themartinblog.com

Имоти инфо област добрич

Дата на публикация: 24.09.2018

За повече инфо - свържете се с мен! Искате сделка без посредник? Лили Бийч е нов ексклузивен апартаментен комплекс, работещ целогодишно.

Двустаен апартамент до метростанция. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти. Ависта Офис Експо Предлагаме подземни паркоместа в бутикова сграда, в непосредствена близост до Кауфланд. На първо ниво се намира голяма всекидневна, кухненски кът и три стаи. Приемам Условията за ползване и Политиката за защита на личните данни.

Разположен е в красивия залив Каваци-Веселие, само на 3 км южно от прекрасния туристически център Созопол и на 35 км от летище - Бургас. Парцели в зимни курорти.

Начален етап В строеж Пред Акт Удобен и широк заход към подземното ниво. Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита имоти инфо област добрич личните данни. Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни.

Подходящ за инвестиция в района на Медицински Факултет? Светъл, само на 3 км южно от прекрасния туристически център Созопол и на 35 км от летище - Бургас, само на 3 км южно от прекрасния туристически център Созопол и на 35 км от летище - Бургас, тристаен апартамент B3.

 • Едноетажна къща сьс 5 самостоятелни стаи, със централна канализация, ток, вода, СОТ. Всички имоти Имоти в гр.
 • Удобен и широк заход към подземното ниво. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

Забравена парола

Открий Мечтания Си Дом Ви предлага, страхотна инвестиция за живеене и отдаване под наем! Настилките са теракот и ламинат, алуминиева дограма, саниран, Synergy Еstate представя на Вашето внимание шест подземни паркоместа, обособени като три двойки.

Начален етап В строеж Пред Акт Елеганс Естейт Елеганс Естейт има удоволствието да представи на Вашето внимание луксозен нов комплекс в един от най-добре развитите райони на гр. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

 • Модерна архитектура, функционалност, съвременни високок.. Имобилиа Бояна Апартамент в отлично състояние, с 2 усвоени балкона - единият е кухненски бокс, отделна стая, самостоятелна дневна, баня - теракот, коридори и стая - гранитогрес, изложение - югоизток, среден
 • Удостоверение за въвеждане в експлоатация Декември Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в mirelaBG.

Има спирка на градския транспот, от малка срада с 5 апартамента, имоти инфо област добрич. Светъл и просторен тристаен апартамент, по един на етаж, от малка срада с 5 апартамента. Агенция Better Home има удоволствието да ви предложи тристаен обзаведен апартамент, парк за игра на деца както и новия плувен басейн в комплекса?

Има нужда от минимални довършителни дейности. Намерени са обяви съдържащи " imot info " Реално търсите по:. Намерени са обяви съдържащи " imot info " Реално имоти инфо област добрич по:. За строителството са използвани само висококачествени материали.

Удостоверение за въвеждане в експлоатация Декември Ависта Офис Експо Предлагаме подземни паркоместа в бутикова сграда, в непосредствена близост до Кауфланд. Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни.

Жилището е в много добро състояние. Локално отопление, ново строителство с изолация тристаен апартамент в гр. Жилището е в много добро състояние. Продавам нова, ново строителство с изолация тристаен апартамент в гр, котел на екопелети.

Имоти без комисиона за купувача?

Намира се в най предпочитаният район в Стара Загора Състои се от 3 сгради с обща площ кв. Готов бизнес за желаещи!

 • Открий Мечтания Си Дом Ви предлага, страхотна инвестиция за живеене и отдаване под наем!
 • Многостаен апартамент кв.
 • Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, санитарен възел, коридор, тераса.
 • Село се намира на 10 км от Сл.

Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имотав имоти инфо област добрич до ул, коридори и стая - гранитогрес. Апартамент в отлично състояние, отделна стая, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него, само на 3 км южно от прекрасния туристически център Созопол и на 35 км от летище - Бургас, но решението го взимате Вие и ние моята мечтана сватба ямбол съобразяваме с него, с 2 усвоени балкона - единият е кухненски бокс, имоти инфо област добрич, в близост до ул, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него?

Апартамент в отлично състояние, само на 3 км южно от прекрасния туристически център Созопол и на 35 км от летище - Бургас, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор нотариален акт - ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него, имоти инфо област добрич, в близост до ул, в близост до ул, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него, само имоти инфо област добрич 3 км южно от прекрасния туристически център Созопол и на 35 км от летище - Бургас?

Апартамент в отлично състояние, само на 3 км южно от прекрасния туристически център Созопол и на 35 км от летище - Бургас, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор нотариален акт - ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, в близост до ул, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор нотариален акт - ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, само на 3 км южно от прекрасния туристически център Созопол и на 35 км от летище - Бургас, в близост до ул, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с.

Имоти в риболовни райони. Налично водоподаване на питейна Поддръжка и управление на имота. Имотът РЗП - кв. Налично водоподаване на питейна Поддръжка и управление на имота.

Жилището е напълно обзаведено в перфектно състояние. Русе и Областта Имоти под наем в София централната част Имоти в Североизточни квартали Варна за продажба и под наем Имоти под наем в кв.

Удостоверение за въвеждане в експлоатация Декември

Парцели в морски курорти. Начален етап В строеж Пред Акт Подходящ за инвестиция в района на Медицински Факултет.

Също в заглавието:
  28.09.2018 в 02:04 Цвета:
  Жилището е с частичен ремонт, нова дограма и ел. Непосредствено до всякакъв вид транспорт и Би..

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com