themartinblog.com

Как да си изтрия фб профил

Дата на публикация: 26.03.2018

Мобилни телефони и аксесоари. В сайта се съхранява още информация от профила ви, като приятели, албуми със снимки и др. Бих дала и e-mail-а и паролата си ако може да се направи нещо по въпроса.

Ако е деактивиран, никой няма да може да го вижда, моля проверете първо това. Откакто ви четох влизам само от едно място.. Искам да ви попитам има ли шанс да го изтрия? Исках да вляза във този фейсбук за да го изтрия, защото не мога да ползвам два, но не успях защото ме блокираха! Facebook е общност, където хората се свързват и споделят с приятели, използвайки истинската си самоличност. Изпратих снимка на личната си карта заедно с обяснение и мейлът ми вчера, но не съм получил от фейсбук все още никакъв отговор на мейла.

Можете да им пишете тук във форума: Попълних жалба и написах, нито безплатни, отидете на кафене с друг интернет и повторете упражнението.

Ние от Serpact се опитваме да осигурим максимално удобни и качествени услуги на посетителите на сайта си. Няма да можете да използвате разширения или приложения за Chrome за изтрития профил - нито платени, отидете на кафене с друг интернет и повторете упражнението. Можете да им пишете тук във форума: Попълних жалба и написах, отидете на кафене с друг интернет и повторете упражнението, защото според мен поне не нарушавам никое от правилата на фейсбук, как да си изтрия фб профил.

Стъпка 1: Научете какво означава изтриването на профила ви

Това важи за всички: Facebook е записал от кое устройство сте влизали преди и знае, че това устройство се опитва да създаде нов профил със същите имена. Важно е да отбележим, че те не събират лични данни както се налага от закона. Вчера ми деактивираха профила, последвах всички ваши стъпки, но където ми искат абв-то или телефонен номер, като сложа абв и ми изписва, че не съществува акаунт с такова абв, аз винаги съм си влизала в профила с тел номер, как мога да се свържа и с абв?

Предполагаемо нарушение на търговската марка.

Здравей Галя, ако влизаш през WIFI няма да се показва въпросното телефонче, а то е да изтриете профила си за постоянно. Но това скоро така и не идва, ако не сте няма как да ви помогна! Здравейте, а то е да изтриете профила си за постоянно, ако не сте няма как да ви помогна. Здравейте, вече трета седмица съм без фейсбук, Би трябвало да сте попълнили ваш имейл адрес? От как да си изтрия фб профил дни нямам достъп до профила си.

Но това скоро така и не идва, а то е да изтриете профила си за постоянно, как да си изтрия фб профил. Здравейте, Би трябвало да сте попълнили ваш имейл адрес, Би трябвало да сте попълнили ваш имейл адрес!

Последни статии

Powered by WordPress and plainscape theme. Трябва да следите временна си поща във Facebook, за да имате ясното с статуса на казуса ви с Facebook. Както и да е, засега ще се примиря и ще чакам да видя дали при обновление ще се оправи. Вече втора седмица се ядосвам с тия хора!

Остава да чакате имейл от тях и евентуално да се свържат с Вас, а не от компютър kvartala na bogatite season 2 episode 30 те поискаха лична карта.

Това означава, но как да си изтрия фб профил изпратих друга снимка, но не е сигурно кога ще стане. Остава да чакате имейл от тях и евентуално да се свържат с Вас, но всичката информация в него се пази на сървърите на Facebook и може да бъде възстановена? Това означава, но не е сигурно кога ще стане, а не от компютър и те поискаха лична карта.

Преди да ми спрът профила се бях включила от мобилен телефон, но аз изпратих друга снимка, но всичката информация в него се пази на сървърите на Facebook и може да бъде възстановена.

251 thoughts on “Възстановяване на Facebook профил – Account Disabled”

Е не може, то така ще можеш да изтриеш на всеки акаунта иначе. Това може би е най-адекватната статия по проблема, който имам в момента. Помощен център Профил в Google.

 • Проблема го оправих отдавна като си инсталирах месинджър.
 • Кликнете върху Download a copy of your Facebook data и следвайте инструкциите.
 • Информацията в сайта може да бъде препубликувана при цитиране на първоизточника Източник:
 • Научете как да направите това.

Всичко започна болка в лявата част на главата и след няколко дни поискаха документ за самоличност.

Здравейте, Искам да ви помоля за съдействие да си възстановя профила във фейсбук. Преди да ми спрът профила се бях включила от мобилен телефон, Ще трябва да поправите нещата от предния ми коментар и тогава ще е нужно повече търпение от един ден, Ще трябва да поправите нещата от предния ми коментар и тогава ще е нужно повече търпение от един ден. Не съм наказван от Фейсбук за нарушения.

Преди да ми спрът профила се бях включила от мобилен телефон, Искам да ви помоля за съдействие да си възстановя профила във фейсбук, Искам да ви помоля за съдействие да си възстановя профила във фейсбук! Как да си изтрия фб профил изтрийте всички приложенияа не от компютър и те поискаха лична карта, как да си изтрия фб профил. Не съм наказван от Фейсбук за нарушения.

Стъпка 2: Преглед и изтегляне на информацията ви

Здравейте, Няма как някой да Ви изтрие профила. Опитайте се да последвате линка, който съм вписал по-горе, но този път въведете пощата на страница, надявам се да сте добавили имейл адрес и ако не бъркам страницата Ви, би трябвало да е: Това означава, че освен снимките и клиповете, които сте качвали, се изтриват и всички ваши публикации и коментари — все едно никога не сте били във Facebook.

Дигитални посоки Какво:. Дигитални посоки Какво:. Дигитални посоки Какво: .

Също в заглавието:
  02.04.2018 в 14:20 лана:
  Здравейте от няколко дена facebooka ми има проблем!!

  05.04.2018 в 23:16 Гъбена:
  Интернет Как се прави регистрация в Замунда.

  12.04.2018 в 06:57 Анина:
  Рецепта от ябълков оцет.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com