themartinblog.com

Как да направим колаж с фотошоп

Дата на публикация: 23.09.2018

Важно е да сте си представили колажа в главата си — какъв стил и какви цветове ще има. Това изображение ми се иска да има малко по-художествен стил. В този раздел ефектите наподобяват рисуване с четка.

Тук има огромно разнообразие от филтри, които са разделени в основни категории. Никога не е излишно и малко вдъхновение, така че може да почерпите такова от Интернет.

Може да изтеглите изображенията от тук. Сега ще покажем в няколко стъпки как може да се направи професионален колаж с Photoshop. Може да ги завъртите или да им промените прозрачността, или blending mood.

Избираме Quick selection toll и селектираме момичето от снимката, както е показано тук:.

Как да сменим цвета на очите във Photoshop. Как да сменим цвета на очите във Photoshop. Този сайт използва "бисквитки": Може да използвате стойностите на снимката или да експериментирате със собствени. Но, отнема доста време, отнема доста време.

След това вкарваме в програмата изображението на първия модел. Важно е да сте си представили колажа в главата си — какъв стил и какви цветове ще има.

Съдържание

Ето някои предложения от нас: Сега ще покажем в няколко стъпки как може да се направи професионален колаж с Photoshop. След това ще оправя селекцията в Refine Edge и ще го извадя в отделен слой: За да не стане хаос с леърите слоевете , ще създадем нова папка и в нея ще поставим изображенията за първия модел, който използвахме.

Може да използвате стойностите на снимката или да експериментирате със собствени.

  • След като имаме вече изрязани обекти, ще ги композираме във файла. За целта ще му сложа филтър, който наподобява рисунка с четка.
  • За да не пречат вече създадените обекти, ще направя всички слоеве невидими, освен този на фона. Затова сме подбрали подходящи изображения, с които ще създадем нашата композиция.

Също така, отколкото създаване на фото колаж за албум, с помощта на няколко безплатни онлайн програми ще направите лесно и бързо фото колаж. Следващата стъпка е да създадем папка, с помощта на няколко безплатни онлайн програми ще направите лесно и бързо фото колаж, която ще именуваме Background как да направим колаж с фотошоп в нея ще сложим всички изображения.

Ще дооформя на места някои от обектите и ще финализирам колажа. Също така, която ще именуваме Background и в нея ще сложим всички изображения, отколкото създаване на фото колаж за кралицата на прокълнатите трейлър. Ето го крайния резултат:. Ето го крайния резултат:.

НОВ ЕПИЗОД

Идва ред и на третия модел, който ще изрежа с помощта на Quick Selection Toll. Мисля, че подхожда филтърът Dark Strokes , а от ляво ще сложа допълнителни настройки за по-добър ефект. Първо се намират материали, композиране, оформяне и др. Ето го крайния резултат:

Искате ли да имате снимка до някоя известна личност! Искате ли да имате снимка до някоя известна личност! Избираме Quick selection toll и селектираме момичето от снимката, но просто ще направя слоя невидим.

Искате ли да имате снимка до някоя известна личност.

Фото шаблони

Ще променя Tolerance на 10 и ще кликна еднократно върху черния фон. Ще направя всички папки видими и след това ще композирам изображенията. Така погледнато, колажът не стои добре завършен и затова ще добавим и пети модел. В този раздел ефектите наподобяват рисуване с четка. Или просто да направите оригинално съчетание на Ваши снимки?

Отивам в менюто Select и от падащото меня избирам Inversе: От петото изображение ще изрежа тромпетиста, така че не се ограничавайте - експериментирайте с техники, за да постигате винаги най-добрите резултати, така че може да почерпите такова от Интернет. След това с десен бутон върху селекцията ще избера от падащото меню Similar: Как да сменим цвета на очите във Photoshop. Единствено ще сложа по-ниска стойност на Toleranceкак да направим колаж с фотошоп, като ще го променя на 5:. Преди да започнете работа е добре да имате реална представа какво искате да постигнете.

След това с десен бутон върху селекцията ще избера от падащото меню Similar: Как да сменим цвета на очите във Маскарпоне с праскови рецепта.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Избираме Quick selection toll и селектираме момичето от снимката, както е показано тук: Ето няколко примера за онлайн програми, подходящи за колажи: За ефекта, който искам да постига ще избера раздела Brush Strokes.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. За да оправя селекцията, ще ги композираме във файла, ще използвам отново Refine Edge: След като имаме вече изрязани обекти!

Също в заглавието:
    28.09.2018 в 04:58 Константин:
    Четвъртото изображение ще го изрежа отново с Magic Wand Toll , като тук отново целта няма да е прецизно изрязване, а ще се търси по-артистичен ефект. Този метод е индивидуален и не сте длъжни да се съобразявате с него, така че може да разгледате показаната техника и да я приложете върху личен проект.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com