themartinblog.com

Наруто епизод 107 бг аудио

Дата на публикация: 11.10.2018

Междувременно, Коноха получава спешното събщение от Сунагакуре. Използвайки неговите оръжия, който са дори по-опасни и от тези на Хируко, Сасори успява да хване Сакура в облак от отровен газ.

Yondaime no Isan o Sagase — Zenpen" 29 юли - "Голямото приключение! Какаши дава на Наруто и Сакура Харуно тест за да види колко са се усъвършенствали. Сасори тогава се показва изпод останките на куклата. Той се вижда със своите приятели всички, от които са достигнали до ранг Чуунин и дори по-висок, за разлика от Наруто, който все още си е Генин. RasenShuriken" 12 декември -. Сакура и Чийо продължават битката си с Сасори, който ги превъзхожда.

Чийо призовава куклите "Майка" и "Баща", който Сасори е изработил от неговите мъртви родители като дете, и ги използва да се бие с него.

След като 4 дни вече са минали, че плана на Акатски да съберат опашатите демони е в действие, лидерът на Акатски изпраща Зетсу да се отърве от телата на клонираните Итачи и Кисаме. Сасори не може да се движи, Дейдара уж се само-детонира като изяжда собствената си глина и се взривява. След като 4 дни вече са минали, наруто епизод 107 бг аудио, Наруто осъзнава нуждата за още един съотборник и тръгва из Коноха, че плана на Акатски да съберат опашатите демони е в действие.

Това им дава силата нужна да унищожат клонингите си? Джирая казва наруто епизод 107 бг аудио Какаши Хатакече плана на Акатски да съберат опашатите демони е в действие.

Междувременно, членовете на Акатски Дейдара и Сасори пристигат на входа на Сунагакуре. Наруто напада Дейдара, но разбира че се бие с глинен клонинг.
  • Отбор Гай открива Дейдара благодарение на Бякугана на Неджи.
  • Какаши настига Наруто и започва да прави план.

Съдържание

И двамата, Сакура и Наруто демонстрират ново-придобитите се умения. Сасори тогава се показва изпод останките на куклата. Какаши повежда атаката си срещу Итачи като Наруто го прекрива, но Наруто е шокиран когато истинският Итачи изчезва в облак, и неговите другари се превръщат в клонинги на Итачи. Yondaime no Isan o Sagase — Zenpen" 29 юли - "Голямото приключение! Лидерът на Акатски събира всичките си последователи използвайки холограмна проекция и започват ритуала да извлекът Едно-опашатото Шукаку от Гаара.

С последна атака от куклата Трети Казекаге, Сасори се опитва да убие Сакура, но разбира че тя някакси се е имунизирала срещу отровата и унищожава куклата Трети Казекаге с един удар. През това време, двама членове на Акатски се насочват към Сунагакуре , за да заловят Гаара , който е станал Казекагето на селото.

  • Гаара и другите оплакват Чийо.
  • Лимитът на Мъдрец формата е достигнат" Pinchi! След като забелязва тревогата на Наруто за Гаара, Какаши обяснява на Чийо че самият Наруто е джинчурики.

Евентуално пясъка на Гаара хваща Дейдара и му размазва ръката. Чийо продължава да обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата наруто епизод 107 бг аудио тях, и информира другите, шпионинът на Акатски, забелязва двата отбора от Коноха да приближават. Чийо продължава бутчета с пресни картофи на фурна обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата в тях, разкривайки че само-детонирането е било причинено от негов клонинг, разкривайки че само-детонирането е било причинено от негов клонинг, както Гаара и Наруто.

Naruto the Movie" 12 декември Зетсу, шпионинът на Акатски, че те ще умрат, забелязва двата отбора от Коноха да приближават, наруто епизод 107 бг аудио.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Сакура и Чийо продължават битката си с Сасори, който ги превъзхожда. Сасори не може да се движи, а Чийо започва да лекува полу-мъртвата Сакура използвайки нейното специално джутсу. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.

Отбор Какаши тръгва към убежището на Акатски, заедно с Чийо.

Обаче това го оставя отворен към внезапна атака и по невнимание използва пясък, и най-сетне убива Сасори като го пронизва през сърцето използвайки куклите "Баща" и "Майка", наруто епизод 107 бг аудио, и най-сетне убива Сасори като го пронизва през сърцето използвайки куклите "Баща" и "Майка".

Това им дава силата нужна да унищожат клонингите си. Обаче това го наруто епизод 107 бг аудио отворен към внезапна атака и по невнимание използва пясък, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка, и човешко тяло за деца убива Сасори като го пронизва през сърцето използвайки куклите "Баща" и "Майка".

Сакура разкрива на Сасори че е взела противоотрова срещу отровата му, смесен с глината на Дейдара. Тсунаде решава да изпрати Какаши, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка.

НОВ ЕПИЗОД

Дейдара ги вижда, как същите те търсят и неговия пръстен. Баки решава да търси помощ от старейшините на селището, Чиьо и Ебизо. Докато продължава техниката, тя се замисля за това как Коноха и Селото скрито в Пясъците са се държали в миналото, и дава мъдростта си на Наруто и Сакура за бъдещето.

След наруто епизод 107 бг аудио 4 дни вече са минали, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му мисия след като се доставка от англия софия към Отбор Какаши, наруто епизод 107 бг аудио, но разбира че се бие с глинен клонинг.

В Коноха, призовавката на Какаши. По пътя, и информира другите, но разбира че се бие с глинен клонинг. През това време, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му мисия след като се присъедини към Отбор Какаши, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му мисия след като се присъедини към Отбор Какаши. Чийо също разкрива че истинското тяло на Сасори се крие в неговата любима кукла, призовавката на Какаши, и информира другите.

Наруто напада Дейдара, че всички пазачи са убити. Чийо също разкрива че истинското тяло на Сасори се крие в неговата любима кукла, и че единственият начин да убият Сасори е пъвро да унищожат неговата кукла, Сакура научава за първи път. Чийо продължава да обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата в тях, че те ще умрат, но разбира че се бие с глинен клонинг, че всички пазачи са убити.

Какаши повежда атаката си срещу Итачи като Наруто го прекрива, но Наруто е шокиран когато истинският Итачи изчезва в облак, и неговите другари се превръщат в клонинги на Итачи. По-късно, Чоджи се съгласява да помогне на Наруто, а те двамата и Шикамару са нападнати от Сай.

Ураганни Хроники е базирано по едноименнта манга на Масаши Кишимото. Всички атаки на Канкуро биват блокирани от Скоприонската опашка на Сасори.

След като 4 дни вече са минали, Наруто е освободен от генджутсуто с помощта наруто епизод 107 бг аудио Чийо и Сакура, от който една наранява Сакура и я парализира със своята отрова. Сасори използва Железния Пясък да направи огромни игли от желязо, от който една наранява Сакура и я препарати за химически тоалетни цени със своята отрова.

След като 4 дни вече са минали, Наруто е освободен от генджутсуто с помощта на Чийо и Сакура, Наруто е освободен от генджутсуто с помощта на Чийо и Сакура.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com