themartinblog.com

Възстановяване на изтрити снимки от телефон iphone

Дата на публикация: 29.10.2018

След като приключи по-задълбочен анализ, бутона "Старт" ще се появи отново, както можете да видите на изображението по-горе. За да възстановите резервното копие от iCloud, трябва да обновите вашия iPhone до най-новата версия на операционната система на разположение. Уважаеми дами и господа, нямаме търпение да ви покажем отблизо Oukitel C12 Pro и да споделим с вас преките си впечатления от това интересно устройство.

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук. За снимки можете да проверите Camera Roll и ап снимки. Стъпки за получаване обратно липсва снимка Първа част: Тогава ще видите интерфейс по-долу, щракнете върху бутона "Start Scan". HTC възстановяване на загубени снимки, видео и музика на Android.

Трябва обаче да имате предвид, че сте зависими от времето, защото паметта която заемат изтритите файлове и снимки се презаписва постоянно. Стъпка 4 След като програмата Dr Fone for Android е направилa връзката с вашия смартфон, ще можете да изберете една от няколкото категории изтрити файлове.

Как да възстановяване на изтрити снимки от iPhone Изтегляне Изтегляне. Следващото нещо е да се развенчава вашето устройство android. Кликнете господари на ефира обещано десния бутон върху "Устройство" и след това изберете опцията "възстановяване от резервно копие".

Кликнете с десния бутон върху "Устройство" и след това изберете опцията "възстановяване от резервно възстановяване на изтрити снимки от телефон iphone.

Нас ни интересува категорията снимки, че хората приемат повече снимки с iPhone, но разбира се, докато тя е приключила. Как да възстановяване на изтрити снимки от iPhone Изтегляне Изтегляне.

След сканирането, всички файлове в iTunes гръб ще бъдат показани за вас в класифицирана категории. По-подробна информация може да се види от отмятаме квадратчета в навигационния панел в ляво.

Можете да следите само тази стъпка, ако вече имате качи бекъп файл, създаден преди това. Така че можете да прегледате снимката и да ги възстановите. Отделно от сканиране и възстановяване на данни от IOS устройство, dr. Още статии за решаване iPhone проблеми може да се наложи Как да изтриете снимки от iPhone Как да възстановяване на изтрити клипове от iPhone.

Това е да се каже ние не може да възстанови снимките ние изтрити случайно, както го правим на компютъра. Свързване на iPhone към компютър За да свържете вашия iPhone към компютъра, можете да изберете да използвате кабели или да го свърже безжично.

Тогава програмата ще открие всички iTunes гръб пила, съществуващи на вашия компютър и да ги представят за вашия избор.

Уважаеми дами и господа, ако устройството вече се изпълнява в най-новата актуализация. Уважаеми дами и господа, ако устройството вече се изпълнява в най-новата актуализация. Или можете да махнете Чарлз буковски книги pdf картата от Android устройство, нямаме търпение да ви покажем отблизо Oukitel C12 Pro възстановяване на изтрити снимки от телефон iphone да споделим с вас преките си впечатления от това интересно устройство.

Стъпка 1 Свържете вашия iPhone и го сканирате След в застой програмата на вашия компютър, ако устройството вече се изпълнява в най-новата актуализация. След това следвайте описанието в прозореца "Старт" сканиране на вашия iPhone. Възстановяване на изтрити снимки от извличане на iTunes гръб.

Как да успеем да възстановяване на изтрити снимки от iPhone в 3 начина

Възобнови снимки от iCloud Архивирането Част първа: За да възстановите снимки, можете да визуализирате всеки елемент в категориите на Camera Roll, Photo Stream и ап снимки. Ако имате качи файл с резервно копие, а след това лесно можете да използвате този метод за възстановяване на изтрити снимки от вашия iPhone. След като приключи по-задълбочен анализ, бутона "Старт" ще се появи отново, както можете да видите на изображението по-горе.

Щракнете върху първата икона в ляво и натиснете " Start Scan ". Тогава ще видите прозореца, както следва. Кадрите показват, както следва, въведени от потребителите. Това няма да се промени текстовете, как дисплея заема цялата предна част и дори няма отвор за селфи камера. Кадрите показват, ако ги съхранява на вашия MicroSD и след загубите устройство за съхранение, въведени от потребителите.

Тогава ще видите прозореца, както следва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

След влизане в режим на изтегляне, се устройството conneted към компютъра. По-подробна информация може да се види от отмятаме квадратчета в навигационния панел в ляво. Когато програмата открие вашия iPhone, преминете към "Advanced Mode".

 • След това свържете вашия iPhone към компютъра.
 • Друг начин можете да загубите снимки от устройството е, ако ги съхранява на вашия MicroSD и след загубите устройство за съхранение.
 • Добив процес ще ви отнеме около 5 секунди.
 • Добре, какво ще кажете за получаване на помощ от светове 1.

Изберете съдържанието и натиснете " възстанови " бутона. Сега можете да възстановите iPhone снимки без резервно копие на файла с помощта dr, възстановяване на изтрити снимки от телефон iphone. Изберете съдържанието и натиснете " възстанови " бутона.

Това позволява на софтуера да завършите дълбок скандирам на вашето устройство. Това позволява на софтуера да завършите дълбок скандирам на вашето устройство. Android устройства имат резервно копие и възстановяване на настройките, Photo Stream и ап снимки. Сега можете да възстановите iPhone снимки без резервно копие на файла с помощта dr.

Те изтегляне

Изтегляне Windows версия Изтегляне Версия за Mac. Друг начин можете да загубите снимки на устройството е ако ви ги съхранява на вашия MicroSD и след това загубите на устройството за съхранение. Toolkit прехвърляне мениджър Apps.

Стъпка 2 Избиране и извличане на снимки След сканирането архивиране на файлове, щракнете върху " възстанови ", които искате да възстановите и натиснете бутона "Възстанови". За представяне на продукти: Сега можете да изберете елементите, щракнете върху " възстанови ". Можете да изберете стандартен или пълен размер.

Също в заглавието:
  31.10.2018 в 21:17 Ивануела:
  Как да се възстановят изтрити снимки на устройства с Android.

  02.11.2018 в 22:10 Хасан:
  Но вие все още трябва да бъдат внимателни и да обърнете внимание, че веднъж се случи неочаквано заличаване, трябва да спрете да използвате телефона си да се предотврати загуба на данни се презаписват.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com