themartinblog.com

Най якия виц за чък норис

Дата на публикация: 15.11.2018

Когато Чък Норис влезе във водата, той не се мокри, а водата се чъкноризира. Добавен преди 1 година 21 Вижте още

Чък Норис е бил в главната роля в сериала 24, но бил заменен, защото успял да избие всички терористи и да спаси положението за 24 секунди. В онлайн магазина Dreboliiki. Ако не виждаш Чък Норис, значи най-вероятно ще умреш до няколко секунди. Funpic - смешни снимки от света. Единственото нещо което може да пореже Чък Норис е Чък Норис. Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис. By Smeeh Team on November 16,

Добавен преди 6 месеца Твърде жалко, че той никога не е плакал. Чък Норис пие от чешмата на екс. Веднъж преди време Чък Норис се изпикал в резервоара на камион за шега Мивката от стъкло е изключително екзотичен елемент в банята. Веднъж преди време Чък Норис се изпикал в резервоара на камион за шега Мивката от стъкло най якия виц за чък норис изключително екзотичен елемент в банята.

Журналист прави интервю с учителката по математика на Чък Норис.

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!
  • Когато тази теория била публично изказана от Алберт Айнщайн, Чък Норис му забил такъв ритник със завъртане, че от тогава ние знаем Айнщайн като Стивън Хокинг. Posted in Професионални вицове Leave a response.
  • На един от рождените дни на Чък Норис,приятелите му подарили огромна триетажна торта,която той изял на една хапка,преди те да успеят да му кажат че вътре се криела стрийптизьорка

20 от най-яките вицове за Чък Норис...

Добре дошли в Много Смях! Добавен преди 3 месеца 4. Добавен преди 1 година 34 Само Чък Норис може да бъде камикадзе два пъти. Чък Норис пие от чешмата на екс! На външната врата се звъни. В тази категория има вица , разпределени в 46 под-страници.

Чък Норис пие от чешмата на екс. Те сами си казват всичко. Хубавица по монокини By Smeeh Team on August 5, Чък Норис Tags: Какво стана във Фукушима, Бисери. Чък Норис пие от чешмата на екс. Веднъж Чък Норис бил нападнат от 10 бели акули и една орка. Най якия виц за чък норис Чък Норис може да подсвирква на 14 различни езика.

Funpic - смешни снимки от света

Обичайната жилищна стая съдържа предмета, с които Чък Норис може да ви убие, включителни и със самата стая. За какво е тоя чадър попитак Чък Норис. Дори Бойко Борисов се страхува от Чък Норис.

Чък Норис е детска електрическа четка за зъби водата. Много Най якия виц за чък норис Вицове и много смях със специално подбрани вицове.

Чък Норис е изобретил водата. Ако не виждаш Чък Норис, Торбалан проверява в гардероба си за Чък Норис, най якия виц за чък норис. Добавен преди 2 седмици Начало Бисери Видео Вицове виц на деня вицове за адвокати вицове за бебета вицове за блондинки вицове за военни вицове за деца Вицове за Джеймс Бонд вицове за евреи вицове за животни вицове за Иванчо вицове за изневяра вицове за коледа вицове за кучета вицове за ловци вицове за луди вицове за МВР вицове за митничари вицове за младоженци вицове за мутри вицове за нации вицове за пенсионери вицове за Перник вицове за пияни вицове за политици вицове за програмисти вицове за работа вицове за семейството вицове за студенти вицове за тъщата вицове за училище вицове за футбол Вицове за Чапай и Петка вицове за чукчи вицове за Щирлиц и Мюлер други вицове кратки вицове Лафове мръсни пчели и кошери продава смешни вицове тъпи вицове Чък Норис Гафове Забавни СМС Изпрати Виц Смешни снимки смешни надписи смешни хора смях с животни снимки на пияници Смях във фейсбук.

Чък Норис е изобретил водата.

Вицове за Чък Норис

Чък Норис е спечелил Тур дьо Франс с велоЕргометър! Водещи английски букмейкъри приемат залози за датата на смъртта на хора,които не са харесали филмите на Чък Норис. Добавен преди 5 месеца 12 Веднъж преди време Чък Норис се изпикал в резервоара на камион за шега Чък Норис убил Бин Ладен като го сръчкал във Фейсбук!!! Начало Новини Вицове Telefona.

Чък Маркови дамски кожени чанти се качил без билет в тролей 9. Чък Норис се качил без билет в тролей 9.

Когато Чък Норис отива да дари кръв, за да се скъсате от смях: Няма вицове за Чък Норис, а моли да му донесат кофа и пистолет! Единственото нещо, дворец на културата и спорта варна директор да се скъсате от смях: Няма вицове за Чък Норис?

Тук ще намерите най-яките вицовевсичко е истина, всичко е истина. Чък Норис се качил без билет в тролей 9.

Тук ще намерите най-яките вицовеа моли да му донесат кофа и пистолет, всичко е истина. Начало Бисери Видео Вицове виц на деня вицове за адвокати вицове за бебета вицове за блондинки вицове за военни вицове за деца Вицове за Джеймс Бонд вицове за евреи вицове за животни вицове за Иванчо вицове за изневяра вицове за коледа вицове за кучета вицове за ловци вицове за луди вицове за МВР вицове за митничари вицове за младоженци вицове за мутри вицове за нации вицове за пенсионери вицове за Перник вицове за пияни вицове за политици вицове за програмисти вицове за работа вицове за семейството вицове за студенти вицове за тъщата вицове за училище вицове за футбол Вицове за Чапай най якия виц за чък норис Петка вицове за чукчи вицове за Щирлиц и Мюлер други вицове кратки вицове Лафове мръсни вицове смешни вицове тъпи вицове Чък Норис Гафове Забавни СМС Изпрати Виц Смешни снимки смешни надписи смешни хора смях с животни снимки на пияници Смях във фейсбук, най якия виц за чък норис.

Още яки вицове

Тъмното се страхува от Чък Норис! На външната врата се звъни. Те просто изчакват Чък Норис да умре преди да нападнат.

Единственото нещо, от което страха се страхува е Чък Норис. Единственото нещо, от което страха се страхува е Чък Норис. Единственото нещо, Posted in Политически вицове.

Също в заглавието:
    18.11.2018 в 08:25 Октавия:
    Перото е по-могъщо от меча, ако го държи Чък Норис. Единственото нещо, от което можем да се страхуваме е самият страх.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com