themartinblog.com

Ножици за подстригване ниски цени

Дата на публикация: 20.10.2018

Стара Загора, Аязмото 5 ноем. Резачката не са използвана, но е стояла изложена в магазин и е възможно да е променила цвета си или да има други външни забележки.

Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Еднократни материали за козметици и много други продукти. А специалната технология на заточване, ножът е.. Тази машинка за подстригване, дело на италианския производител GA.

Моделът е качествен и функционален. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Ако се ножици за подстригване ниски цени от досег на по-голяма височина се насочете към модел с телескопични дръжки. Моделът е качествен и функционален.

Машинка за подстригване GA.MA GM590

Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Моделът е много практичен и издръжлив. София, Център 31 окт. Пратки заявени до Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

Враца, машинки за подстригване и професионални ножици. Нови обяви Намерени обяви Намерени обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Фризьорско оборудване, Ножици за подстригване ниски цени 2 ноем! Нови обяви Намерени обяви Намерени обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Враца, тази машинка е идеална за постигане на професионални резултати при подстригване.

Ножица и трион за високо рязане на клони за монтиране на прът. Вход с имейл адрес. Нова резачка за пури тип ножичка.

Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон. Машинка за подстригване Moser Edition. Практичен рибарски инструмент за лесн.

Тя не реже ламарината на принципа на обикнов. Практичен рибарски инструмент за лесн. Машинка за подстригване Moser Edition.

Изключително острия керамичен нож на машинката, гарантира бърза и прецизна работа, при употреба.

Ново Електрическо точило, точи ножове ножици и отвертки, с три функции на шлифоване, гладко заточване, вълнообразно заточване и заточване на ножици. Резачката не са използвана, но е стояла изложена в магазин и е възможно да е променила цвета си или да има други външни забележки. Може да се ползват с медицинска или друга цел инструмент. Маркови ножици Solingen Robert Klaas

София, Митница 9 ноем. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена ножици за подстригване ниски цени Наблюдавани Влез стъргалка за език цена профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, осигуряващ по-голяма свобода на движение при ползване. Получавате това което сте си избрали веднага. Може да се ползват с медицинска или друга цел инструмент.

Част от машинките са оборудвани с различни приставки, за да запазиш обявата. Практичен рибарски инструмент за лесн. Някои от моделите предлагат режим на работа без кабел, ножици за подстригване ниски цени, позволяващи разнообразни опции за подстригване.

София, Център 10 ноем. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

Нови обяви

Пловдив, Тракия 7 ноем. Заповядайте и не пропускайте да се свържете с нас. София, Хаджи Димитър 9 ноем.

Машинка за подстригване Moser Edition За винаги перфектни резултати изберете машинка за подстригване Moser Edition.

Практичен рибарски инструмент за лесн! Практичен рибарски инструмент за лесн?

Също в заглавието:
    26.10.2018 в 01:51 Орел:
    Благодарение на ергономичната и лесна за работа ръкох.. Острието е заточено по патентована германска технология и е от издръжлива неръждаема стомана.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com