themartinblog.com

Докоснати от слънцето епизод 190

Дата на публикация: 10.10.2018

Провалена е покупката на лозов масив. Антони започва работа в компанията на семейство Матеу.

Евредики се опитва да прелъсти Ахилеас, но той я отблъска. Анастасия и Адриани се скарват жестоко. Разстроена излиза от къщата през ноща. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. В момента, в който тръгва да я прегръща влиза Дафни. Излизат на разходка,но двама мъже ги нападат..

Предлага му много по-висока цена. Матеос не одобрява това, че и двамата не са свободни, че и двамата не са свободни. Предлага му много по-висока цена. Анастасия и Сифис разговарят. Анастасия и Сифис разговарят.

Той иска да и върне шала,който е забравила в хотелската му стая.
 • Мелина прочита един имейл адресиран до Сифис и разбира,че мъжа и има извънбрачно дете.
 • Докоснати от слънцето еп.

Популярни публикации

Разбира,че и се обажда Ахилеас. Ахилеас също е много разочарован от съпругата си. Бизнесменът Маркус поръчва на Антони да провали сдружението между двете фамилии. В този момент е прострелян в ръката от наемник на Евредики и Антонис. Анастасия и Сифис разговарят.

 • Бизнесменът Маркус поръчва на Антони да провали сдружението между двете фамилии.
 • Маркос открива,че са изчезнали документите на фирмата и тези уличаващи Ахилеас.

Мелина се чуства неудобно и казва на мъжа си да си тръгват от къщата на Ахилеас. Мелина се чуства неудобно и казва на мъжа си да си тръгват от къщата на Ахилеас.

Сифис разбира, че има дете от Ангелики. Сифис разбира, че докоснати от слънцето епизод 190 дете от Ангелики. Сифис разбира, че има дете от Ангелики.

Мелина се притеснява,че повече няма да може да забременее. Матеос е ядосан,че брат му Ахилеас открито флиртува с Мелина. Ахилеас се обажда на Мелина и и казва, че иска да я види.

Анастасия и Сифис разговарят.

Матеос казва на Анастасия,че все още я обича. Сифис го вдига и вижда снимка на Докоснати от слънцето епизод 190 в телефона му. Сифис го вдига и вижда снимка на Мелина в телефона му? Сифис го вдига и вижда снимка на Мелина в телефона му. Матеос казва на Анастасия,че все още я обича.

НОВ ЕПИЗОД

Ахилеас успява да заблуди Сифис ,че тава е телефона на Мелина. Твърди ,че е бил принуден от баба си да се ожени за Мария. Ахилеас моли за отсрочка Михалис. Той и споделя,че има извънбрачно дете ,но това трябва да остане в тайна. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.

Излизат на разходка,но двама мъже ги нападат. Семейството на Сифис са на гости в Кипър при семейство Матзеу. Той е категоричен,че ще го прати докоснати от слънцето епизод 190 затвора. Семейството на Сифис са на гости в Кипър при семейство Матзеу.

Семейството на Сифис са на гости в Кипър при семейство Матзеу. Бабата на Ахилеас му предлага да продаде неин имот ,за да солено тесто без печене изплати на Михалис. Семейството на Сифис са на гости в Кипър при семейство Матзеу.

Медийни партньори

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Василики гостува на Мелина. Ахилес и Мелина се изненадани от тази неочаквана среща. Те скриват от близките си,че вече се познават.

Цяла вечер не може да заспи и отива в градината, за да си събере мислите. Цяла вечер не може да заспи и отива в градината, за да си събере мислите. Матеос е ядосан,че брат му Ахилеас открито флиртува с Мелина!

Също в заглавието:
  17.10.2018 в 19:14 Хуба:
  Матеос не допуска Антонис до новите лозя. Конкурс за лого на БНТ.

  19.10.2018 в 17:20 Пресиана:
  Сифис разговаря с чичо си за Ангелики.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com