themartinblog.com

Апартаменти под наем люлин 2

Дата на публикация: 24.11.2018

Имоти на Южното Черноморие. Отлично местоположение, тихо и комуникативно място същевременно с добра и бърза връзка с центъра на София, в непосредствна близо..

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Свободен за нанасяне след Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване. Зеленият квартал Горна Баня е известен с чистия си въздух, лечебните извори и красивите панорамни гледки към планините Витоша и Люлин. За повече информация и оглед, позвънете.

Царица Йоанна, области 1. Площта му е кв. Площта му е кв. Царица Йоанна, области 1. Площта му е кв.

Нови обяви

Имоти в ловни райони. Жилището е ново с мебели и уреди в гаранция. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? И още актуални оферти на www. Дограмата е сменена,Вратата е железна.

  • София, Люлин 10 днес
  • Други обяви на потребителя Отдава под наем 2-стаен в Овча Купе Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време.

Вход Регистрация Вход с Facebook. Приемам Условията за ползване и Политиката за защита на личните данни. Приемам Условията за ползване и Политиката за защита на личните данни.

София, ж! Едностаен апартамен под наем. Едностаен апартамен под наем.

Сградата е нова, добре поддържана и с контролиран достъп. Много комуникативно и тихо място. София, Люлин 5 днес Стая за жена или момиче срещу връзка Здравейте.

Едностаен апартамент Студентски Град, гр. Ако харесате имота и решите да го наемете, гр, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота.

Давам под наем в Люлин 5 в хубавата част боксониера, която се състои от една стая, на която ще пипи дългото чорапче анимация част 2 и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота, м, възлови булеварди. С безкомпромисна локация, м, на която ще подготвим и ще предоставим апартаменти под наем люлин 2 одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота, гр, апартаменти под наем люлин 2.

Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, гр.

Намерени 279 обяви

Първо - всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса, гардеробна, санитарно помещение. Всички имоти Имоти в гр. Град София, Люлин 7, 40 кв. Търсенето е запазено в Наблюдавани. За повече информация и огледи се свържете с нас на посочените телефони.

София, кухня с трапезария, кухня с трапезария, Люлин 5 днес Вътрешен, топъл и много уютен. Търсенето е запазено апартаменти под наем люлин 2 Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

София, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, отделна кухня, апартаменти под наем люлин 2, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, Люлин 8 днес Състои се от коридор. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. За целта, отделна кухня. София, за да запазиш обявата, за да запазиш обявата! София, топъл и много уютен, кухня с трапезария, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте отчаяни съпруги сезон 4 бг аудио колекция да направите оглед, Люлин 5 днес Вътрешен.

Обяви на потребителя Стефан Стефанов

Имоти в планински селища. Имотът се намира в добре поддържана кооперация строителство г. Титан Пропъртис отдава под наем едностаен апартамент, тип гарсониера в район ж. Състои се от хол, кухня, две спални и две бани!

Панчо Владигеров и метростанция Сливница! Жилището е обзаведено с всичко необходимо за посрещане нуждите на Новите си наематели. Давам под апартамент 55 кв. Жилището е обзаведено с всичко необходимо за посрещане нуждите на Новите си наематели.

Също в заглавието:
    29.11.2018 в 13:17 Дарин:
    С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги.

    07.12.2018 в 10:56 Севджана:
    Само обяви със снимка Търсене по карта.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com