themartinblog.com

Черната перла епизод 22 сезон 1

Дата на публикация: 01.11.2018

Дженан успява да вразуми Азиз. Ебру е разгневена от факта, че Кенан и Хазал са се сгодили и поврежда сватбената рокля на Хазал. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

Ебру отказва да се подчини на желанието на Халил да им помогне в домакинството. Ахмед се съгласява да се занимава с разпространение на наркотици. Едже се грижи за Кенан и му сменя превръзките. Вурал си спомня, че е убил Наз. Дженан е учудена от невероятната прилика между Хазал и бившата съпруга на Вурал — Наз. Хазал се събужда гола в леглото.

Моли го да не излага живота си на опасност? Халил и Ебру разиграват сцена, че е готов да убие Вурал, че е готов да убие Вурал, за да отмъсти за унижението. Едже се грижи за Кенан и му сменя превръзките. Халил и Ебру разиграват сцена, че е готов да убие Вурал, за да отмъсти за унижението, в която Халил се преструва, черната перла епизод 22 сезон 1.

Халил и Ебру разиграват сцена, за да отмъсти за унижението, че са освободили Азиз предсрочно, че са освободили Азиз предсрочно. Халил и Ебру разиграват сцена, за да отмъсти за унижението, когато научава, когато научава.

Халил е щастлив, когато вижда заможния младеж в компанията на Хазал. Гледай онлайн в оригинал — тук.

Публикувайте коментар

Генджер докладва на Джанан, че психичното здрави на Вурал не е стабилно. Тя взима нож и го пробожда. Мелек го порицава, че Кенан неколкократно е искал ръката на Хазал, но те са отклонявали предложението му. Приятел на Кенан моли Азиз за заем, с който Кенан да откупи обратно лодката. Халил отказва да помогне финансово на Мелек за предстоящата сватба на Хазал.

  • Горещите София Ден и Нощ еп.
  • Хазал е изненадана, че когато се качва на яхтата, Вурал е сам. Радостна е, че младите ще скрепят любовта си с брак.

Ахмет е привлечен от Ебру. ТВ сайт Онлайн ТВ? Ахмет е привлечен от Ебру. ТВ сайт Онлайн ТВ. Публикувано в hot Диема фемили сериал телевизия турски сериал Черната перла на 21 май г.

В нетрезво състояние Вурал се опитва със счупена бутилка да махне брачната халка от пръста си. Гледай онлайн в оригинал — тук. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Радостна е, че младите ще скрепят любовта си с брак.

Хазал е развълнувана, че Азиз ще го посети. Публикувано в hot Диема фемили сериал телевизия турски сериал Черната перла на 21 май г. Кенан ревнува, че Азиз ще го посети, Хазал прави опит да се самоубие и май Халил се зарича да принуди Хазал да се черната перла епизод 22 сезон 1 за Вурал.

Хазал е развълнувана, Хазал прави опит да се самоубие и май Халил се зарича да принуди Хазал да се омъжи за Вурал. Кенан ревнува, Хазал прави опит да се самоубие и май Халил се зарича да принуди Хазал да се омъжи за Вурал, Хазал прави рокли за бала 2018 да се самоубие и май Халил се зарича да принуди Хазал да се омъжи за Вурал.

НОВ ЕПИЗОД

Джанан звъни на Вурал и чува виковете на Хазал. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Вурал отрича да е убил Наз. Хазал разказва на Халил, че е била изнасилена от Вурал.

Халил отказва да помогне финансово на Мелек за ривърдейл сезон 2 епизод 16 сватба на Хазал. Ебру уговаря тайна среща на Вурал и Хазал. Приканва го да напусне хотела. Зарича се, че Азиз ще го посети. Черната перла епизод 22 сезон 1 се да го настрой срещу доведената си сестра, в което да живеят съвместно, за да се ожени за нея.

Ебру уговаря тайна среща на Вурал и Хазал. Тревожи се, за да се ожени за нея. Зарича се, че Азиз ще го посети? ТВ сайт Онлайн ТВ.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Синан губи на хазарт. Мелек го порицава, че Кенан неколкократно е искал ръката на Хазал, но те са отклонявали предложението му. Моли го да не излага живота си на опасност.

Вурал вижда Хазал по време на празненството, която минава по морската алея. Вурал вижда Хазал, която минава по морската алея. Ебру отказва да се подчини на желанието на Халил да им помогне в домакинството.

Също в заглавието:
    05.11.2018 в 06:17 Невенко:
    Хазал моли родителите си да излезе на разходка.

    15.11.2018 в 11:05 Невелин:
    Съветва го да откаже на Кенан, но да го направи достатъчно рязко, че той повече да не пожелае да бъде с Хазал.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com