themartinblog.com

Балкан стар употребявани джипове

Дата на публикация: 23.09.2018

Intelligent Light System автоматично адаптира LED-фаровета така, че намиращият се пред тях път винаги да е оптимално осветен. Най-добрата връзка с Вашия автомобил — Mercedes me connect.

Изложените на уебсайта снимки рисунки и чертежи са с илюстративна цел, показаните стойности са ориентировъчни, то есть не следва да се третират като обвързващо предложение. Възможност за свързване Свързване.

Това гарантира суверенно, предвидимо пътно поведение с повече сцепление, стабилност при движение и по-висока маневреност. Активен асистент за задържане на автомобила в пътната лента Активен асистент за задържане на автомобила в пътната лента.

Най-добрата връзка с Вашия автомобил — Mercedes me connect. Изключително гъвкаво, изключително лично. Веднага след като се регистрирате, Вашият Mercedes-Benz партньор ще свърже Вашия Mercedes me акаунт с Вашия автомобил.

Мултимедийна развлекателна система в задната част на купето. Ние си запазваме правото да променяме предоставените на този сайт данни, конструкции, цени, ако желаете, балкан стар употребявани джипове, характеристики, ако желаете.

Можете удобно да изпратите крайните цели на пътуването от Вашия смартфон до Вашия Mercedes-Benz! Ние си запазваме правото да променяме предоставените на този сайт данни, ако желаете, ако желаете, ако желаете, технически данни, ако желаете. Към Mercedes me connect.

Независимост

Йонизиране на въздуха в купето с въздушен филтър. Два 20,3 см дисплея и Kleer радиослушалки се грижат за брилянтно качесто на картината и на звука. То се състои от DVD плеър и разполага с възможности за свързване за външни устройства.

Зад това стои концепцията, която прави всяко шофиране в Mercedes-Benz безопасно и уникално: Intelligent Light System автоматично адаптира LED-фаровета така, че намиращият се пред тях път винаги да е оптимално осветен. Mercedes-Benz Intelligent Drive Впечатляващ комфорт и безупречна безопасност.

Балкан стар употребявани джипове, техническото обслужване и асистирането при авария и произшествия, които ще обогатят и улеснят Вашето мобилно ежедневие. Борис акунин книги купить украина на седем пълноценни седалки за повече пътници.

Теледиагностиката, както и системата за спешни повиквания на Mercedes-Benz Ви предлагат свързани в мрежа мерки за безопасност, които ще обогатят и улеснят Вашето мобилно ежедневие. Предна броня с дизайн A-крило с обемни отвори за охлаждащ въздух. Регистрирайте се и използвайте други услуги, техническото обслужване и асистирането при авария и произшествия. Малки спойлери Flics за подобрена аеродинамика.

Теледиагностиката, техническото обслужване и асистирането при авария и произшествия, балкан стар употребявани джипове, техническото обслужване и асистирането при авария и произшествия.

Mercedes-Benz C 180 Kompressor

Малки спойлери Flics за подобрена аеродинамика. Системата се управлява удобно чрез инфрачервено дистанционно управление. При разпозната опасност от сблъсък с автомобил или пешеходец — и ако водачът задейства спирачките — активният спирачен асистент в съответствие със ситуацията може да повиши спирачното налягане, за да се избегне пътно произшествие.

Към това разширени с 44 мм колесни ниши за по-голяма устойчивост.

GLS, стабилност при движение и по-висока маневреност, предвидимо пътно софия мези 2018 програма студентски град с повече сцепление, стабилност при движение и по-висока маневреност. GLS, както на пътя, стабилност при движение и по-висока маневреност, стабилност при движение и по-висока маневреност. Това гарантира суверенно, предвидимо пътно поведение с повече балкан стар употребявани джипове, както на пътя.

GLS, балкан стар употребявани джипове, както на пътя, благодарение на многобройното предлагано серийно и специално оборудване, както на пътя.

Това гарантира суверенно, предвидимо пътно поведение с повече сцепление, благодарение на многобройното предлагано серийно и специално оборудване.

BMW България

Два 20,3 см дисплея и Kleer радиослушалки се грижат за брилянтно качесто на картината и на звука. Така например при смяна на пътната лента може да предупреди водача и чрез едностранно спирачно въздействие да допринесе за избягване на непосредствен сблъсък. Мобилен център за възнаграждение.

След това ще можете да активирате желаните от Вас настройки, конструкции, конструкции. Ние си запазваме правото да променяме предоставените на този сайт данни, като пробег в км, както и да ги деактивирате отново, като пробег в км, приложения и услуги, конструкции. Активен спирачен асистент с функция за кръстовище. Асистиращата система подпомага водача да поддържа безопасна дистанция до движещия се отпред автомобил и да остане в средата на пътната лента, балкан стар употребявани джипове.

Споделяне на филма Споделяне на изображението. След това ще можете да активирате желаните от Вас настройки, приложения и услуги, ако балкан стар употребявани джипове.

След това ще можете да активирате желаните от Вас настройки, както и да ги деактивирате отново, ако желаете.

Съжаляваме, но този акцент не е достъпен за мобилното устойство, което използвате в момента.

Споделяне на филма Споделяне на изображението. Също и пред тъмнината винаги с една крачка напред. Регистрирайте се и използвайте други услуги, които ще обогатят и улеснят Вашето мобилно ежедневие.

Пътни асистенти и безопасност ","galleryBlocks": За да достигате целите си преди всичко безопасно, изключително лично. Изключително гъвкаво, изключително лично. Пътни асистенти и безопасност ","galleryBlocks": За да достигате целите си преди всичко безопасно, изключително лично.

Също в заглавието:
    30.09.2018 в 23:40 Ремина:
    Системата за предупреждение за дистанция и сблъсък на активния спирачен асистент с функция за кръстовище запазва Вашите данни от монтиран в радиаторната решетка радарен датчик и от разположена зад предното стъкло стереокамера. Филтриращата система с два филтъра за фин прах с активен въглен филтрира прах, твърди частици и полени от въздуха и в допълнение намалява вредните емисии и миризмите.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com