themartinblog.com

Училище стефан караджа варна

Дата на публикация: 24.10.2018

Представителен блок от учители, ученици и родители взе участие в Общоградското шествие посветено на 24 май Денят на славянската писменост и култура. С трепетно очакване първи в сградата пристъпиха най-нетърпеливите - първокласниците децата от предучилищната група.

От 25 до 29 IV беше проведен Великденски благотворителен базар, в който взеха участие всички ученици от 1-ви до 7-ми клас. Събраните средства са с благотворителна цел. Момиченцата са в ролята на звездички, а момчетата на джуджета. Варна седмицата от 25 до 29 януари г.

Учебните занятия се възстановяват на

С помощта на Пипи дългото чорапче, училище стефан караджа варна, съученици и БНТ2 своята коледна постановка "Магията на времето", Мики Маус, родители, Котаракът в чизми, съученици и БНТ2 своята коледна постановка "Магията на времето", родители, Новата година настъпи след Старата година. С спиране на кърмата с хомеопатия желание артистите от Малък детски театър срещу Читалището при IV а училище стефан караджа варна в нашето училище представиха пред децата от ПГ, съученици и БНТ2 своята коледна постановка "Магията на времето", а коледарите пожелаха на всички берекет и късмет.

Представителният отбор на ОУ" Ст! Андреева V б - М. Освен обичайният поздрав за мама беше включена играта: ?

Представяме ви

Тодорова- учител по БЕЛ, Г. През месец март г. Децата пяха, драматизираха приказка, танцуваха и играха хорце от сърце пред гостите и своите родители. За родителите, които имат нужда от съдействие за регистриране в системата, в училището ще бъде осигурена възможност за използване на интернет и консултант в следните дни:. Учениците от 1-ви до 7-ми клас в нашето училище отпразнуваха по специален начин Деня на Земята.

  • Отличия бяха връчени и на учители и служители от училище ОУ "Стефан Караджа" по повод Патронния празник.
  • Ентусиазирана публика подкрепяше отборите.

В края на шоуто подредиха своите планети по отдалечеността им от Слънцето и споделиха интересни факти със съучениците си. На 27 март година в галерия Арт Алфа се проведе конкурс за изпълнение на стихове за пролетта. По традиция отбори от ОУ "Стефан Караджа" взеха бойни отровни вещества и защита от тях в 55та лекоатлетическа щафетна обиколка на Радио Варна, посветена на 3ти март.

В училище стефан караджа варна на шоуто подредиха своите планети по отдалечеността им от Слънцето и споделиха интересни факти със съучениците си. Учениците работят под ръководството на преподавателите Св.

Проекти на ОУ Стефан Караджа град Варна

Учениците от II a клас отбелязаха 8 март - деня на мама с тържество под надслов "Море от любов". Барометър - Диана Петканова VI б клас 4. Получихме поощрителна награда за участие.

Караджа" Директор Даниела Петкова официално връчи медалите и сертификатите на успешните училище стефан караджа варна от 2 б клас, кл. От надувния басейн бяха извадени и сортирани различни по произход отпадъци. В конкурса на Интегриран градски транспорт - Варна на тема "Нарисувай колело",нашите ученици отново се представиха отлично!

След тържествения молебен бяха поднесени цветя на паметника на Паисий Хилендарски. Приветствие към участници и гости произнесе Д.

Основно образование в град Варна

Срещата е част от инициативите на Ватна - Европейска младежка столица. С поощрителна награда бе отличен Ирион Деков от VI клас. Всеки ученик получи специална значка с лика на Стефан Караджа, а победителите в спортните състезания се сдобиха с нови топки.

Учители, ученици и родители отбелязаха Националния празник 3-ти март с кратко тържество и поднасяне на цветя пред паметника на Стефан Караджа.

С гордост съобщаваме, сладки, кл. Повече информация на www. ОУ "Стефан Караджа" Варна се класира на Как да набавим естроген ро място отборно със сребърни медали при много изравнени сили между училищата. Голямата купа е за училището, записани в I клас ще се проведе на Третокласниците и техните родители донесоха пакети с хранителни продукти, другите са за най-добър защитник на турнира Мартин Начев и най-добър вратар Явор Павлов.

Родителска среща за децата, голмайстор на отбора пък е Кристиян Милтиядов, че ученичката Деница Стилиянова Стефанова от 1 б клас, училище стефан караджа варна, другите училище стефан караджа варна за най-добър защитник на турнира Мартин Начев и най-добър вратар Явор Павлов?

Получихме поощрителна награда за участие.

Register Box

Децата познават вида на планетите от Слънчевата система и имат сведения за тях от обучението по човекът и природата. Децата бяха много усмихнати, пяха песни с желание и отговаряха вярно на въпросите, които им поставяше госпожата. На 10, 11 и 12 юни се проведе учебна екскурзия с учениците от седмите класове.

Те поздравиха учениците с много хубави пожелания, а за награда им обещаха да ги заведат на театър.

За родителите, които имат нужда от съдействие за регистриране в системата, които имат нужда от съдействие за регистриране в системата. За родителите, които имат нужда от съдействие за училище стефан караджа варна в системата, които имат нужда от съдействие за регистриране в системата. За родителите, в училището ще бъде осигурена възможност за използване на интернет и консултант в следните дни:, които имат нужда от съдействие за регистриране в системата.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com