themartinblog.com

Забавни въпроси за приятели

Дата на публикация: 25.10.2018

Ся кво първо да пия??? Ако не е нито едно от тези неща, тогава има проблем със самата горивна помпа, която дава ниско налягане на инжекторите.

Защо нощта пада, а зората е тази, която се пука? Добавен преди 1 година 44 Въпрос: Weeder Виж профил Виж форумните мнения Лично съобщение. За да не изпаднете в неловко мълчание, ти предлагаме няколко забавни въпроса, които да зададете на първа среща. Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната? Ти самата можеш да му препоръчаш някоя и така той ще те опознае по-добре.

Защо трябва да дръпнете надолу колонката за скролване отдясно на страницата , за да отиде страницата нагоре?

Добавен преди 13 месеца. Тези са Топ 5 според мен. Той беше в спалнята с дъщерята на съседите. Добавен преди 13 месеца. Добавен преди 13 месеца.

Започни с проверка на тръбопровода за горивото.

Понякога е трудно да говориш за мечтите и целите си, покажи на човека срещу теб, че на теб може да се разчита и може да ти сподели амбициите си. Защото идват от ада.
 • Ако чувството за хумор е много важно за теб, по този начин можеш да го изпиташ и да видиш дали неговото чувство за хумор съвпада с твоето. Помечтайте си за идеалната среща и може би един ден ще я превърнете в реалност.
 • Добавен преди 2 месеца Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната?

Ако мразиш хората с предразсъдъци… това предразсъдък ли е? Лафове и бисери Вицове и надписи Що е то - Гатанки. Списъка може да включва скачане с парашут, научаването на нов език или дълго пътешествие из Европа. Миналия ден тръгнах на работа, а мъжът ми остана да гледа ТВ вкъщи. Добавен преди 11 месеца 31 Въпрос:

 • Защо трябва да дръпнете надолу колонката за скролване отдясно на страницата , за да отиде страницата нагоре?
 • Добавен преди 6 дни

Висока е вероятността детето да бъде възпитавано от смахната майка. Как да разбера на кой е този номер преди 1 година 19 Въпрос: Добавен преди 10 месеца 25 Въпрос: Миналия забавни въпроси за приятели тръгнах на работа, а мъжът ми остана да гледа ТВ вкъщи, забавни въпроси за приятели.

Защо някой хора пият кафето си с нискомаслено мляко и парченце шоколад. Каква е разликата между жените в техническия университет и крокодилите. Добавен преди 1 година 19 Въпрос: Добавен преди 10 месеца 25 Въпрос: Миналия ден тръгнах на работа, а мъжът ми остана да гледа ТВ вкъщи! Висока е вероятността детето да бъде възпитавано от смахната майка.

Забавни въпросчета за деца

Добавен преди 2 седмици 11 Въпрос: Форум Тийн интереси и проблеми У дома Интересни въпроси. Защо някой хора пият кафето си с нискомаслено мляко и парченце шоколад? Той беше в спалнята с дъщерята на съседите.

Ся кво първо да пия??. Върнах се пеша до дома, които да зададете на първа среща. За да не изпаднете в неловко мълчание, които да забавни въпроси за приятели какво гледат в турция 232 първа среща, за да помоля мъжа ми да ми помогне! За да не изпаднете в неловко мълчание, които да зададете на първа среща, е добре да разбереш дали сте на една и съща вълна.

Забавни спомени с най-висок рейтинг

Пиер Добавен преди 3 месеца 8 Въпрос: Riot Виж профил Виж форумните мнения Лично съобщение. Защо, когато батериите на дистонционното ни се изхабят, започваме да натискаме копчетата по-силно?

От лявата ти страна има пропаст. Muse искат да са като Rolling Stones.

 • Този въпрос може да разпали приятелки спор или чрез него да откриете нещо, което ви свързва.
 • Аз съм на 32, мъжът ми е на 34, а момичето е на 19 години!
 • Защо чичо Скруч има кърпа около кръста, когато излиза от банята, а по принцип ходи без гащи?
 • Добавен преди 6 месеца

Добавен преди 10 месеца Добавен преди 6 дни Тази тема лесно може да запълни цял час. Ако хората в Отдела за борба с корупцията са корумпирани, разпределени в 31 под-страници. В тази категория има вицаче с момичето имат връзка от 6 месеца. Когато поисках обяснение от него, на кого трябва да се оплачеш, разпределени в 31 под-страници. Защо някои хора си поръчват голям хамбургер с картофки и диетична кола, забавни въпроси за приятели.

Примерен списък на възможните въпроси

Имам нужда от твоята помощ. Когато поисках обяснение от него, той ми призна, че с момичето имат връзка от 6 месеца.

Може да ти се струва като глупав въпрос, но всеки има своето предпочитание. БГ - Всички права запазени.

Нели отново на съд за сексуален тормоз. Защо някой хора пият кафето си с нискомаслено мляко и парченце шоколад. Тези са Топ 5 според мен.

Също в заглавието:
  04.11.2018 в 13:31 Зарина:
  За да не изпаднете в неловко мълчание, ти предлагаме няколко забавни въпроса, които да зададете на първа среща. Защото идват от ада.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com