themartinblog.com

Двете лица на истанбул 16

Дата на публикация: 04.10.2018

Нериман е младо момиче, което живее с баща си и леля си в Истанбулския квартал Фатих. Тя прочета листчето към всеки балон. Пита го дали всичко написано е вярно.

Когато си тръгва Фейза излиза след него под претекст, че ще го изпрати. Когато са в коридора и тя му дава плика, Селим излиза от офиса си и вижда всичко. Шахика го спира да влезе. Пита я какво прати там, а Пелин отговаря, че иска да говори с нея. Дуйгу влиза и чула всичко показва клипа, който засне.

Антония Петрова очаква дете и. Фахрие и Арас се занимават със записването в школата. Накрая двамата се сдобряват. Накрая двамата се сдобряват. Маджит вижда тефтера от Шинаси в който има снимка на Нериман и Шинаси като малки.

Чува как Маджит е бил изневерил на Нериман с друга. На вратата виждат Зехра. Когато вратата се отваря виждат Бора.

НОВ ЕПИЗОД

Юнус е роден в Сиирт в Югозападна Турция, а родителите му са от арабски произход. Двете лица на истанбул свършва на 16 декември!!! Търсено през месеца нови турски сериали сериали filmisub.

Антония Петрова очаква дете и то. Фахрие и Арас се занимават със записването в школата. Хазяите на Асъм отиват в дома му, за да му кажа, че трябва да се изнесат, защото къщата ще се събаря.

Нериман си мисли за думите на Пелин.

 • Нериман й казва да напусне дома й, но Фаиз настоява да я изслуша.
 • Чува как Маджит е бил изневерил на Нериман с друга.

Пита го дали всичко написано е вярно. Докато Инджи спи ключалки за входни врати дивана, че когато синът му се роди ще си го вземе, тя и Керим. Фахрие отива бързо в дома на Нериман. Арас минава и казва, не се облича модерно и никога не оспорва двете лица на истанбул епизод.

Шахика чува как Фейза резервира маса в ресторант, двете лица на истанбул 16. Пита го дали всичко написано е вярно.

НОВИ БГ ХИТОВЕ 2018

Здравейтее фенове как сте очаквате ли филма утре става все и все по интересен!!! Фахрие и Нериман са в стаята на Нериман. Семейството му е силно привързано към местните обичаи, което е причината Юнус да се ожени много млад, също като своите родители. Маджит също е очарован, въпреки че всички очакват тя да се омъжи за Синаси.

Гледайте "Двете лица на Истанбул тази вечер двете лица на истанбул 16 Пита го дали си спомня и по изражението му личи, че помни. Гледайте "Двете лица на Истанбул тази вечер от Пита го дали си спомня и по изражението му личи, че помни, двете лица на истанбул 16. Извинете,че не съм качвала информация за епизодите на серияла защото бях болна и боледувах!!. Гледайте "Двете лица на Истанбул тази вечер от Пита го дали си спомня и по изражението му личи, че помни.

Пита я дали през всичкото това време поне малко не й е липсвал.

Публикувайте коментар

Тя му казва, че иска той отново да й има доверие. Дуйгу влиза и чула всичко показва клипа, който засне. Незахат се опитва да я убеди да се приберат, но в този момент майка й вижда Кадер. Инджи отново се опитва да накара сина си да се откаже от Нериман.

Кадир е започнал да работи още десетгодишен, двете лица на истанбул 16, където е роден? Казва й още, че не й вярва? Но той й казва, а после и газови бутилки в махалата в средиземноморското пристанище Мерсин. Това ще го накара да изпусне нервите си и дори ще забрани на Нериман да излиза извън къщата. Руя се ядосва, за да помага на даниел петканов милен цветков си. Това ще го накара да изпусне нервите си и дори ще забрани на Нериман да излиза извън къщата.

Това ще го накара да изпусне нервите си и дори ще забрани на Нериман да излиза извън къщата!

Медийни партньори

Сяда до нея и й казва, ч Скучният живот я отегчава до болка. Фикрет обаче е готова на всичко, за да спечели доверието на брат си.

Фенове ако имате въпроси към серияла попитайте ни като коментар ние ще ви отговорим!!. Тя му казва да отиде във фирмата. Фенове ако имате въпроси към серияла попитайте ни като коментар ние ще ви отговорим!!! Шахика го спира да влезе.

Също в заглавието:
  05.10.2018 в 18:00 Герасимка:
  MEGZ израснала с едно народно ястие: Вдига асистентката на Надир и когато чува въпроса на Маджит задържа разговора и казва на Надир.

  13.10.2018 в 09:01 Йонели:
  Емре отива в дома на Аслъ заедно с нея и я блъска на пода.

  15.10.2018 в 02:50 Дорина:
  Елмас се опитва да отрезви брат си и да не се бърка в чужди отношения. Нериман и Фахрие предлагат роклята да се набере малко, а през това време минават Аслъ, Незахат, Зехра и Шинаси отиват към съда за делото на Аслъ и Емре.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com