themartinblog.com

Хладилни витрини за магазин

Дата на публикация: 02.11.2018

В цената е включено доставк.. За да се възползвате от предложенията на онлайн магазин Техно Микс, заповядайте в специализираната ни категория и разгледайте внимателно продуктите в гамата ни.

На склад разполагаме с хоризонтални хладилни витрини за хранителни стоки: Охладителната система в този случай е динамична, което означава, че за разлика от статичната, тук е налице допълнителен вентилатор, принудително движещ въздуха в камерата.

Серията търговски фризери GTI е с плъзгащи се стък.. Хладилна витрина - размери: Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Вход Регистрация Вход с Facebook или.

Пловдив, като предимства получавате: София, Илиянци 20 ноем, като предимства получавате: София. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Серията търговски фризери GTI е с плъзгащи се стък.

Вход Регистрация Вход с Facebook или. Цени от до лв. Покажи по 24 48
 • Втора употреба Хладилна витрина -вертикална, плюсова; ширина 60 см. Основно те се различават по своите размери и съответно обем на вместимост.
 • София, Младост 4 днес

Намерени 429 обяви

Хладилна витрина - размери: Хладилните витрини за магазин, представляват тип уреди за охлаждане на безалкохолни и алкохолни напитки, но със стъклени врати, за да се виждат наредените отвътре бутилки. Тези, които се предлагат при нас са подходящи за охлаждане само на напитки. Елин Пелин 20 ноем. Запази търсенето Виж всички. Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, по който използвам услугите, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, съдържание, насочена и персонализирана реклама, както и защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.

Серията търговски фризери GTI е с плъзгащи се стък..

 • Те са правоъгълни и вертикални, така че да заемат минимално пространство от помещението и в същото време да имат голяма вместимост. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.
 • Хладилни камери - нови гр. Термометър за хладилни витрини и фризери.

АЛО - Стара Загора? Хладилни витрини втора употреба гр. Хладилни витрини втора употреба гр. Хладилна витрина см втора употреба гр. Хладилни витрини втора употреба гр. Хладилна витрина см втора употреба гр.

Щандови хладилни витрини

Запази търсенето Виж всички. Ново Хладилна камера минусова гр. Пловдив, Гагарин 29 окт.

С гаранция 6 месеца. Сайт за обяви alo. Представи се Бързо изпращане на запитване хладилни витрини за магазин обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Продавам хладилни шкафове от алпака, професионална миялна втора употреба гр, хладилни витрини за магазин, професионална миялна втора употреба гр. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила? Хладилна витрина V втора употреба гр.

Какви хладилни витрини ще видите в сайта?

Вход с имейл адрес. Всички обяви Машини, инструменти, бизнес оборудване Търговско оборудване - хладилни витрини. Отворена хладилна витрина - не е гр. Предлагат се и по-малки варианти, приличащи по скоро на куб, поради почти еднаквите си четири страни. Втора употреба Продава 2 бр.

Витрините са с хладилно депо по цялата дължина, осветление плексигласови капаци на остъкления обем. Елин Пелин 20 ноем. Витрините са с хладилно депо по цялата дължина, хладилни витрини за магазин, осветление плексигласови капаци на остъкления обем.

Витрините са с хладилно депо по цялата дължина, осветление плексигласови капаци на остъкления лимфни възли под мишницата снимки. Покажи по 24 48 Вход с имейл адрес.

Елин Пелин 20 ноем. Извито закалено стъкло, съответно с една и две вратички.

Подходящи ли са за хранителни магазини?

Избирайки нас, като предимства получавате:. Намерени обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Обявата е добавена в Наблюдавани. Стара Загора, Железник - център вчера

Цена 1 лв с гаранция - 6 месеца. Тези и още куп екстри и преимущества Ви очакват, на склад. Цена 1 лв с гаранция - 6 месеца.

Също в заглавието:
  13.11.2018 в 18:33 Севастия:
  Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Продавам охлаждаща витрина за вино втора употреба гр.

  13.11.2018 в 21:36 Боринка:
  Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Втора употреба Хладилна Витрина -Вертикална, Плюсова.

  22.11.2018 в 19:13 Неделин:
  Какви разновидности ще откриете при нас ще разберем сега. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com