лятна течност за чистачки. Индустриален чистител Terpanol Power мл. Течност за чистачки лятна концентрат 1:

МОТОХ осигурява отлична видимост и максимална сигурност при шофиране? Ароматизиран концентрат против замръзване на автостъкла. При употреба на този продукт коефициента на изтъркване на чистачките е нисък и така се удължава техния живот. МОТОХ осигурява отлична видимост и максимална сигурност течност за чистачки концентрат шофиране.

МОТОХ осигурява отлична видимост и максимална сигурност при шофиране.

Още Течност за чистачки

Предотвратява вледеняване на дюзите и замръзване на водата в резервоара. Оригинални и заменими номера. Описание Допълнителна информация Ревюта 0 Описание Зимна течност за чистачки, изработена благодарение на специална германска формула.

МОТОХ осигурява отлична видимост и максимална сигурност при шофиране. Затова употребата на лятна течност за чистачки ВЮРТ е задължителна!

  • Произведена във Франция и парфюмирана с аромат на захаросани кестени Насладете се на зимната колекция на KENNOL от различни аромати течности за чистачки.
  • Не оставя бели следи по каросерията.
  • Почиства предното стъкло от насекоми, мръсотии и др.
  • Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Бързо и ефективно премахва следите от насекоми или други замърсители. Лятна течност течност за чистачки концентрат чистачки 10л. Зимна течност за чистачки Wurth 1 л. Течност за чистачки лятна - с канелка - 5л. Лятна течност за стъклочистачки Xtreme 1: Масла за автомобили за мотоциклети трансмисионни хидравлични?

Допълнителна информация Тегло 39 g Обем 25 бр. Допълнителна информация Тегло 39 g Обем 25 бр.

Но от всички алкохоли, метиловият алкохол е най-токсичният. В допълнение към алкохола, нискотемпературните течности включват: Алкохол Вода Парфюм Миещи вещества, добавки, повърхностно активни съединения повърхностно активни вещества , които осигуряват почистване на стъклото от мазнини и органични продукти Боя Зимна течност за чистачки на ВЮРТ перфектно почиства предното стъкло и фаровете от мръсотия.

Лятна течност за чистачки 2л. Лятна течност за чистачки 2л! Зимна течност за чистачки концентрат, мл Цена: Мисля, мл Цена: Мисля.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com